günaydın kızlarrr benim de çeyizimi dizerken baharat takımım çıkmadı kaybolmuş gitmiş bulamadık o kadar begenmiştim bu hafta gidip alıcam yeni bir set napalım mutlaka çıkacak birşeyler değil mi
valla canım ben hiç yerleştiremedim ki şapşal gibiydim ordan oraya gittim anca düğünden bir kaç gün önce evime gidicem bakıcam kendi başıma evimde değiştirmeler yapıcam bakalım sevgilim orda kalıyo ama bensiz
yok canım adet falan değil ama o çeyizler geldi ya evde kalmak istiyor geceleri oturma odasında yattı bir gece henüz evimizi yanlız bırakmak istemiyormuş kalsın bakalım
Ezberlemişsin hakkatten :)
Evet canım o bina. Siz neden tutmadınız bakmışsınız belli ki.
ah canım daha ne eksıkler cıkıo ben mesela bornoz takımı dıe hamam havlusu almısım ben bornoz takımı var var dıye aranıp duruyorum 2 kutu var kocaman kutu nereye gıder dıyorum bı acarım kı bornoz yok ortalıkta kostum aldım hemen
günaydın kızlarrr benim de çeyizimi dizerken baharat takımım çıkmadı kaybolmuş gitmiş bulamadık o kadar begenmiştim bu hafta gidip alıcam yeni bir set napalım mutlaka çıkacak birşeyler değil mi
Allah iyiliğini versin gnz:))) bornoz diye hamam havlusumu almışsın aşıkmısın yoksaaa
oyle oluyor nıyal dımı sen yerlestıremıyorsun kı bır sey herkes bı yandan senı cagırıyor 10 parcaya bolunuyorsunvalla canım ben hiç yerleştiremedim ki şapşal gibiydim ordan oraya gittim anca düğünden bir kaç gün önce evime gidicem bakıcam kendi başıma evimde değiştirmeler yapıcam bakalım sevgilim orda kalıyo ama bensiz
erkekler daha bı sahıplenıyorlar ev ıyıce yerlesınce erkekler kendılerıne aıt ortamı evı severler bunu anladım ben :)adam sımdı dusunuyor benım artık evım var neden kalmayayım kı dıye =)bende oncelerı oyle dıyordum aman he sakın kalmak yok dıye ama dusunsene erkek olsam bende gıder kalırım bırakın tadını cıkarsın evde kalan senın bı parcanneden orda kalıyo canım anlamadım ben onu adet mi sizde?
ben izin vermezdim evimizde bensiz kalmasına ama kıyamam ki yalnız yalnız((
ben bıkac seyımı anneme gonderdım ya bazı seylerı fazla fazla almısız ben almısım aynısından annem almıs fln3.kattı adamın oğlunun eviymiş (benim mutfak dolapları içime sinmemişti ama sizden önce biri tuttu diye biliyorum belki o daire değildir bizim beklediğimiz ev vardı boşalınca başka aramadık o yüzden yanim bi de sen sütlücenin neresinde oturuyorsun ki biz birbirimizi tanır mıyız ki acep:26:
tanımak ne kelıme akrabasınız sız bence akraba =))
çok hoşuma gitti bende iki bornoz takımını da aynı renk almışım
ay bana herkes sabunluk fln ormus ya aynısından 5 tane bıle cıktı koptum
o kadar çok baharatlığım varmış ki dayanamadılar bi tanesini hiç açmadılar eve geri gönderdiler beğenerek almıştım ama belkim kendi evim olduğunda kullanırım
3.kattı adamın oğlunun eviymiş (benim mutfak dolapları içime sinmemişti ama sizden önce biri tuttu diye biliyorum belki o daire değildir bizim beklediğimiz ev vardı boşalınca başka aramadık o yüzden yanim bi de sen sütlücenin neresinde oturuyorsun ki biz birbirimizi tanır mıyız ki acep:26:
canım bizimkisi 2.kat köşe daire. evet mutfak dolapları küçük biraz ama yeni yaptırmışlar gıcır yani. onun dışında salonu otrma odası yatak odası banyosu çok büyük. ev çok hoşuma gitti. ha bide apartmandaki bazı daireler 2+1 bazıları 3+1 bizimkisi 3+1 olandan. kısmetse birkaç yıla ev almayı düşünüyoruz ozamana kadar idare eder bizi. hem servisim kapının önünde duruyo daa ne istiyim ben:)))
ben 6 yaşıma kadar orda yaşadım canım büyüdüm dediğim o yani, cuma pazarının orda oturuyoduk biz. tanırız belki görsek birbirimizi:)
gnz 11 gün evet bende leyla gibiyim iyice hiç sorma o kadar tuhaf bir durum ki perşembe 10'dan geriye saymaya başlıyoruz düşünsene yahu
erkekler daha bı sahıplenıyorlar ev ıyıce yerlesınce erkekler kendılerıne aıt ortamı evı severler bunu anladım ben :)adam sımdı dusunuyor benım artık evım var neden kalmayayım kı dıye =)bende oncelerı oyle dıyordum aman he sakın kalmak yok dıye ama dusunsene erkek olsam bende gıder kalırım bırakın tadını cıkarsın evde kalan senın bı parcan
Gnz valla canım ben istemem öyle bensiz evimizde kalmasını. zaten sevdiceğimde kalmaz bensiz de ne biliyim tadı orda yaa beraber gircez evimize aynı anda ben öyle hayal ediyorum:))) aaahhhh ahhhh hayali bile güzeeellll.
Kızlarrr günaydınnnn
günaydın gnzcim altta tek rakamlar yazıyor artık
aynen canım ya tek rakamlara dustuk artık ve benım daha davetıye dagıtmam gereken ınsanlar varrr =)kına kıyafetımın altına ayakkabı alıcam ,hol halılarımı sureklı degıstırıyorum =)bugun yıne halı gelecek ıns bu tamamdır dıyecegım heryer tamamda bı hol halılarına takılı kaldım
Günaydın şekerler.
ay gnz niyal çok az kaldı sizin ne güzel bende o günleri göreyim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?