Hımm gelın ayakkabılarımıda hallettım bende boyum uzun oldugu ıcın topuklu almadım hafıf topuklu bı ayakkabı aldım ve cok rahatt :) bende kuaforumden randevu alacagım bu h.sonu foto ısıyle nısanlım ılgılenıyor o onun ılgı alanına gırıyor :) bende canlı cıcek ıstıyorum ama hafif renkli olabılır sade beyaz gullerde dusunmuyor değilim :)
Hımm gelın ayakkabılarımıda hallettım bende boyum uzun oldugu ıcın topuklu almadım hafıf topuklu bı ayakkabı aldım ve cok rahatt :) bende kuaforumden randevu alacagım bu h.sonu foto ısıyle nısanlım ılgılenıyor o onun ılgı alanına gırıyor :) bende canlı cıcek ıstıyorum ama hafif renkli olabılır sade beyaz gullerde dusunmuyor değilim :)
kızlar neden çanlı çiçek istiyorsunuz hemen solacak yazık olacak ben vazodaki ve çiçekçideki canlı çiçekleri bile görünce canım acır solup gidecekler diye ben hazır güllerden hazırladım çiçeğimi bence hazır alın hem hatıra niyetinede saklayabilirsiniz
canlı gelin çiçeklerini daha çok begeniyorum fotoğraf çekimlerinde falan daha güzel duruyor diye tek kararlı oldugum konu buydu yazık olucak çiçeklere ama:2:
valla cnm yapma çiçeklerde çok güzel duruyor foto çekimlerinde ben tabi kendi fikrimi söyledim ama dediğim gibi ben vazoda suyun içinde canlı çiçek bile görsem acıyan birisiyim hele nişanlım bir keresinde bana canlı çiçek alma gafletinde bulundu tabi çiçeği değil cantamı kafasına yedi sonrada konusu dahi geçmedi
bak kendime yaptığım çiçek bu
valla cnm yapma çiçeklerde çok güzel duruyor foto çekimlerinde ben tabi kendi fikrimi söyledim ama dediğim gibi ben vazoda suyun içinde canlı çiçek bile görsem acıyan birisiyim hele nişanlım bir keresinde bana canlı çiçek alma gafletinde bulundu tabi çiçeği değil cantamı kafasına yedi sonrada konusu dahi geçmedi
bak kendime yaptığım çiçek bu
evet hallettik dağıttık bileben ağır bişiler olsun istedim ama nişanlım bunu beğendi bu oldu neticede
Eki Görüntüle 669756
çok sevimliymiş bende çizgi karakterli birşeyler istiyorum ama sevgilim olacak adamdaha ağır sade şeyler istiyor bakalım artık bu hafta karar vermem lazım az kalıyor kızlar:18:
dikiliyor bakalım Eki Görüntüle 669809 Eki Görüntüle 669810 bu modeli biraz değiştirerek kendi gelinliğim haline getirdim bakalım... senin gelinliğin ne durumda peki
heeeyyy kızlar merhababende 3 günle kaçırıyorum mayıs ayını 27 nisan bnmki Benide aranıza alırmısınız
Bugün tam 30 günüm kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?