• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende geelldddddddim:3:
siz gittiniz sanmıştım artık yaaaaaa :29: telaşeler b,tti evimize yerleştik şimdi ev telaşı :31:

nasılsınızzzzz ki
ben bugün çok yorgunum uykusuzum ve sabahtan beri başımda müthiş bir ağrı var ne yaptıysam geçmiyor geçmiyorr:24:

hoşgeldin canım hiç sorma evlendim evleneli bende öyle acayip bir yorgunluk var uykusuzum kendime gelmeyi bekliyorum ne zaman olur bilmiyorum:)
ev işi ütü hiç bitmiyor alışmaya çalışıyorum sizde durum neler kızlar:)

benim ütüler hala bekliyor haftasonu sınavlarım vardı pek iş yapamdım bu hafta yoğunlaşayım dedim ona da her gün akşam bi yere gidicem napcam bilmiyorum her iş beni bekliyor evde ne zormuş hepsine yetişmek ahh ahh

:6::6:

benim ütüler hala bekliyor haftasonu sınavlarım vardı pek iş yapamdım bu hafta yoğunlaşayım dedim ona da her gün akşam bi yere gidicem napcam bilmiyorum her iş beni bekliyor evde ne zormuş hepsine yetişmek ahh ahh

aynen ütüler en büyük sorun zaten bir türlü toparlanamıyo evde çok iş çıkıyormuş gerçekten evlendikten sonra anladım ki evde hiç bitmiyormuş allahtan sevgilim yardım ediyor yoksa kafayı yerdim:14:

kızlar yaşadığınız süreci okudum teker teker heyecanım bi kat daha arttı. siz telaşı attınız artık mutlu günler kapınızdan içeri girdi :)
bende ağustosta evleniyorum çok heyecanlıyım :)

aynen ütüler en büyük sorun zaten bir türlü toparlanamıyo evde çok iş çıkıyormuş gerçekten evlendikten sonra anladım ki evde hiç bitmiyormuş allahtan sevgilim yardım ediyor yoksa kafayı yerdim:14:

bizim evde sadece ütüler var birde yıkanacak çamasırlar onlar bitse diğerleri gözümde büyümüyor bir de yemek derdi var tabisi her gün acep ne yapsam :26::18::31:

selam canım geldim ben burdayım...:)

Hosgeldınnn nıyahet geldınız ya hergun kontrol edıyorum kımsecıkler yoktu :S

bende geelldddddddim:3:
siz gittiniz sanmıştım artık yaaaaaa :29: telaşeler b,tti evimize yerleştik şimdi ev telaşı :31:

biz eve yerlestıkte birde ev yerleşse :)))

nasılsınızzzzz ki
ben bugün çok yorgunum uykusuzum ve sabahtan beri başımda müthiş bir ağrı var ne yaptıysam geçmiyor geçmiyorr:24:

ben cok sukur ıyıyım canım ahh uykumu gecenın 1'inde yatıp sabahın 5:30 da kalkan bana uykumu dıyorsunn :)

hoşgeldin canım hiç sorma evlendim evleneli bende öyle acayip bir yorgunluk var uykusuzum kendime gelmeyi bekliyorum ne zaman olur bilmiyorum:)
ev işi ütü hiç bitmiyor alışmaya çalışıyorum sizde durum neler kızlar:)

niyal bende hep dıyorum kı acaba bı tek ben mı boyleyım ben mı yetıstıremıyorum dıye kendımde arıyordum ve habire bişiler yapıyorum o arada bı yere gıtmeler gelmeler ay ne zaman dınlenecegım merak edıyorum:(

ne yazıkki zormus :( calıstıgımız ıcın zor canım ya ben valla utuyu ne zamandır bı turlu bıtıremıyordum hep yenısı eklenıyorda duruyor bugun ıse gec geldım sabahın 5.30 unda kalkarak once kocaya kahvaltı hazırladım ve onu gonderdım utusuydu mutfak toplamasıydı sılmesıydı hepsını hallettım ama ütü bayaa vaktımı aldı yanı :) kendımı bı bıraksam 3 gun uyurmusum gıbıme gelıyor :)

bıtecek nıyalll azımle bıtırecegız bende aynı durumdayım ama pes etmek yok duzene otursun tamamdır ;) ama benım aklıma mısafır takılıyor ya henuz kımseyı almadım ben yemege :( gercı tatılden dondukten sonrakı 2.haftamızdayız ama :S

kızlar yaşadığınız süreci okudum teker teker heyecanım bi kat daha arttı. siz telaşı attınız artık mutlu günler kapınızdan içeri girdi :)
bende ağustosta evleniyorum çok heyecanlıyım :)

evın ıcınden dort donup ıslerı bıtıreyımde dısarı cıkalım heyecanıda bi başka oluyor az kaldı yaşayacaksın :D

bizim evde sadece ütüler var birde yıkanacak çamasırlar onlar bitse diğerleri gözümde büyümüyor bir de yemek derdi var tabisi her gün acep ne yapsam :26::18::31:

ben esımden nerdeyse 1 saat sonra gıdıyorum eve o saatten sonrada yemek yapılmıyorkı o ac ac beklıcek cunku dıye dusunurken Allah ım nazar degmesın :))) eşim hazırlıyor ben gıdene kadar yemegı ve anlıyor yemekten salatadan fln ustelık mutfagı dagıtmıyor =)))

merhabalarrrrrrr:3:

gnz bende geç yatıp 5 de kalkıyorum ve taa akşam 6 da evde oluyorum alıştım sanki daha da erken kalkmaya

yemek derdi de artık bi şekilde çözülüyor bu haftasonu arık bi düzene sokmak istiyorum kendimi bakalım kısmet

niyalll ben ütüleri haftasonuna bıraktım :9:

Selam baldecim bende 7 de evde oluyorum kocam da 8'e doğru geliyor yemek derdini bende çözdüm ama ütü en büyük sorunum ütü yapmak öyle zor öyle zor geliyor ki anlatamam ona vakit kalmıyor sanki zaten uyumam hep gece 1'i 2'yi buluyor :17:

Son düzenleme:
benimki erken geliyor benden gelince uyuyor uyandırmadan yemek falan yapıp yiyip derken hoop saat 12 olmuş bile sonra benim gözler gidiyor bi de erkenden kalkınca off of şu haftasonu gelse de bi ev işleri bitse :P

aynen baldecim beni anlattın resmen ya ben de bir bakıyorum saat 12 olmuş nasıl ne ara oldu anlayamıyorum hemen uyumak için bazen kocamı kandırıyorum bile canım kocam benim yaaa:9:

kırk yıllık evli kadınlar gibi diyelim Allah onları başımızdan eksik etmesin :1:

merhabalarrrrrrr:3:

gnz bende geç yatıp 5 de kalkıyorum ve taa akşam 6 da evde oluyorum alıştım sanki daha da erken kalkmaya

yemek derdi de artık bi şekilde çözülüyor bu haftasonu arık bi düzene sokmak istiyorum kendimi bakalım kısmet

niyalll ben ütüleri haftasonuna bıraktım :9:

balde bende 1-2 gıbı anca uyuyabılıyorum ve sabah 5.30 da kalkıyorum aksam 7.10 geçe gibi evde oluyorum.Sevgılım benden 1 saat öncesınde evde olmuş oluyor oda yemek olayını çözdü :) her aksam bıraz bıraz yaparak utulerımı nıhayet bıtırmıs bulunuyor ve sevınıyorum ama bu sabah sabahın 6 sında çamasır astım ve eve gıdınce yemek sonrası onları toplayıp utuleyecegım ki h.sonunu bunlarla gecırmeyeyım ;)

Selam baldecim bende 7 de evde oluyorum kocam da 8'e doğru geliyor yemek derdini bende çözdüm ama ütü en büyük sorunum ütü yapmak öyle zor öyle zor geliyor ki anlatamam ona vakit kalmıyor sanki zaten uyumam hep gece 1'i 2'yi buluyor :17:

ne guzel niyalcım senın kocan senden sonra gelıyor ve senın yemek yapma vaktın oluyor

benimki erken geliyor benden gelince uyuyor uyandırmadan yemek falan yapıp yiyip derken hoop saat 12 olmuş bile sonra benim gözler gidiyor bi de erkenden kalkınca off of şu haftasonu gelse de bi ev işleri bitse :P

zaman yetmıyor kızlar hıcbırımıze evlendıgımden berı daha dogrusu tatılden dondugumden berı kendımı maratona katılmıs gıbı hısedıyorum :) daha mısafir alacagım yaaa nıyall sen bu konuda ılerledın galıba yaz bi menüde kopya çekelim :)

balde bende 1-2 gıbı anca uyuyabılıyorum ve sabah 5.30 da kalkıyorum aksam 7.10 geçe gibi evde oluyorum.Sevgılım benden 1 saat öncesınde evde olmuş oluyor oda yemek olayını çözdü :) her aksam bıraz bıraz yaparak utulerımı nıhayet bıtırmıs bulunuyor ve sevınıyorum ama bu sabah sabahın 6 sında çamasır astım ve eve gıdınce yemek sonrası onları toplayıp utuleyecegım ki h.sonunu bunlarla gecırmeyeyım ;)

ne guzel niyalcım senın kocan senden sonra gelıyor ve senın yemek yapma vaktın oluyor

zaman yetmıyor kızlar hıcbırımıze evlendıgımden berı daha dogrusu tatılden dondugumden berı kendımı maratona katılmıs gıbı hısedıyorum :) daha mısafir alacagım yaaa nıyall sen bu konuda ılerledın galıba yaz bi menüde kopya çekelim :)

YOK CAnım yemek olayını çözmedim henüz herkes bizi davet ediyor evimizde oturamıyoruz bir türlü :(

Back