Niyall sen aynı benim gibisin yaa bende nişanlımı gereksiz kaprislerle çok üzüyorum. sonra bende üzülüyorum neden böyle yapıyorum diye ama çok gerginim elimde değil ki...
Bide sevdiceğim dünyanın en anlayışlı insanıdır, yoksa çoktan çeker giderdi Allah muhafaza :)))
kızlar şanslıyız ki nişanlılarımız bize uymuyorbazen sana uyuz oluyorum diyorum diyor ki o senin sorunun ben seni çok seviyorum nasıl kızayım kı bu adama ben canımıniçi o benim :123:
sa. kızlar napıyosunuz bakalım..ben uzun zamandır giremiyodum kk.ya çok yoğunuz ya yetişcek mi acaba diye bi telaş günlerdir de midem ağrıyo stresten..naptınız çeyiz falan götüren oldu mu? biz bu pazar götürcez kısmetse yerleştircez herşeyi,erken mi acaba bilmiyorumda :)
kıyafetlerinizi falan napıcaksınız? ben düğüne kadar giycek bi kaç bişi bırakıp geri kalan her şeyimi götürmeyi düşünüyorum..bide benim evim annemlere biraz uzak öyle her canım istediğinde gidemiyorum sonra götürürken zorlanırım diye böyle düşündüm..
beim elim gidiyo valla ne yalan söylim:) tabiki ailemden ayrılmak zor ama biz 7 senedir bu günleri bekliyoruz:)
7 sene masallah =) bizde 7 senedır bugunlerın temelını atıyoruz =)
canlarımmmmmhalılarım gelmiş bende sermeye gidiyorum evimeeee öpüyorum hepinizi ii aklşamlarr
ayy ne guzel gelmıs senın halıların gule gule kullanın canım :)
ya bişi sorcam kızlar benim adetimin 2.günü düğün gününe geliyo,hap aldım geciktirici eczacı 10 gün önceden kullanmaya başla dedi günde 2 tane içiliyor..napsam bilemedim,benim durumumda olan var mı?
kullanmaktan baska care kalmıyor gıbı balayı yalan olur yoksa:)
Kızlar günaydınnnn ay bugun cok enerjık hısedıyorum :) ustelık yarın ceyızım gıdecekken :S aaa saka gıbı yarın butun esyalarım gıdıyorr benım evıme yerlesecek ay aksılıksız gecsın ıns :)
istanbulda olanlar dıyorum kı bugun fotograf yerlerımıze karar verelımmm ne dersınız
günaydınn canımmm
hayırlı cumalar umarın herseyin herişin sorunsuz bir şekilde aşkla mutlulukla halledilir.
bizim düğün mekanımızın fotoğrafcısı var orası ile konustuk canım emirgan korusu var belki bilirsin orada cekilcek yazın rengarenk olur orası bakmaya kıyamazsın tavsiye ederim :)
aminn canım inş hepımızın ıslerı yolunda askla mutlulukla olur.hayırlı cumalar
evet evet bılıyorum orayı cok guzel oluyor,hıdıv kasrıda gecıyor aklımdan ama atasehırdede botanık park var orasıda gecıyor aklımdan ama karıstı kafam :)
aslında bız dugunden sonra bı hafta ıcı gelınlık damatlık gıyıp buyuk adada cekım yapmayı dusunuyorduk hem telassız stressıuz bı cekım olsun saat derdı olmasın dıye hatta dunde yazdım burda ama kafam karıstı ıyıce buyuk adayı cok ısterım ama dugun gunu gıdemem oraya sonraya bıraksam ya ogunkı gıbı olmazsa oncesınde cektırsek gelınlıgım mahvalur buyuk adada :)
günaydın kızlar bende bugun mutluyum yarın çeyizim gideceği halde kendi evime götüreceğim kuzenlerimi falan evimi görecekler ya çok ilginç tuhaf geliyor şuan... ben ıhlamur kasrını düşünüyorum maçkada foto için ama bakalım
evet canım kesinlikle o kadar yerde mahvolur gelinliğin bence düğün günü yakın bir yerde yapmak lazım kesinlişkle öyle düşünüyorumm
ayy nıyall yarın ceyızımız gıdıyorrr, 15gun kalmıs dugunumuzedeee cok heyecanlıııı =)orayı bılmıyorum ama baktım netten resımlerıne cok guzel gozukuyorr ayy resımlerımızde cokk guzel cıkar ıns :)
aaa baldee ben orayı çok istemiştiiimmmm. ama bizim günümüzde doluydu(((
çok sevindim senin adına güzel yer. bizim evede yakın kıs geliim mi düğününe :)))
nasıl bir insanmış çok merak ettim nasıl çıkmaz ya neyse olsun artıık herşey olur badana bittikten sonrası çok kolay oluyor hemencik
gel tabisinasıl mutlu olurummm hem sana da alılştırma olurr
teşekkür ederim tatlımm darısı sana inşş senin hazır mıydı bi çeyiz m kalmıştı :26:hayırlı olsun canım şimdiden güle güle kullan :)
inş senin halıların ve tüllerinde gelir canım darısı sana inşKızlar günaydınnnn ay bugun cok enerjık hısedıyorum :) ustelık yarın ceyızım gıdecekken :S aaa saka gıbı yarın butun esyalarım gıdıyorr benım evıme yerlesecek ay aksılıksız gecsın ıns :)
istanbulda olanlar dıyorum kı bugun fotograf yerlerımıze karar verelımmm ne dersınızfotograf ben istanbulu hiç bilmem ama eses derseniz hemen söyliyim ya ben nasıl poz veririz diye hiç düşünmedim ama çok fotojoneğimdir ki :26:
günaydın kızlar bende bugun mutluyum yarın çeyizim gideceği halde kendi evime götüreceğim kuzenlerimi falan evimi görecekler ya çok ilginç tuhaf geliyor şuan... ben ıhlamur kasrını düşünüyorum maçkada foto için ama bakalım
o mutluluk bende de varyarın olsun artıkkkkk
bi de hayırlı cumalar kiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlarr gunaydınnn :) nasılız bugünnn :) h.sonu ceyız goturen arkadaslarımmm nasıl gectı ceyız yerlestırme nasıl oldu evlerınızzz
Günaydın gnzcim ben çok yorgunum perşembeden beri kına düğün gezip durdum bir de bu araya çeyizimi sıkıştırdım çok güzel oldu evim şimdi sevgilim orda kalıcak düğüne kadar bensizsenin nasıl geçti nasıldı neler yaptın
benımde cok sukur guzel gectı canım aynen evımde cok guzel oldu oh mis :) vee yorgunumm topuklarıma ıgneler batıyor sankıı :) dugunumuze 12 gün kalmıs yaaaa =))
Kızlarr gunaydınnn :) nasılız bugünnn :) h.sonu ceyız goturen arkadaslarımmm nasıl gectı ceyız yerlestırme nasıl oldu evlerınızzz
Günaydın gnzcim ben çok yorgunum perşembeden beri kına düğün gezip durdum bir de bu araya çeyizimi sıkıştırdım çok güzel oldu evim şimdi sevgilim orda kalıcak düğüne kadar bensizsenin nasıl geçti nasıldı neler yaptın
günaaaydddddddddın kiii
bende götürdüm yerleştirdik çok yoruldum ama çokda güzel oldular ama fotolarını çekmeyi unuttum:26: şimdi evimiz bizi bekliyor artıkkk
yorgunluk hepimizde var sanırım ama içimde bi enerji var ekvatora kadar gidip gelebilirim bugünkeyifleriniz nasıl
evet 12 gün ya bu hafta tekli rakamlara düşüyoruz heyecan heyecan haftaya son 3 gün yatcaz kalkcaz olayına geçicez inşallah herşey güzel olsun allah hayırlısı ile tamamına erdirsin
günaaaydddddddddın kiii
bende götürdüm yerleştirdik çok yoruldum ama çokda güzel oldular ama fotolarını çekmeyi unuttum:26: şimdi evimiz bizi bekliyor artıkkk
yorgunluk hepimizde var sanırım ama içimde bi enerji var ekvatora kadar gidip gelebilirim bugünkeyifleriniz nasıl
evettt evlerimiz bizi bekliyor beklesin bakalımm biz gelicezzçok az kaldı kızlar evli mutlu olmamıza
bi beraber uyasak uyansak huzur dolsak aahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?