2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın mart anneleri ..hepinize güzel bir gün diliyorum

ebah234 cnm sana bişey soracam
geçen gün baş ağrısı için makyaj pamuğuna kolanya ve karabiber koyup başın 3 kısmına bağlamaktan bahsetmiştin
kaç dakika kalacak.. ben denemedim ama abimin eşine yaptım
bu aralar benimde başım ağrıyor denemeyi düşünüyorum ama karabiber feci yakıyormuş sen denemişmiydin

suna hnma gittim canım doç.dr olduğu için tercihim bu yönde oldu evet opr.dr muayane ücreti almıyor ve ikili test üçlü test fiyatı da 70 tl ...

teşekkür ediyorum çok..suna hanım ın docent oldugunu biliyorum..ordan once bezmi alem hastanesinde calısıyodu yeni docentlik aldı, arkadasım bezmı alemde doktor, hiç farketmez, doç olması tercih sebebin olmasın dedi.. ben fazlasıyla muayene ucreti veriyorum zaten de ne bileyim gittiğim doktorada da alıştım ama herkes övüyor senin gittiğin hastaneyi hem de uygun , suda dogum yaptıran var mı orda bildiğin? ama hastane yeni açıldı zaten cok küçük bi ihtimal ama sorayım

hamişler siznde çok uykunuz varmı ? ben gün içinde gözümü açamıyorum çok zor çalışıyorum hep uykum var hep uykum var sizde benım gıbımısınız

evet en son c.tesi gecesi denedim,tüm gün başım ağrıdı ilaç içtim gece daha da şiddetlendi ve yine yaptım.baş ağrısına yada en azından benim o şiddetlenen ağrılarıma iyi geliyor,önce kolonya soğuk soğuk rahatlatıyor hafifletiyor,karabiberin acısı alındaki bir damarın,şakaklardaki damarların üzerinde yanmaya başlıyor ve damarların attığını hissediyorsun...oradan ağrıyı çekip alıyor,benim o şiddetli ağrılarım için 15-20 dak.yetiyor zaten uyuyakalıyorum rahatlıyor eşim çıkarıp alıyor başımdaki pamukları...

ben her bayram ciciler almaya bayılırdım çocukluktan kalma bi heyecan

ama bu bayram boşuna kısa süre sonra bana olmayacak şeyler almayayım diye düşünüyorum

şimdilik fikrim bu ama bakalım evdekilerden bir kombin yapabilirm

benim bebişim şu şekilde sanırım solda değil mi ayseeonur

valla ilk gebeliğimde operatör dr hatası olarak görüyorum türkiye hastanesindeydi o yüzden fazla girmiim konularaşuanki dr umdan çok memnunum çok rahatlatıyor daha az stres yaşıyorum panik yapmıyorum çok ılımlı bir bayan dinliyor bazı dr lar telefon numaralarını bile vermiyor birşey olursa acile gelin deyip kestirip atıyorlar son kontrolümde eşimde benle geldi muayaneye ve dr un yaklaşım tarzını çok beğendi:)henüz kimseden duymadım suda doğum ama ben düşünüyorum allah izin verirse şayet birde ben hastane gibi hastaneleri sevmiyorum psikolojikmidir nedir bilemiyorum alt üst oluyorum hastaneden çıktığımda yani demek istediğim burada kendimi hastaneye girer gibi hissetmiyorum rica ederim ne demek

bizde cumartesi günü eşimle storları yıkadık akşam belim ağrıdı azcık

mutfak dolaplarımı silmek istiyorum ben de foşur foşur

dün akşam iftarda misafirlerimiz vardı eskisine göre daha kolay yorulduğumu farkettim ben

tşkr ederim cnm

arkadaşlar merhabalar
nasılsınız , nasıl geciyor günününz ?
ancak gelebildim öğlen oldu ya
telefonlar hiç durmadı bugün deli oldum
en son okudugumun üstünden 17 sayfa gecmiş bakabildiğim kadar gecmişe bakayım neler konusulmus

Selamlar guzel annisler. herkesler iyidir umarim. ben bugun daha iyiym. dun guzel dinlenmisim. sagdan sola atip durmustum kendimi

kizlar ya bi sey sorucam ben simdi doktor degistiricem ama eski doktoeum 2li test yapiyodu bu ise ben direk uclu yapiyorum diyor. ne dusunuyosunuz bu konuda. 2 li yaptirmalimiyim mutlaka. uclumu yaptirayim. ayy ben bu 2liden 3luden cok kafam karisti

arkadaşlar midem çok kötü kusmaktn içim dışıma çıktı onu geçtim artık böyle yaşamaya alışmaya çalışıyorum...

ama ağzımda çok kötü ekşime var kötü bir tat şeker atıyorum ağzıma biraz etki ediyor geçiyor onun için ne yapabilirim böyle olan varmı ?????????????

kayra42 kullanıcısından alıntı

tmm işte gülüm usg de solda çıkan bebek sağda sağda çıkan bebek soldadır abdominal usg de.vajinal bakarsan aynısı yön değişmiyor...

benim eklediğim resim vajinal ultrason yön değişmediğine göre solda galiba

ayy bugünde buna taktım

gönlün nasıl rahat edecekse öyle yap...

meyve yiyebiliyor musun canim. hem agzindaki kotu tadi alir hem de biraz beslenirsin.

kahvalti yapamadim mide bulantisindan gecistirdim. Aclik daha da artiriyor bulantiyi bu yuzden meyve yedim o da cok az idare etti. Aldim cubuk krakeri yiyorum biraz iyi oldum bir de kolonya kokluyorum.
Bulantilar yuzunden dr randevumu one aldim ilac yazmasini istiycem bir sey yiyemiyorum., Dun aksam ac yattim resmen. Buna ragmen uyurken agzima su geliyor gibi oldu

Cnm ben vajinal ultrasonla baktirdigimda daha 5 haftalikti sadece kese gorunuyordu. Sen kac haftalikken vajinal baktirdin da bebek gorunuyor

canım ben hep 2 li testi duyuyorum bence 2 li testi mutlaka yaptır ama 3 lü test nedir tam bilmiyorum sana da yanlıs bilgi vermeyim ama 3 lü test daha önemli olsaydı herkes 3 lü yaptırırdı heralde.bildiğim önce 2 li sonraki zamanda 4 lü yapılıyor.bilen arkadaslar daha acıklayıcı olurlar umarım.

canım benim ya Allah yardımcın olsun benim cok agır gecmedi senin zor anlasılan benim mide bulantı hissi oldugunda bile kötü oluyorum.naneli şeker filan iyi geliyormu bilmiyorum ama doktorun hap vermedi mi bulantı için ? ha bir de bi arkadas yazmıstı zencefildi sanırım küçük parcalar halinde hap gibi yumutormus cok iyi geliyor demişti dene istersen .

bu arada maşallah ziyaretcilerimizin sayısı baya bi fazla

İyi haftalar hamişlerim benim:)

Ben de kızarmış beyaz ekmek(kepekli asla yiyemiyorum), çizi, grissini vs. gibi tuzlu krakerlerden yemeye çalışıyorum. Diğerlerini midem almıyor. Bir de hamilelerin tavsiyesiyle beyaz leblebi yedim; ama yemez olaydım(((

Ben çok fazla istifra ettiğim için o leblebiler hep boğazımı çize çize çıktı benden ve yutak borum yara oldu( Mide bulantısı uzak olan hastalar uzak dursun aman aman...

Bir de Gaviscon azan mide asitlerini yatıştırdığı için bulantıyı engelliyor ve hamilelere sakıncası yok. Doktorunuza sorup onu da deneyebilirsiniz, bu konuda çok dertli olanlar..

hadi artuk mide bulantılarımız geçsin, 2li testlerimiz bitsin, cinsiyetleri öğrenelim hediye çekilişi yapmak istiyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…