- 2 Kasım 2012
- 212
- 1
- 66
Gelinliğimin fotolarını eklemiştim tatlımEki Görüntüle 700482 Eki Görüntüle 700483 Eki Görüntüle 700484
Güle güle giy canım Allah içine sindirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelinliğimin fotolarını eklemiştim tatlımEki Görüntüle 700482 Eki Görüntüle 700483 Eki Görüntüle 700484
Peki bunun arka bağcıklarının altına kumaş konulmayacakmı canım?
Tabi canım kapak yapılacak...
Peki bunun arka bağcıklarının altına kumaş konulmayacakmı canım?
gnzcim bak aklıma ne geldi düğün öncesi eve yiyecek falan alışveri yapıcakmısın canım gerçi biz 13 mayısta balayına gidicez ama ben gelince yaparım diyorum..sen nasıl yapıcaksın
:) bızde dun konustuk canım bunu bıseler alsakmı dıye ama ben ayın 20 sıne kadar evde olmayacagım almayalım dedık oyuzden dondugumuz gun alısverıs yaparız guzelce yerlestırırız dıye dusunduk.anca ayın 12 sınde evde olacagımızdan ogunluk ıcın bısıler alırız heralde :)sız ne zaman donecektınız canım balayından
18 de döneceğiz canım bizde ama 12sinde evde olacağımız için o günlük almak en mantıklısı olucak gibi bakalım artık 12sinde sevgilimle evimizde kahvaltı etmek istiyorum...
edıcez canım hayırlısı ıle edecegız,bugunlerı cok bekledık cok da hakedıyoruz bence :) butun genc kızlar mutlu olayı boyle guzel bırseyı hakedıyor zaten.sen ne zaman ızıne cıkıp ne zaman doneceksın canım,buarada ne ıs yapıyorsun
8'inde çıkıp 20'sinde dönücem muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun
Günaydın kızlar,
Dugunume 8 gun kalmıs ınsan boyle salya sumuk hasta olurmu ya =((
Günaydın kızlar,
Dugunume 8 gun kalmıs ınsan boyle salya sumuk hasta olurmu ya =((
günaydın canım olur ben dün akşam dişçiye gittim antibiyotiğe başladım ve inanılmaz bir karın ağrım var cumartesi nikahım pazar kınam var stress karın ağrısı off
Çok geçmiş olsun tatlım Prospektüsüne baktın mı yan etkilerine? İnşallah geçici bir ağrıdır...
Gnzcim ,niyallcimm ve diğer arkadaslarım günaydın hayırlı cumalar
işler yoğun giremiyorum pek
az vaktiniz kaldı değil mi Allah mutlulukla o günü göstersin inşallah
kınada bol bol oynayın e mi :)
az önce bir yazı okudum içim burkuldu benim
Günaydın canım. ama ben sana dedim tatlım yaa dikkat et hasta olcaksın diye, çok geçmiş olsun. biraz olsun dinlenmeye çalış.
ay canımm stres yapmamaya calıs sakin olmaya calıs yarın cok guzel olacak yarın evlı olacaksınnnnn dusunsene ne guzellll =)günaydın canım olur ben dün akşam dişçiye gittim antibiyotiğe başladım ve inanılmaz bir karın ağrım var cumartesi nikahım pazar kınam var stress karın ağrısı off
tesekkurler tatlımÇok geçmiş olsun canım yaaaa (
Gnzcim ,nilaycimm ve diğer arkadaslarım günaydın hayırlı cumalar
işler yoğun giremiyorum pek
az vaktiniz kaldı değil mi Allah mutlulukla o günü göstersin inşallah
kınada bol bol oynayın e mi :)
az önce bir yazı okudum içim burkuldu benim
inşallah geçer çok teşekkür ederim...açıkçası antibiyotiğe başlamadım ağrı kesici içtim dün doktor bile dedi düğün bu kadar yakınken tedavine başlayamayız
amin kırmiizicim darısı başına olsun inşallah ne okudun canım