2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sen bunla mı uğraşıyodun bi saattir:)kırmızıyla çizili olan yer mi aramızdaki mesafe,sokak adı versende bende baksam haritadan burdan bişi anlaşılmıyo:)

oyy ne güzel kızlar yakınsınız yaa ben evlendikten sonra çok farklı bir semte gidiyorum inşallah alışıcam orda yaşamaya annemden de uzak olucak ama söz verdi sevgilim götürücek canım istedikçe

oyy ne güzel kızlar yakınsınız yaa ben evlendikten sonra çok farklı bir semte gidiyorum inşallah alışıcam orda yaşamaya annemden de uzak olucak ama söz verdi sevgilim götürücek canım istedikçe

kıyamam ben sana ya sen hangi semtte oturcaksın evlenince

kız sen bunla mı uğraşıyodun bi saattir:)kırmızıyla çizili olan yer mi aramızdaki mesafe,sokak adı versende bende baksam haritadan burdan bişi anlaşılmıyo:)

sokak isimide verdım ben sen okumamıssın :) manolya sokak..kırmızı ile cızdıgım yer aramızdaki mesafe :)

suan nerede oturuyorsun tamırhaneyı fln bıldıgıne göre yakınsın sanki suandada oralara isimin ne dir acaba :)

üzülme ilk zamanlar zor gelır belkı ama alısırsın mutlaka hepımız alısıcaz evımızın kadını olucaz :)sen nereden nereye gıdıyorsun peki mevki olarak :

güneşli'de oturucam canım merkezde
güneşli bana çok uzak değil güngörendeyim ben şuan ama evlendikten sonra çoook uzak olucak bana:)

görmemişim canım sokak adını yazdığını,ben oralara sık sık geliyorum ordan biliyorum tamirhaneyi,şu an güngörende oturuyorum avrupa yakasındayım..ismim merve..

bende dedım heralde buralarda oturuyor bıldıgıne gore tamırhane olarka bılmez cogu kısı cunku cevızlı der ondan oyle sandım bay yakınız nerden nereye ya dımı gelın gelıceksın oraya ve sıteden konustugun bırıne cok yakın oturacaksın dunya kucuk dedıklerı bu olsa gerek =))

gerçekten ya dünya çok küçük:) nişanlım tamirhane çocuğu olduğu için bende tamirhane olarak biliyorum,halam da orda oturuyo hatta sen benden daha yakınsın halama ama o bile tamirhane deyince bilmiyodu bi gün tarif ettim de gitti aa orası tamirhanemiymiş diyo :)

Ayy valla ya k.bakma canım ya :S

nişanlını belkıde abımler fln tanıyorlardır :) oralardan cok arkadsları var cunku :)

olabilir belkide:) bi evlenelim de hayırlısıyla,görüşelim inşallah,çok sevindim seni tanıdığıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…