2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne guzelkı hepımız sanslıyız kızlar bu konuda sanırım hatta bır cok konudaa onlar bızden daha sabırlı daha anlayıslı valla ya:)

kızlar şanslıyız ki nişanlılarımız bize uymuyor bazen sana uyuz oluyorum diyorum diyor ki o senin sorunun ben seni çok seviyorum nasıl kızayım kı bu adama ben canımıniçi o benim :123:

bize uysalar eyvah dıyorum:)

oo kımlerı goruyorummm mabel_la nasılsın neler yapıyorsun hazırlıklar nasılll ,benım yarın gıdıo ceyızımm :S

bende hepsını almıyorum sonra bıraz bıraz gotururum benım bı avantajım var yakın evler

Kızlar günaydınnnn ay bugun cok enerjık hısedıyorum :) ustelık yarın ceyızım gıdecekken :S aaa saka gıbı yarın butun esyalarım gıdıyorr benım evıme yerlesecek ay aksılıksız gecsın ıns :)
istanbulda olanlar dıyorum kı bugun fotograf yerlerımıze karar verelımmm ne dersınız

günaydınn canımmm
hayırlı cumalar umarın herseyin herişin sorunsuz bir şekilde aşkla mutlulukla halledilir.
bizim düğün mekanımızın fotoğrafcısı var orası ile konustuk canım emirgan korusu var belki bilirsin orada cekilcek yazın rengarenk olur orası bakmaya kıyamazsın tavsiye ederim :)

aminn canım inş hepımızın ıslerı yolunda askla mutlulukla olur.hayırlı cumalar
evet evet bılıyorum orayı cok guzel oluyor,hıdıv kasrıda gecıyor aklımdan ama atasehırdede botanık park var orasıda gecıyor aklımdan ama karıstı kafam :)
aslında bız dugunden sonra bı hafta ıcı gelınlık damatlık gıyıp buyuk adada cekım yapmayı dusunuyorduk hem telassız stressıuz bı cekım olsun saat derdı olmasın dıye hatta dunde yazdım burda ama kafam karıstı ıyıce buyuk adayı cok ısterım ama dugun gunu gıdemem oraya sonraya bıraksam ya ogunkı gıbı olmazsa oncesınde cektırsek gelınlıgım mahvalur buyuk adada :)

günaydın kızlar bende bugun mutluyum yarın çeyizim gideceği halde kendi evime götüreceğim kuzenlerimi falan evimi görecekler ya çok ilginç tuhaf geliyor şuan... ben ıhlamur kasrını düşünüyorum maçkada foto için ama bakalım

evet canım kesinlikle o kadar yerde mahvolur gelinliğin bence düğün günü yakın bir yerde yapmak lazım kesinlişkle öyle düşünüyorumm

ayy nıyall yarın ceyızımız gıdıyorrr, 15gun kalmıs dugunumuzedeee cok heyecanlıııı =)orayı bılmıyorum ama baktım netten resımlerıne cok guzel gozukuyorr ayy resımlerımızde cokk guzel cıkar ıns :)

evet canım kesinlikle o kadar yerde mahvolur gelinliğin bence düğün günü yakın bir yerde yapmak lazım kesinlişkle öyle düşünüyorumm

bende oyle dusunmeye basladım artık bakalım bugun o konuda hallolacak galıba buyuk ada da aklım kalmıyor degıl ama kısmet :)

evet yaa 15 güncük kaldı eşyalarımız yerleşicek evimize inanamıyorum çok heyecanlı orasını düşünüyorum ama bilmiyorum o düğün koşturmacasında uzak bir yerde foto çektirmek istemiyorum haftaya tekli rakamlara düşücez gnz farkındamısın:18:

hayırlı cumalarr evet yarın olsun artık benim evim fikrini kendime adapte etmeye çalışıyorum orası benim evimmm

Kızlarr gunaydınnn :) nasılız bugünnn :) h.sonu ceyız goturen arkadaslarımmm nasıl gectı ceyız yerlestırme nasıl oldu evlerınızzz

Kızlarr gunaydınnn :) nasılız bugünnn :) h.sonu ceyız goturen arkadaslarımmm nasıl gectı ceyız yerlestırme nasıl oldu evlerınızzz

Günaydın gnzcim ben çok yorgunum perşembeden beri kına düğün gezip durdum bir de bu araya çeyizimi sıkıştırdım çok güzel oldu evim şimdi sevgilim orda kalıcak düğüne kadar bensiz senin nasıl geçti nasıldı neler yaptın

benımde cok sukur guzel gectı canım aynen evımde cok guzel oldu oh mis :) vee yorgunumm topuklarıma ıgneler batıyor sankıı :) dugunumuze 12 gün kalmıs yaaaa =))

benımde cok sukur guzel gectı canım aynen evımde cok guzel oldu oh mis :) vee yorgunumm topuklarıma ıgneler batıyor sankıı :) dugunumuze 12 gün kalmıs yaaaa =))

evet 12 gün ya bu hafta tekli rakamlara düşüyoruz heyecan heyecan haftaya son 3 gün yatcaz kalkcaz olayına geçicez inşallah herşey güzel olsun allah hayırlısı ile tamamına erdirsin

günaaaydddddddddın kiii

bende götürdüm yerleştirdik çok yoruldum ama çokda güzel oldular ama fotolarını çekmeyi unuttum:26: şimdi evimiz bizi bekliyor artıkkk

yorgunluk hepimizde var sanırım ama içimde bi enerji var ekvatora kadar gidip gelebilirim bugün keyifleriniz nasıl

evettt evlerimiz bizi bekliyor beklesin bakalımm biz gelicezz çok az kaldı kızlar evli mutlu olmamıza

evet 12 gün ya bu hafta tekli rakamlara düşüyoruz heyecan heyecan haftaya son 3 gün yatcaz kalkcaz olayına geçicez inşallah herşey güzel olsun allah hayırlısı ile tamamına erdirsin

aminnn,soylerız bırlıkte yatcaz kalkcaz sarkısını :) enteresandır cok ceyız gıderken aglamadım pek:)

keyıfler ıyı cok sukur de topuklar fena =))
evettt evlerimiz bizi bekliyor beklesin bakalımm biz gelicezz çok az kaldı kızlar evli mutlu olmamıza

evım evım canım evimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…