2013 mayıs anneleri ve kiloları :)

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
merhaba kızlar ben 15 kilo fazlası olan bir mayıs annesiyim..71 kg ile hamile kaldım 86 kg ile doğum yaptım ve şmdi 77 kiloyum..15 kilo vermek istiyorum..hem sağlıklı beslenip bebeğimve benimiçin hem de kilo vermek istiyorum..sizin durumunuz nedir? birbirimize destek olsak da şu kilolardan kurtulsak diyorum.. :13: :29:

merhaba kızlar ben 15 kilo fazlası olan bir mayıs annesiyim..71 kg ile hamile kaldım 86 kg ile doğum yaptım ve şmdi 77 kiloyum..15 kilo vermek istiyorum..hem sağlıklı beslenip bebeğimve benimiçin hem de kilo vermek istiyorum..sizin durumunuz nedir? birbirimize destek olsak da şu kilolardan kurtulsak diyorum..

Son düzenleme:
Ayyy henüz alısamadım yanlıs oldu.yanıtverilen msji alıp altına cvp yazıyorlar ya onu yapmaya calistm ama olmadi pardon... neyse ben de 54 kilo ile hamile kaldm mayısda değil ama martta doğum yaptım.doğuma 74 kilo ile gittim dogumdn sonra 69 kilo oldm fakat sütüm az olunca çoğalsın diye süreklu yedimmmm ve tekrar oldum 74 kilo şuan dikkat ederek 69 a düştüm ama on kilo daha vermem lazımm...nasıl olacak bilmiyorum ama yemegi azalttim baya.bi saatten sonra yemiyorum..bakalım verebilecekmiyim..

Ayyy henüz alısamadım yanlıs oldu.yanıtverilen msji alıp altına cvp yazıyorlar ya onu yapmaya calistm ama olmadi pardon... neyse ben de 54 kilo ile hamile kaldm mayısda değil ama martta doğum yaptım.doğuma 74 kilo ile gittim dogumdn sonra 69 kilo oldm fakat sütüm az olunca çoğalsın diye süreklu yedimmmm ve tekrar oldum 74 kilo şuan dikkat ederek 69 a düştüm ama on kilo daha vermem lazımm...nasıl olacak bilmiyorum ama yemegi azalttim baya.bi saatten sonra yemiyorum..bakalım verebilecekmiyim..

ben yemek yemeyi de seven biriyim..abur cubur da çok severimnapcaz bilmiyorum :21:

Abur cuburu kim sevmez: )) bi ara onlari keserek epey kilo vermistim hamilelik dogum emzirme derken geri aldim hepsini. İş boğazda bitiyor..ben de arada aşırıya kacmadan gofret faln tüketiyorum..ne olurdu kilo derdi olmasa da yesek yesek deee kilo almasaydıkk.: )))

Abur cuburu kim sevmez: )) bi ara onlari keserek epey kilo vermistim hamilelik dogum emzirme derken geri aldim hepsini. İş boğazda bitiyor..ben de arada aşırıya kacmadan gofret faln tüketiyorum..ne olurdu kilo derdi olmasa da yesek yesek deee kilo almasaydıkk.: )))

aynen canım..var öyle insanlar yer yer kil:95:o almaz

ben sanırım 53 ile hamile kaldım. 70.1 kiloyla doğuma girdm. 61 kiloym şuanda. tekrar eski kiloma dönmek istiyrm. buda bi 8 kilo gitmeli demek. ama iştahım süper. ilk 6ay istesenzde hormonlardan dolayı veremezsnz die bi video izledm. bebeğm 4,5 aylık. o 6 aylık yada 1yaş olmadan diyet yapmayı düşünmüorm. yeni doğum yaptığımda diyetsyene falan gitcektm kısmet olmadı. erteleyerek hata mı yapıyrm bilmiorm

Ben hamilelikte çok fazla kilo aldım 65 le kaldım en son 91 lere falan çıktım doğumdan 5 ay geçti ve şuan 84 kiloyum bundan 1 ay öncesine kadar sütüm iyi gelsin diye geceleri de yemek yiyordum:)) Gece yemeğini kestim.Onun dışında ekmeği azaltmayı düşünüyorum.Ve adamakıllı bir diyete anca bebek 2 yaşına gelince başlayabilirim sanırım.Bir de göbiş duruyor bende onu neyapacaz ya karnım hamile gibi valla.

Back