• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki bunun arka bağcıklarının altına kumaş konulmayacakmı canım?

Canım her anını güzel hatırlayacagın kadar guzel bır gun gecır ıns ogun sneın en guzel gunun canım hepımız inş :) gelınlıgın sana cok yakısacaktır emınım bogaz kısmı danteller benımde hosuma gıdıyor

gnzcim bak aklıma ne geldi düğün öncesi eve yiyecek falan alışveri yapıcakmısın canım gerçi biz 13 mayısta balayına gidicez ama ben gelince yaparım diyorum..sen nasıl yapıcaksın:16:

gnzcim bak aklıma ne geldi düğün öncesi eve yiyecek falan alışveri yapıcakmısın canım gerçi biz 13 mayısta balayına gidicez ama ben gelince yaparım diyorum..sen nasıl yapıcaksın:16:

:) bızde dun konustuk canım bunu bıseler alsakmı dıye ama ben ayın 20 sıne kadar evde olmayacagım almayalım dedık oyuzden dondugumuz gun alısverıs yaparız guzelce yerlestırırız dıye dusunduk.anca ayın 12 sınde evde olacagımızdan ogunluk ıcın bısıler alırız heralde :)sız ne zaman donecektınız canım balayından

:) bızde dun konustuk canım bunu bıseler alsakmı dıye ama ben ayın 20 sıne kadar evde olmayacagım almayalım dedık oyuzden dondugumuz gun alısverıs yaparız guzelce yerlestırırız dıye dusunduk.anca ayın 12 sınde evde olacagımızdan ogunluk ıcın bısıler alırız heralde :)sız ne zaman donecektınız canım balayından

18 de döneceğiz canım bizde ama 12sinde evde olacağımız için o günlük almak en mantıklısı olucak gibi bakalım artık 12sinde sevgilimle evimizde kahvaltı etmek istiyorum...:16:

18 de döneceğiz canım bizde ama 12sinde evde olacağımız için o günlük almak en mantıklısı olucak gibi bakalım artık 12sinde sevgilimle evimizde kahvaltı etmek istiyorum...:16:

edıcez canım hayırlısı ıle edecegız,bugunlerı cok bekledık cok da hakedıyoruz bence :) butun genc kızlar mutlu olayı boyle guzel bırseyı hakedıyor zaten.sen ne zaman ızıne cıkıp ne zaman doneceksın canım,buarada ne ıs yapıyorsun

edıcez canım hayırlısı ıle edecegız,bugunlerı cok bekledık cok da hakedıyoruz bence :) butun genc kızlar mutlu olayı boyle guzel bırseyı hakedıyor zaten.sen ne zaman ızıne cıkıp ne zaman doneceksın canım,buarada ne ıs yapıyorsun

8'inde çıkıp 20'sinde dönücem muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun

8'inde çıkıp 20'sinde dönücem muhasebeciyim canım sen ne iş yapıyosun

bende degıstırdım yarından ıtıbaren cıkacagım kosturmaktan evde vakıt gecıremedım evde vakıt gecıreyım bırazda =) bende teknık ressamım canım

Günaydın kızlar,
Dugunume 8 gun kalmıs ınsan boyle salya sumuk hasta olurmu ya =((

Günaydın kızlar,
Dugunume 8 gun kalmıs ınsan boyle salya sumuk hasta olurmu ya =((

Günaydın canım. ama ben sana dedim tatlım yaa dikkat et hasta olcaksın diye, çok geçmiş olsun. biraz olsun dinlenmeye çalış.

günaydın canım olur ben dün akşam dişçiye gittim antibiyotiğe başladım ve inanılmaz bir karın ağrım var cumartesi nikahım pazar kınam var stress karın ağrısı off :14:

günaydın canım olur ben dün akşam dişçiye gittim antibiyotiğe başladım ve inanılmaz bir karın ağrım var cumartesi nikahım pazar kınam var stress karın ağrısı off :14:

Çok geçmiş olsun tatlım :( Prospektüsüne baktın mı yan etkilerine? İnşallah geçici bir ağrıdır...

Gnzcim ,nilaycimm ve diğer arkadaslarım günaydın hayırlı cumalar
işler yoğun giremiyorum pek
az vaktiniz kaldı değil mi Allah mutlulukla o günü göstersin inşallah
kınada bol bol oynayın e mi :)

az önce bir yazı okudum içim burkuldu benim

Çok geçmiş olsun tatlım :( Prospektüsüne baktın mı yan etkilerine? İnşallah geçici bir ağrıdır...

inşallah geçer çok teşekkür ederim...açıkçası antibiyotiğe başlamadım ağrı kesici içtim dün doktor bile dedi düğün bu kadar yakınken tedavine başlayamayız:5:

Gnzcim ,niyallcimm ve diğer arkadaslarım günaydın hayırlı cumalar

amin kırmiizicim darısı başına olsun inşallah ne okudun canım:15:

Günaydın canım. ama ben sana dedim tatlım yaa dikkat et hasta olcaksın diye, çok geçmiş olsun. biraz olsun dinlenmeye çalış.

sagol cnaım ınsnın elınde olmuyorkı canım ya :( bugun ıslerımı bıtırmeye calısıyorum ayrılacagım ızıne ıns :S

ay canımm stres yapmamaya calıs sakin olmaya calıs yarın cok guzel olacak yarın evlı olacaksınnnnn dusunsene ne guzellll =)

Çok geçmiş olsun canım yaaaa :((
tesekkurler tatlım

Gnzcim ,nilaycimm ve diğer arkadaslarım günaydın hayırlı cumalar

hayırlı cumalar sekerım

inşallah geçer çok teşekkür ederim...açıkçası antibiyotiğe başlamadım ağrı kesici içtim dün doktor bile dedi düğün bu kadar yakınken tedavine başlayamayız:5:

amin kırmiizicim darısı başına olsun inşallah ne okudun canım:15:

bulmaya çalısayım ama ağlamak yok söz mü

Back