- 28 Temmuz 2010
- 980
- 0
o yüzden dedim ya canım sağlık istiyelim allahtan diye , biz ailecek o imtihanı 20 senedir veriyoruz canım asker kağıdı gelmiş bir çocuk ne acı babam kim bilir içinde o an ne yaşamıştır annemin senelerdir keşke sağlıklı olsaydı böyle olsaydı diye verdiği örnekler bnm yanlızlığımı paylaşıcak üzüldüğüm anlarda arayacağım bir kardeşim bile olmaması bir abla demesine dünyaları verirdim geceleri uyumayan bir çocuk altı bezlenen ve şahsi bakımı,bağıran konuşamadığı için asabileşen evde eşya kıran kaç tane örnek vereyim sizlere anlarmısınız acaba annemle babam şuan 50 yaşında olmalarına rağmen sağlıklı sayılmazlar ben 3 senelik evliyim toplasanız aynı anda bana 3-4 kere gelmemişlerdir babam ayrı gelir annem ayrı çok üzülüyorum bir yere çıkmayan bir çocuk ne annemin nede babamın doğru düzgün bir hayatı var herkesin kendi fikri saygı duyuyorum ben sadece yaşadıklarımı paylaştım he bu arada kardeşim doğduğu zaman türkiyedeki tıp bu kadar ileri değildi
evet çok haklsıın allah ailene ve sana sabır versin çok zor. allah sağlıklı salih evlatlar versin. anne karnındakini bir allah biliyor. o kadar aciziz ki. tek yapabildiğimiz teslimiyet ve sabır....