Niyall sen aynı benim gibisin yaa bende nişanlımı gereksiz kaprislerle çok üzüyorum. sonra bende üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye ama çok gerginim elimde değil ki...
Bide sevdiceğim dünyanın en anlayışlı insanıdır, yoksa çoktan çeker giderdi Allah muhafaza :)))
ne guzelkı hepımız sanslıyız kızlar bu konuda sanırım hatta bır cok konudaa onlar bızden daha sabırlı daha anlayıslı valla ya:)
kızlar şanslıyız ki nişanlılarımız bize uymuyor bazen sana uyuz oluyorum diyorum diyor ki o senin sorunun ben seni çok seviyorum nasıl kızayım kı bu adama ben canımıniçi o benim :123:
bize uysalar eyvah dıyorum:)
sa. kızlar napıyosunuz bakalım..ben uzun zamandır giremiyodum kk.ya çok yoğunuz ya yetişcek mi acaba diye bi telaş günlerdir de midem ağrıyo stresten..naptınız çeyiz falan götüren oldu mu? biz bu pazar götürcez kısmetse yerleştircez herşeyi,erken mi acaba bilmiyorumda :)
oo kımlerı goruyorummm mabel_la nasılsın neler yapıyorsun hazırlıklar nasılll ,benım yarın gıdıo ceyızımm :S
kıyafetlerinizi falan napıcaksınız? ben düğüne kadar giycek bi kaç bişi bırakıp geri kalan her şeyimi götürmeyi düşünüyorum..bide benim evim annemlere biraz uzak öyle her canım istediğinde gidemiyorum sonra götürürken zorlanırım diye böyle düşündüm..
bende hepsını almıyorum sonra bıraz bıraz gotururum benım bı avantajım var yakın evler
beim elim gidiyo valla ne yalan söylim:) tabiki ailemden ayrılmak zor ama biz 7 senedir bu günleri bekliyoruz:)
7 sene masallah =) bizde 7 senedır bugunlerın temelını atıyoruz =)
canlarımmmmm halılarım gelmiş bende sermeye gidiyorum evimeeee öpüyorum hepinizi ii aklşamlarr
ayy ne guzel gelmıs senın halıların gule gule kullanın canım :)
ya bişi sorcam kızlar benim adetimin 2.günü düğün gününe geliyo,hap aldım geciktirici eczacı 10 gün önceden kullanmaya başla dedi günde 2 tane içiliyor..napsam bilemedim,benim durumumda olan var mı?
kullanmaktan baska care kalmıyor gıbı balayı yalan olur yoksa:)