2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende sürekli kabus görüyorum bebeğim oluyo minnacık çok gücel diye bi dokunuyorum çocuk tak kolumu çevirip koparıyo ben ağlıyorum sonra bebeğim kuzenimin küçük bebeği var onu ısırarak parçalıyyo ben dövcem seni diye el kadar bebeğe bağrıyorum başlıyo ağlamaya dayanamayıp bebeğim gel seni emzireyim diyom bebek göğsümün ucunu koparıyo ben bebeği attırıyorum çok korkuyorum yaaa hergün birbirinden kötürüyalar görüyorum ama hamilelikten olurmuş böyle şeyler:43:

senin ruyani okuyunca kendi ruyamda bir sey yokmus dedim. :53: Allah kolaylik versin hepimize

Hayırlara gitsin inşallah..hamilelikte olurmuş böyle bende duymuştum..ama insan etkileniyor işte..bir anlatsam rüyamı tam olarak tüylerini ürpertiyor insanın..inşallah tersine çıkar..aslında ben bugün konntrolüme gidebilirim çünkü 12+2 yim yani tam 2 li test zamanı..fakat benim doktorum 16 sı dedi..çünkü son muayenenin üstünden 11 gün geçmesi gerekiyor ki,para ödeyebileyim..önce gitsem para ödenmiyor diye :34:ah bu doktorlarr..
vallahi çok fena bu kabuslar hayır olsun inşallah ama hülüm ben 13ç haftadan sonra pek tavsiye edilmiyo diye duymuştum ama bilmiyorum yinede

senin ruyani okuyunca kendi ruyamda bir sey yokmus dedim. :53: Allah kolaylik versin hepimize
aminnnnn çok korkuyorum gülüm vallahi sabah kalkıyorum acaba böylemi olcak aklımda bin bir soru çok fena rüyalar görüyorum hepside bu tür rüyalar 13 haftadan sonra geçermiş ama:18:

hepinize selamlarrr. ben bugun evdeyim,pazar keyfi yapiyorum veee hic bitmesin istiyorum ne guzel ya evde oturmak:))))

Kızlar mideniz bulanıyor oflayıp pufluyorsunuz ya lütfen yapmayın..hamileliğin verdiği en güzel belirtiler bunlar..bebeğiniz midenizi bulandırdığı için sevinmelisiniz:34: Biliyorum aşırı olunca kötü hissediyorsun kendini fakat bebeğinizi düşünüp mutlu olun bence..ben vücudumda en ufak belirti arar oldum şimdi.. Belirtilerim yok diye meraktan çatlıyorum :24:keşke midem bulansada kussam diyorum :43::14::14: Dün gecede hayırlara gitsin çok kötü rüya gördüm..bugün çok mutsuzumm çokk :14::14::14:

yaaa benim de bugun mide bulantilarim yok. ben de goguslerime bakip duruyorum habire onlarda kuculmus gibi geliyo ama aciyolar sikinca.bilemdim ki yaa. insallah iyidir bebegim:nazar:

bende sürekli kabus görüyorum bebeğim oluyo minnacık çok gücel diye bi dokunuyorum çocuk tak kolumu çevirip koparıyo ben ağlıyorum sonra bebeğim kuzenimin küçük bebeği var onu ısırarak parçalıyyo ben dövcem seni diye el kadar bebeğe bağrıyorum başlıyo ağlamaya dayanamayıp bebeğim gel seni emzireyim diyom bebek göğsümün ucunu koparıyo ben bebeği attırıyorum çok korkuyorum yaaa hergün birbirinden kötürüyalar görüyorum ama hamilelikten olurmuş böyle şeyler:43:

bu nasil ruya yaa anam korktum walla:18:. ben hic hatirlamiyorum ruyalarimi

hepinize selamlarrr. ben bugun evdeyim,pazar keyfi yapiyorum veee hic bitmesin istiyorum ne guzel ya evde oturmak:))))

yaaa benim de bugun mide bulantilarim yok. ben de goguslerime bakip duruyorum habire onlarda kuculmus gibi geliyo ama aciyolar sikinca.bilemdim ki yaa. insallah iyidir bebegim:nazar:

bu nasil ruya yaa anam korktum walla:18:. ben hic hatirlamiyorum ruyalarimi
bende 3 gün etkisinden çıkamıyorum:43:

vallahi çok fena bu kabuslar hayır olsun inşallah ama hülüm ben 13ç haftadan sonra pek tavsiye edilmiyo diye duymuştum ama bilmiyorum yinede

ben 13 haftalık olmuş olucam test için..ne diyim kii bu işe ben şimdi? inatlaşmakta istemiyorum gitsem şimdi yaptırmak istiyorum,hem bebeğimi görmek istiyorum desem,belki bildiği gördüğü şeyi söylemicek bişiy olcak inat yapcak..birde doğumuma onu istiyorum..o yüzden maleseff ne dese he dicen :30:

ben 13 haftalık olmuş olucam test için..ne diyim kii bu işe ben şimdi? inatlaşmakta istemiyorum gitsem şimdi yaptırmak istiyorum,hem bebeğimi görmek istiyorum desem,belki bildiği gördüğü şeyi söylemicek bişiy olcak inat yapcak..birde doğumuma onu istiyorum..o yüzden maleseff ne dese he dicen :30:
evettt gerçi güveniyosan sorun yok gülüm ya bende 11+5 de gitcem ikili test için

çok merak ettiğim bişiy var sizler kasığınızda bir bebek olduğunu hissediyormuusnuz? yani orda bir dolgunluk olduğunu,bişiy olduğunu..birde tam olrak nerde bebiş?

çok merak ettiğim bişiy var sizler kasığınızda bir bebek olduğunu hissediyormuusnuz? yani orda bir dolgunluk olduğunu,bişiy olduğunu..birde tam olrak nerde bebiş?
ben hissediyorum şiş orası ve sıkı lastik felan gelgiğinde acıyo ama nerde olduğunu bilmiyorum ortadadır heralde 12ç haftadan sonra yavaş yavaş yukarıya çıkıyomuş bebiş:49::emir_bebek:

kızlarrrr göbek göbek diyoz bakın 6tız bebek ve koca bi göbek:53:

$images (1).jpg korktum vallahiiiii:18:

hoşbuldum canım...yok o teori yanlış değil istisnalar olabiliyor ama genelde doğru ben ikisinede baktım tuttu.birde yaklaşık 1000 kişi katılmış 970 kişide tutmuş.tesadüf olamaz bence...usg lerimi çekip yüklerim bir ara bakarsınız...

deli gibi temizlik yaptım mutfak dolaplarına kadar sildim şimdi azıcık karnım kasıklarım ağrıyor am iyiyim.akşamada misafir var iftara...senden ne haber???

Back