2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kuzum ben senin ne usg gördüm nede karnını....görsem inan bişeyler sölerdim canımsın...

kuzum herkesin vücudu hamileliğe aynı reaksiyonları göstermezki neden aklına kötü şeyler getiriyorsun.etrafındakiler öle diye senin bebeğinde neden olsunki???daha çok minik be gülüm ne varlığı allah aşkına...üstelik ilk bebeğin.dişim içinde idrar yolları içinde kullandım largopeni..tsakılma sen prokpektüse..keyfini çıkar.sırtüstü uzan karnının üzerine kumanda koy kalbi nerde atıyorsa hızına bak anlarsın bebeişini.canımsın üzülme bak bu hafta kadir gecesi haftası.rabbim seni merhametiyle sınasın evladınla değil.sadece dua....

selamun aleyküm güzel anneler ve mınnak böcükler

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor öyle yaa maşşallahhh
üçer beşer atlayarak okudum inanın

geceeeee
tatlım bence bebişin erkek

Hadi bakalım hayırlısı :) Kalbimden geçeni söyledin. Ya ben böyle erkek istiyorum falan diyorum ama sonra da acaba günah mı işliyorum falan diyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

ciddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...

yaaa ben bişi dicem size kafam zaten karışıktı iice karıştı ben bugün gittim doktora sat'a göre bebek 10+3 günlük usg ye göre 9+3 ve ben hiç bişesini net göremiorum kese içinde bebek var ama bi kafasını secebiliorum ne el ne ayak ne göz bişe görmedim ben

yarin eklerim yarin gidicem dr a bulantilar nedeniyle dayanamadim one aldim

hayırlı haberlerle gel canım..

geç döllenmiştir bişeycik olmaz.usg cihazı iyi değildir canım yoksa anlardın...doktorun göstermiyormu??

KAyracım antibiyotik bitene kadar kullandın mı ?

Bu arada Tanem ve Çınar çok güzel isimler bence de..

o antibiyotik ne ise yariyor ki

Antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktor cnm.Aynı zamanda farnajit te oldum .kış gelmeden takıldık hastalıklara şimdiden ..İnş bi zararı olmaz diye dua ediyorum işte.

Ben de seçemiyorum. Doktor anlatınca surası gözü, surası eli kolu deyince anca o zaman. Dert etme, ultrasondan ultrasona göre bile değişir. Her şey yolundadır, olmasa söylerdi doktorun zaten.

kullandım kuzum sonra tekrar tahlil yapıldı antibiyotiğim değiştirildi...yani ben bol antibiyotikli bir hamilelik yaşadım elhamdülillah bak bebeğim maşşalllahh hasta bile olmaz.kullan takılma.....birşeyyyyyyy olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cnm çok iyisin Rabbim Senin de gönlüne göre versin.Ben berat gecesi bebeğim için dua etmiştim inş hamileyimdir.Hamile ise berat gecesi ibadeti 100 rekat namaz kılacam diye ..Tabi kılamadım 100 rekat bi seferde,Rabbim şimdi beni cezalandırıyor mu diye düşünüyorum.Mübarek kadir gecesi telafi edeceğim inş.

Bu arada kumanda hızına bakıcam eve gidince ama sanki 2 gündür pıtpıt atıyo karnım hissediyo gibiyim.Gerçi karnımda yok ki kumandayı koyayım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…