2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oo baya bi bıtırmıssın sen işlerini :) nikah ve dugun ayrımı yapacaksınız dugun yapacaksın dedıgını hatırlıyorum da ondan soruyorum canım.kıskançlık ahhhh ahhhh diyorum :)

Nisan ayı en yorulacagımız ay bencede:) benımde eksıklerım var devam edıyoruz hala almaya cok sukur temızlıgı yaptık bız esyalarımızda geldı eve o işlerden kurtarmıs oldumm halı,perde,mutfak masası,kına kıyafet ve ayakkabısı,davetiye bu işler kaldı :)

oo baya bi bıtırmıssın sen işlerini :) nikah ve dugun ayrımı yapacaksınız dugun yapacaksın dedıgını hatırlıyorum da ondan soruyorum canım.kıskançlık ahhhh ahhhh diyorum :)

canım bitti gibi çok şükür evet nikah ayrı kıskançlıgı aşsak sorunumuz yok ama balayında ben seni nasıl öyle gezdiririm diyip duruyo

canım bitti gibi çok şükür evet nikah ayrı kıskançlıgı aşsak sorunumuz yok ama balayında ben seni nasıl öyle gezdiririm diyip duruyo

onuda evlenınce asarsınız belkı ben benımkı kıskanc dıye dusunuyordum ama senınkı daha fena gibi :) kötü bişide diil kıskanclık ama bazen bize batıyo dimi :)

hiç sorma bende aynıyım hemen hırlıyorum kavga çıkarıyorum stressten dolayı oluyo:2:

Hepimiz stres içindeyiz kızlar,bırakın nısanlının soyledıgını duydugunuz her soz ummadıgınız anda sizi delırtebılıyor aslında bıraz zaman gectıkten sonra ya bu kadar sınırlenecek bırseyde yok aslında dıye dusunceler gelıyor sonra,ama sunu unutuyoruz sadece bız streslı degılız kı nısanlılarımızda streslı sadece bız dısarı vurabılıyoruz bu ne olacak o ne oldu annen bunu dedı ablan sunu yaptı eyvahh yetısmeyecek panıklerı bız kızlar dısarı vuranlarız ama erkeklerımız öyle degıl ki yapısı dogası geregı daha rahat gozukuyorlar ama bu evlılık muhabbetıncen en cok sıkılan erkekler emın olun :) o sadece bı an once evleneyım rahatıma kavusayım dıye bakar ama bız o masa koltuga uymazsa mutsuz oluruz halılarda uyumlu olmadı dertlerımız bunun gıbı vs..vs.. biz ne olursa olsun yıne daha frenleyerek kendımızı kırmayalım eşimiz olacak insanları bız aglayarak da rahatlayabılırız ama onlarda oda yok,bızım kadar dusunmelerını bekleyemeyızkı herseyı tul uymus uymamıs sandalyeler nasıl olmus olmamıs koltuk ne renk bunların detaylarını onların dusunmesını bekleyemeyız bu yuzden en buyuk streste bize kalıyor tabıkı ama hee kayıtsız kalan erkeklerıde kesınlıkle savunmuyorum onlarda kosturmalı onlarda ılgılenmelı kendı baslarına bırseylerde yapabılmeli elbet

gnz hiç sorma canım bizim giyim konusunda çok sıkıntımız var açık giyinmememe rağmen ben süslenip etek elbise giyince adam resmen mutsuz oluyor neymiş dikkat çekmicekmisim 1.80 kadın nasıl dikkat çekmesin dedim bulsaydın 1,50 ye 45 kilo hatun hiç dikkat çekmezdi rahat ederdin:2:

kıskanc adam boyun kılon kac olursa olsun yıne kıskanırrr yıne kıskanıırr :)) etek ve tayt mevzuları özellikle bizdede çok var ama artık 7 yıldır alıştım bende :)

boyla alakası yok tabii ama dikkat çekme mevzusunda dedim yoksa minyon kızları her zaman daha çok begeniyorum her daim piliçler anneme diyor ki anne hiç bir kıyafetini verme yeni kıyafetler alalım giyebileceği şu konuda biraz anlayışlı olsa nolur ki

Kızlarrr şimdi benım kafamı kurcalayan bi durum var nasıl olacek bi turlu bılemıyorum :) sımdı dugun oldu bıttı sonra balayına gıdecegız ama bızlerin o geceki olaydan sonraki 3-4 gun havuzdan ve denızden uzak durmamız gırmememız lazım önume gelen herkes soyluyor bunu mıkrop kapma acısından ,ama nasıl olacak ki yaaa bitti gitti balayı ozaman denizsiz

=)) bende boyle dusunmedım degıl tabı bende oyle dusundum soyle mınyon olsamda herseyı gıyebılsem dıkat cekmese sevgılımın demesıne göreee :)) belkı evlenınce daha anlayıslı olur dıye dusunuyorum ya olur mu ki acaba :)?

denize değil de havuza girme diyorlar tatlım mikrop kapmasın diye benim regl dönemim evliliğe denk gelme durumum var ama geciktirici kullanıcam çünkü hem balayı mı hemde diğer mevzuyu geçirmek istiyorum eğer olmazsa çok stress yapıcam zaten yeterince geriliyorum nasıl olucak diye

o konuda bende gerılıyorum ya benımde denk gelme durumum olur dıe korkuyorum stresten karmakarısık oldu cunku bı zamanı yok artık sen d.k fln kullanıyor yada yada kullanacakmısın pekı

o konuda bende gerılıyorum ya benımde denk gelme durumum olur dıe korkuyorum stresten karmakarısık oldu cunku bı zamanı yok artık sen d.k fln kullanıyor yada yada kullanacakmısın pekı

benimde adet günlerim çok karıştı stresten yok canım dr gidip kullanmaya başlayacaktım nişanlım hap falan içme hiç çok yan etkisi olabiliyor dedi kendisi pek bilir bu konuları ben hallederim düşünürüm dedi kendimi ona emanet edicem gerçi biz 1 sene sonra bebek yapmayı düşünüyoruz Allah kısmet ederse

o bendede var canım düğünüm eylül 1 de olcak ama bizim planımız memleketteki düğünden sonra yapmak.
Ee o zamanda benm regl tarihime geliyor birde şimdi stresten hepsinin tarihleri sastı ne yapcam bilmiyorum.
Hapı ne zaman kullanmaya baslıcam ondan bile haberim yok valla :44::44:

geciktiriciyi 1 hafta önce galiba bende gidip alıcam canım tam bilgi vermiyim ama stressten şaşıcak hep regl tarihleri ilk gece olup bitse hiç bir sorun çıkmadan keşke

kızlar ben mikrop kapma olayını anlamadım yani kadınlığa geçen bayanların hiçbirinin ozaman denize ya da havuza girmemesi lazım bana saçma geldi biraz:106:

Son düzenleme:
geciktiriciyi 1 hafta önce galiba bende gidip alıcam canım tam bilgi vermiyim ama stressten şaşıcak hep regl tarihleri ilk gece olup bitse hiç bir sorun çıkmadan keşke

ben geçen sene geciktirici kullanmıştım senelik iznimde denize gideem diye ama tam gününde geldi malesef benim güvenim yok benimde düzenim bozulursa düğün günü ya da birgün önce bir gün sonra regl olabilirm

ayyy duzenımız bı otursa artık her anlamdaa=)) d.k dugunden 2-3 ay once baslayanlarda var düzene oturması ıcın ben daha yenı basladım ama kullanacaksan dugun son 1 ay 1.5 ay kala mutlaka baslaman lazımm cunku regl oldugun gun hapa ılk baslangıcın

aynen tatlım yan etkılerı var ama herkes o etkıyı görecek dıye bırsey yokmus , ben ılk basta 5-6 ay en fazla kullanmaktan yanayım burda acık acık yazmak ıstemıyorum herkes tarafından goruluyor bu sayfa dıye :) cocuk olmuyor d.k kullanırsan bunu bana kımse ınandıramaz cunku kullanan yakınlarımın(1-2 kişi degil bunlar ) 2-3 cocukları var hıc kullanmayanların ıstıyorlar ama olmuyor cocukları kısıyle alakalı bırsey yanı ama tabıkıde kesınlıkle 3-5 yıl daha uzun yıllar hatta 1 yıl bıle kullanması taraftarı degılım tabıkıde bazı seylere alısana kadar sadece ve kafam rahat olsun ıstıyorum bi süre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…