slm kızlar iyi geceler ben 7 haftalık hamileyim ve felaket mide şişkinliği yaşıyorum. Sizde de varmı internette araştırdım ama bişey bulamadım şu an deli gibi uykum var gün boyu pek bişey yiyemedim ama dünyayı yemişcesine midem şişkinlikten patlıycak sanki....
çok normal canım endişelenme..benımde senın haftalarnda cok az oldu.snra uyku dolu bır hayattama ne uyku yok boyle bı tatlılık.
çok normal canım endişelenme..benımde senın haftalarnda cok az oldu.snra uyku dolu bır hayattama ne uyku yok boyle bı tatlılık.
Selam kzlar kimse yokmu bu geceYa özpolat ben sipariş veremiyorum hatlarmı dolu nedir?tam sepeti onaylıyorum internet expler çıkıyoo sdelirdimmm ..herkes bu gece bu sayfadan ayrılmışta el dopplerimi sipariş ediyorlar acaba??? çekilinnnn biraz ben önce geldim hhahaha :))))
canım sence bu iyi bişeymi yani araştırdınmı herhangi bir tehlikesi varmı yokmu sonuçta pille çalışıyor ve radyasyon azda olsa yayar onu karnına koyucaksın neticede bende alıcaktım ama kararsız kaldım ne yapsam bilemedim
selamlar hanimlar, yine cok uzak kaldim kk'dan, neler kacirdim acaba?demek bebisleri dinlemek istiyosunuz her daim ben de duymustum dopplar cihazi alanlari, hayirli olsun insallah, bu arada cinsiyet ogrenen oldu mu, oolisler 12 hafta civari gosteriyo kendini diyolar
mantıken düşündüm sonuçta bebek dinleme cihazı..herhangi bir yan etkisi olsaydı icat edilmezdi diye düşünüyorum..kullanan çok kişi varmış yorumlarda hep memnundular ..ne bileyim sakıncası yoktur diye düşünüyorum ben...bu arada kapıda ödeme seceneği yokmuş
sıkı şeyler giyinmek bebeğe zarar werebilirmiş canımmm hamile pantolonları giyebilirsinn
doktor banasıkı şeyler giyme demişti her gidişimde uyarıyodu ben daha bişi olmaz diye dinlememiştim ama artık çok canım yanınca bebeğe baskı yapar keseye zarar vercek diye dün hamile pantolonu aldım sende dikkat et gülüm bebişebaskı oluyo olabilir yada rahim büyüdükçede ağrı oluyo
kızlar selamun aleyküm........:2::2:
bugün alışveriş merkezinde bayıldım
kendimi çok kötü hissediyorum,ayıldığımda da aşırı bir mide bulantısı hissedip avm nin orta yerine istifra ettim
bu rezilliğim ne zman bitecek...
normal insan gibi yaşamayı özledim yha..
işte tamda ben bunu sipariş ettiydim :)))ama malesef bişiy geldiği yok :44: Hemde defalarca sipariş vermeme karşıı
kızlar o baktığınız cihaz e bebek de satılıyor fiyatıda 50 tl bilginiz olsun
slm kızlar iyi geceler ben 7 haftalık hamileyim ve felaket mide şişkinliği yaşıyorum. Sizde de varmı internette araştırdım ama bişey bulamadım şu an deli gibi uykum var gün boyu pek bişey yiyemedim ama dünyayı yemişcesine midem şişkinlikten patlıycak sanki....
selamlar hanimlar, yine cok uzak kaldim kk'dan, neler kacirdim acaba?demek bebisleri dinlemek istiyosunuz her daim ben de duymustum dopplar cihazi alanlari, hayirli olsun insallah, bu arada cinsiyet ogrenen oldu mu, oolisler 12 hafta civari gosteriyo kendini diyolar
Gunaydin sekerler
Bayrama kiyafet ne almayi dusunuyorsunuz. Normal kiyafet mi yoksa hamilelikmi?
Bugun cok yorgunum. Dun tum gun ev temizledim. Aksamada misafirimiz vardi. Baya yormusum kendimi gece karnim agridi. Sabahta yerimden kalkamadim.
Ben artik normal kiyafetlerimi giyemiyorum 3 tane cingene etegi aldim onlari giyiyorum gunluk.
Bugun gobisimi koyacam artik zamani geldi gibi.
O bahsettiginiz cihaz ne kadar saglikli bilemicem ama doktorlar zararli diye ultrasona bile ayda 1 kez sokuyorlar.
Gunaydin sekerler
Bayrama kiyafet ne almayi dusunuyorsunuz. Normal kiyafet mi yoksa hamilelikmi?
Bugun cok yorgunum. Dun tum gun ev temizledim. Aksamada misafirimiz vardi. Baya yormusum kendimi gece karnim agridi. Sabahta yerimden kalkamadim.
Ben artik normal kiyafetlerimi giyemiyorum 3 tane cingene etegi aldim onlari giyiyorum gunluk.
Bugun gobisimi koyacam artik zamani geldi gibi.
O bahsettiginiz cihaz ne kadar saglikli bilemicem ama doktorlar zararli diye ultrasona bile ayda 1 kez sokuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?