- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
porselen-bebek,ebah ve bendeniz özpolat üçümüzün eşleri odun odun daha 2 hafta önce bana apartman içinde bağırma dedim nefret ediyorum yüzünü görmek istemiyorum dedim özür diledi yapmıcam die bu sabah bir daha yaptı önce bana benle sağlık ocağına gel dedi zaten banyoda çıkartırıyorum görüyor ne olur gelsen dedi bende sabah sabah rezalet çıkarmasın die gittim o halde, asıl rezalet markette yolda apartmanın kapısında ve içinde çıktı neyse markete gittik girişte bana bağırıor çabuk ol sana çabuk ol diyorum die aldığımda 1 ekmek birde peçete evde kalmamış 1 dk bile sürmedi nasıl gerildim öyle bağırınca ne var ne bağırıosun 1 dk bile sürmedi diede ben söylendim çıktık marketten yolda dedimki bir daha bana başkalarının yanında bağırma söylediğim bu küfür etti söylendi sabah saat 8 de oluyor bütün bunlar söylene söylene bağıra bağıra apartmanın girişine geldik ben haala susuyorum rezil etti beni caddeye ben bir kadınım ayıp dedim bana bu yaptığın bu seferde kapıyı tekmeliyor apartmana girdik duvara vuruyor bağırıor o saatte en sonunda çileden çıktım bana bağırma diede ben bağırdım dövmesine ramak kaldı yukarı çıkmıştı indi söylermisiniz bnm hatam nedir ya allah aşkına artık dayanamıyorum gücüm kalmadı gerçekten alttan alıyorum olay büyümesin die susuyorum susuyorum içime atıyorum ama dayanamıorum
OFF CANIM YA geçmiş olsun diyim ne desem ki
allah bildiği gibi yapsın böle kocaları (
sabır malesef daha çok sabır