• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzey güney i izliyomusunuz bilmiyorum ama geçen akşam orda bi sahne vardı cemre nin annesi evde tek kaldıktan sonra odasına girdi pijamalırını kokluyodu sanki evdeymiş gibi konuşuyodu kızıyla Babamla izlerken başladım hüngür hüngür ağlamaya dayanamadım Bende böyle yaparım artık dedi babam sarıldı bana Çok fena oldum :43: İnşallah ogünde evden çıkarken ağlamam dicem ama hiç sanmıyorum :14:

aynen bızde konusmuyoruz kacıyoruz bu konulardan hep daha hıc bıseyımı toplamadım ben ya erken dıe dusunuyorum hala ama :)

ben bide annemin tek kızıyımmmmm :) sizlerrr?

biz 3 kız kardeş yaşıyoruz annem 5 babam 15 sene önce vefat etti bizdede aynı durum var konu açılınca duygusallaşıyoruz küçük kız kardeşim sürekli benden bişiler hakkında yardım istiyor dışarıya çıkalım alışverişe gidelim diyor bir ay kaldı ben kıymete bindim anlayacağınız:9::9:

ben evin en küçüğüyüm 3 kız kardeşiz annemle babam ben çok küçükken ayrılmışlar annemle yaşıyorduk şimdi ben gidince annem yanlız kalıcaktı 4 ay önce anneannem vefat etti dedemle kalıcak annem ama onu yanlız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor :2::2:

ben evin en küçüğüyüm 3 kız kardeşiz annemle babam ben çok küçükken ayrılmışlar annemle yaşıyorduk şimdi ben gidince annem yanlız kalıcaktı 4 ay önce anneannem vefat etti dedemle kalıcak annem ama onu yanlız bırakıp gidiyormuşum gibi geliyor :2::2:

Aynen bnmkiler de ayrılar ben babamla kalıyorum kızkardeşimde annemle Şimdi babam yalnız kalıcak :43:

peki adetinde azalma oldu mu kontrol haplarının ortak özelliğiymiş adet gününü azaltıyormuş benim adetim 3 güne indi normalde 6 gün sürerdi

Ben yenı basladım regl 6. gunundeyım bitmiyorr bitecek gibidee degıl 10 gun surecek gıbı hıssedıyorumm :( ama ilaca baslamadan once dehset agrım olurdu ya felaket ılacı ıctıgımden berı hafıfledı agrım

aynen bızde konusmuyoruz kacıyoruz bu konulardan hep daha hıc bıseyımı toplamadım ben ya erken dıe dusunuyorum hala ama :)

ben bide annemin tek kızıyımmmmm :) sizlerrr?

Biz 3 kız kardeşiz erkek yok. ablam evli ben ortancayım. kardeşim giderken daha çok koyacak annemeee :(((

Kuzey güney i izliyomusunuz bilmiyorum ama geçen akşam orda bi sahne vardı cemre nin annesi evde tek kaldıktan sonra odasına girdi pijamalırını kokluyodu sanki evdeymiş gibi konuşuyodu kızıyla Babamla izlerken başladım hüngür hüngür ağlamaya dayanamadım Bende böyle yaparım artık dedi babam sarıldı bana Çok fena oldum :43: İnşallah ogünde evden çıkarken ağlamam dicem ama hiç sanmıyorum :14:

ay orda koptum bendee annem basladı aglamaya ben aglıyorum tam o sahnede ıyı geceler dedım kactım yatakta agla agla uyuya kalmısım sabah gözler balon :) mutlaka aglama olacak hem aglarım giderim dicez ;)

bizde de durum o iki ablam evlendi ama annem diyor sen gidince daha fena olucak ağlatmayın kızlar beni :2:
Biz de babamı 10 yıl önce kaybettik, asıl bana en çok koyan bu hep diyorum ki babam olsa şöyle yapardı böyle yapardı. işte bu yüzden anneme hiç kıyamıyorum. Allahtan kardeşim var. Hem bende yakın oturcam 15 dk yürüyüş mesafesinde.

niyal ağlıycam şimdi ben yaaaa

ay orda koptum bendee annem basladı aglamaya ben aglıyorum tam o sahnede ıyı geceler dedım kactım yatakta agla agla uyuya kalmısım sabah gözler balon :) mutlaka aglama olacak hem aglarım giderim dicez ;)

ayyy iyi bari benim gibi biri daha varmış :9: Ben bu akşam eşyalarımı kıyafetlerimi hurca yerleştiricem Bi ağlama seramoniside bu akşam geçer heralde :ssz: Pazar günü çeyiz almaya gelicekler :31:

ayyy iyi bari benim gibi biri daha varmış :9: Ben bu akşam eşyalarımı kıyafetlerimi hurca yerleştiricem Bi ağlama seramoniside bu akşam geçer heralde :ssz: Pazar günü çeyiz almaya gelicekler :31:

:5::5::5: sen pazar günü görr :25::25::25:
biz şimdiden annemle aklımıza geldikçe zırlıyoruzzz:14::14::14:
ben sanki bu nişan olayından sonra daha çok annme düştüm gibi geliyooo :25::25::25:

ben normalde de çok sulu göz bir insan oldugum için annemle otururken bile ağlıyorum hele düğünden sonra eve giderken görüşürsek ben o geceyi ağlaya ağlaya geçiririm herhalde annemi ağlarken görürsem:2:

biz 3 kız kardeş yaşıyoruz annem 5 babam 15 sene önce vefat etti bizdede aynı durum var konu açılınca duygusallaşıyoruz küçük kız kardeşim sürekli benden bişiler hakkında yardım istiyor dışarıya çıkalım alışverişe gidelim diyor bir ay kaldı ben kıymete bindim anlayacağınız:9::9:

Aynen bnmkiler de ayrılar ben babamla kalıyorum kızkardeşimde annemle Şimdi babam yalnız kalıcak :43:

Biz 3 kız kardeşiz erkek yok. ablam evli ben ortancayım. kardeşim giderken daha çok koyacak annemeee :(((

ay kızlar cok uzgunum ya hepınızın yarasını deşmş gıbı hıssetım kendımı kusura bakmayın nolur uzmek ıstemedım hıc bırınızı bende tutamıcam kendımı aglıcam sımdı nerdeyse hepımızde duygusalız zamandayız tam :(

solitarywoman;canım basın sagolsun :( ne guzelkı kız kardeslerın var Allah sızı ayırmasın hep karsınıza ıyı dürüst ınsanlar cıkarsın hepınızın

niyall'im canım basın sagolsun :( ama bak annen de yalnız kalmayacak deden yanında olacak hem annen sanada gelecek kalacak sen gıdeceksın kopmuyoruz kı kızlar aılelerımızden ;)

plum88 ;evlenınce babana uzak mı oturacaksın sureklı gıder gelırısn babacında gelır kızının evıne mis gibi yemeklerınden yer ohh iyi şeyler dusunelım hep kızlarrr ;)

pasif_lora ;annenin tecrubesı varr oda guzel bısı ;) hepınızın yerı ayrıdır ama emın ol sendede zorlanacak kardesındede ablandada zorlanmıstır mutlaka ama hepımız guzel seyler yapıyoruz yuva kuruyoruz kızlarrrrr ;) bi sure sonra hepımızden gıdecek bu duygusallılklarrr ;)

oyy oyy ceyızıde gıdıyormusss :) ama dusun mu evıne kendı evıne gırınce bı ohh ben bu evın kadını mı olucam sımdı burası banamı aıt demıyormusunn :)aglayacagız gulecegız ama gececek ;) bende fena sulu gozum ısyerınde gozumde canlanıo evden cıkısım fln fılan gelıo gozumun onune oturdugum yerde aglıyorum caktırmadan :)

:5::5::5: sen pazar günü görr :25::25::25:
biz şimdiden annemle aklımıza geldikçe zırlıyoruzzz:14::14::14:
ben sanki bu nişan olayından sonra daha çok annme düştüm gibi geliyooo :25::25::25:

Zaman yaklaştıça burukluk daha ağır basıyo sanki cnm Nişan zamanı çok mutlu olyosun böyle içinde kelebekler uçuşuyo ama düğün yaklaştıkça hem stresten hemde işin ciddiyetinden zırlamak geliyo sürekli İnşallah çooook sağlıklı uzun ömürlü olur anne babalarımız kardeşlerimiz de tabikide hep görüşücüz

Buarada evim babama yürüyerek 15-20 dk mesafede ama yinede evde bi ses bbbi nefes olmiycak kendini yalnız hissedicek ben ne kadar gidip görsemde gelsede... :ssz: Umarım hemen alışır :31:

gnz cnm olur mu öyle şey yaşanacak gerçekler bunlar elbet yuvadan uçacaktık ama aileler için yaş kaç olursa olsun hep erkendir kızlarının gideceklerini kabul etmeleri zor olsada elbet kabul edecekler amin cnm allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inş:16:

ay kızlar cok uzgunum ya hepınızın yarasını deşmş gıbı hıssetım kendımı kusura bakmayın nolur uzmek ıstemedım hıc bırınızı bende tutamıcam kendımı aglıcam sımdı nerdeyse hepımızde duygusalız zamandayız tam :(

solitarywoman;canım basın sagolsun :( ne guzelkı kız kardeslerın var allah sızı ayırmasın hep karsınıza ıyı dürüst ınsanlar cıkarsın hepınızın

niyall'im canım basın sagolsun :( ama bak annen de yalnız kalmayacak deden yanında olacak hem annen sanada gelecek kalacak sen gıdeceksın kopmuyoruz kı kızlar aılelerımızden ;)

plum88 ;evlenınce babana uzak mı oturacaksın sureklı gıder gelırısn babacında gelır kızının evıne mis gibi yemeklerınden yer ohh iyi şeyler dusunelım hep kızlarrr ;)

pasif_lora ;annenin tecrubesı varr oda guzel bısı ;) hepınızın yerı ayrıdır ama emın ol sendede zorlanacak kardesındede ablandada zorlanmıstır mutlaka ama hepımız guzel seyler yapıyoruz yuva kuruyoruz kızlarrrrr ;) bi sure sonra hepımızden gıdecek bu duygusallılklarrr ;)

çok haklısın canım da insanın bir tarafı yarım olunca kötü oluyor ya. Annem babamdan sonra bizleri de bir bir evden çıkarınca kolu kanadı kırılıyo. Ama ben her zaman onların yanında olucam şimdiye kadar olduğu gibi...

amin inşallah hepimizin uzun sağlıklı çok mutlu ömürlerimiz olsun sevdiklerimizle hep beraber olalım evet hem ağlarım hem giderim durumu bizimki :2:

Back