2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar iyi geceler ben 7 haftalık hamileyim ve felaket mide şişkinliği yaşıyorum. Sizde de varmı internette araştırdım ama bişey bulamadım şu an deli gibi uykum var gün boyu pek bişey yiyemedim ama dünyayı yemişcesine midem şişkinlikten patlıycak sanki....

İyi geceler canlar..sanırım grıp ya da nezle oluyorum.gözlerımde bir yanma ve burun akıntım var.hapsurma da cabası.2 buyuk bardak lımonlu su içtım.doktorum enfeksiyonlara dayanıklı bı vucudum oldugunu ve bebek ıcın endiselenmemem gerektgnı söyldi.bol bol c vitamını.ama benım hatam bu sıcaklara aldanıp incecık pijamalarla pencere açık efil efil uyumamdı.aynı hataya dusmeyin canlar..saglıkla kalın..

çok normal canım endişelenme..benımde senın haftalarnda cok az oldu.snra uyku dolu bır hayatt ama ne uyku yok boyle bı tatlılık.

çok normal canım endişelenme..benımde senın haftalarnda cok az oldu.snra uyku dolu bır hayatt ama ne uyku yok boyle bı tatlılık.

saaol canım içimi rahatlattın ölüyorum midem patlıycak gibi işin kötü tarafı yarın sabahın köründe iş var ( bu arada progesteron hap kullanıyorum onun yan etkisi olabilir mi...

Selam kzlar kimse yokmu bu gece Ya özpolat ben sipariş veremiyorum hatlarmı dolu nedir?tam sepeti onaylıyorum internet expler çıkıyoosdelirdimmm ..herkes bu gece bu sayfadan ayrılmışta el dopplerimi sipariş ediyorlar acaba??? çekilinnnn biraz ben önce geldim hhahaha :))))

evet canım bende tam 2 kutu progestan kullandım..ve kullandığım sıralarda çok şişkinliğim vardı..hatta geriliyordu yürürkenn yani büyük ihtimal ondandır

canım sence bu iyi bişeymi yani araştırdınmı herhangi bir tehlikesi varmı yokmu sonuçta pille çalışıyor ve radyasyon azda olsa yayar onu karnına koyucaksın neticede bende alıcaktım ama kararsız kaldım ne yapsam bilemedim

mantıken düşündüm sonuçta bebek dinleme cihazı..herhangi bir yan etkisi olsaydı icat edilmezdi diye düşünüyorum..kullanan çok kişi varmış yorumlarda hep memnundular ..ne bileyim sakıncası yoktur diye düşünüyorum ben...bu arada kapıda ödeme seceneği yokmuş

selamlar hanimlar, yine cok uzak kaldim kk'dan, neler kacirdim acaba? demek bebisleri dinlemek istiyosunuz her daimben de duymustum dopplar cihazi alanlari, hayirli olsun insallah, bu arada cinsiyet ogrenen oldu mu, oolisler 12 hafta civari gosteriyo kendini diyolar

sanırım cinsiyet öğrenen yok henüz..bakalım gün sayıyorum bir geçsede yavrumu görsem diyorum..merakımdan cinsiyetini düşünmez oldum

canım mantıken baktığında öyle ama yan etkisi olup icat edilen çok şey yokmu sencealırsan beni haberdar et olurmu offf sonunda bende alıcam galiba 1 ay merakdan çatlarım randevum 1 ay sonra çünküe bebekde yok cnm kredi kartıyla oluyor alışveriş...

hayırlı sabahlar arkadaşlar.pazar sabahı da gözüme uyku girmedi kalktım geldim pc basına.az önce süper yağmur yagdı bardaktan boşalırcasına

sabah sabah midem bulanıyor yaaa

sıkı şeyler giyinmek bebeğe zarar werebilirmiş canımmm hamile pantolonları giyebilirsinn

eşimde kızıyordu dar giyiyosun diye aslında cok dar değil ama sürekli oturunca baskı yaptı demekki.neyse bugün bi caresine bakıcaz artık.bol bişiyler alayım bayramlıgım da yok ikisini de aradan cıkartırım

gecmiş olsun canım sana bişey olmadıysa bosver gerisini her sabah yüzlerini görecek değilsin ya.ama dısarıya cıkarken tedbir olsun diye boş poşet bulundurabilirsin yanında

işte tamda ben bunu sipariş ettiydim :)))ama malesef bişiy geldiği yok :44: Hemde defalarca sipariş vermeme karşıı

kızlar o baktığınız cihaz e bebek de satılıyor fiyatıda 50 tl bilginiz olsun

saol özpolatcım bende bulamamıstım link cok iyi oldu.
dün burda sordum bilgisi olan yokmus bi arkadas subat annelerinde konusuluyordu deyince kostum gittim oraya sordum.alan arkaadas msj atmıs saolsun e bebekten almıs memnunmus tavsiye etti.ama şimdi de lcd ekranlıları gördüm kalp atıs sayısını gösteriyor.uygun fiyatta onlardan bulusam tercihim onlar olur

canım hiç endşe edilecek bişey değil.bende o haftalardayken davul gibiydim.yemesemde şişiyordum.. 4-5 aylık hamiş gibiydim aynı. hepsi gaz cıkarmaya baslayınca cok rahatlayacak ve ineceksin

canım hosgeldin.seni daha önceden bir yerlerden hatırlıyorum nikin hiç yabancı gelmiyor ama nerden ?

nasılsın sen hayat nasıl gidiyor ?

Gunaydin sekerler

Bayrama kiyafet ne almayi dusunuyorsunuz. Normal kiyafet mi yoksa hamilelikmi?

Bugun cok yorgunum. Dun tum gun ev temizledim. Aksamada misafirimiz vardi. Baya yormusum kendimi gece karnim agridi. Sabahta yerimden kalkamadim.

Ben artik normal kiyafetlerimi giyemiyorum 3 tane cingene etegi aldim onlari giyiyorum gunluk.

Bugun gobisimi koyacam artik zamani geldi gibi.

O bahsettiginiz cihaz ne kadar saglikli bilemicem ama doktorlar zararli diye ultrasona bile ayda 1 kez sokuyorlar.

günaydın sürmelicim sen benden öndesin hafta olarak ve benim göbişim çok küçük normal sıkmayan kıyafet tercih ediyorum artık bayramdada öyle olur ve göbişinide merakla bekliyoruz

Benim de üzerimde çingene eteği var şimdi :)
Ben hamile kıyafeti almam herhalde ama beli rahat normal kıyafet almayı planlıyorum.

Sıcak bir ankara sabahndan günaydın canlar..şu cihazla bebegı dınlemek benı ürküttü.daha mınıck ama emınım hepımız kasıklarımzda hıssedyoruzdur varlıgını.o yuzdn benım dusuncem kullanılmaması tarafından.bıde hepımzı farklı yaratmş yaradan.hamılelık ve bebek gelisımıde farklı hepımzde.benım adet gecıkmesı ve uyku dan bşka belırtm yok mesela.bugun tam 11+1 dym.umarım hepınzn kı boyle rahat gecer.tabı takıntılı olmamakta önemli.duşecek bebiş ne yaparsak yapalm düser.kalacak olanda kalır.hamile oldugumuza olabıldgmze şükredip bu guzel günlern tadını cıkaralım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…