2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Sagol tatlim. Bende oglenciyim. Bu sene 2. Sinif okutacağım ve sınıfım 37 kisi. Veeee cok hasarilar durdan sustan anlamıyorlar mutlaka bagiracan ve tabi istenmeyen seyler.

Canım dogum sonrasi ucretli 6 aylık izinden haberin varmı ? Yasalaşması bekleniyor. Simdi meclis tatilde Eylül'de gorusulecekmis.

kayra kuşum sen gördünmü bilmiyorum ama bir topikte reyhan diye biri cinsiyet yorumluyor %90 çıkıyormuş söylediği... gezinirken gördüm

kızlar bende son ultrasonuma baktım,ikisinde sağda,birinde solda anlamadım walla,çoğunluk sağda diye kızmı acep

ay ne güzel bende hafta içi gidicem kalp atışından beri görmedim hareket ediyordur benmki de o zaman ay ne güzeldir kıpır kıpır maşallah canım
kız cinsiyeti sorsaydın ben merak ederdim söyle derdim

ayy evet kızlar süper bi duygu ya ağzım kulaklarımda resmen :))))

seniki de zor canım küçük yaşlar en haşareleri oluyor Allah yardımcımız olsun rabbim güç verir inşallah.. eylülde görüşülecek ama ekimde netleşir diyorlar netleşse de ona göre izin kullanırdık ya zorlanırsam öncesini kullanırım diye düşünüyorum 6 ay olursa önce ve sonrayı rahatlıkla kapatıyor

benim sınıfım bile belli değil..çok kötü hissediyorum yorulacağım ağırlaşacağım..milli eğitim bana %100 yasalaşır dedi rahat ederiz çok dua ediyorum çünkü...

dünden beri yapıyorum bugün de geçmezse gideceğim artık. :44:

git gülüm o zaman ya ihmal etme...

kayra kuşum sen gördünmü bilmiyorum ama bir topikte reyhan diye biri cinsiyet yorumluyor %90 çıkıyormuş söylediği... Gezinirken gördüm

evet kuzum bayanla yazıştık ama eşimle aynı tarihlerde doğduğumuz için %10 luk yanılma payındayım...evet ciddi doğrular çıkarmış okudum topiği..

kızlar bende son ultrasonuma baktım,ikisinde sağda,birinde solda Anlamadım walla,çoğunluk sağda diye kızmı acep

7.haftaya bak bakalım..:)))

Demek oğluşun geliyor kuzu.bu haftalarda kız bilinemiyor.sen kesene bak bakalım fikir ver

kız ben resim yüklemedim nerde gördün ama evet solda tam yapışık hemde kesenin soluna ultrasonda da öyle görmüştük zaten normalde de karnımda sağımda bebişim

ayyy karıştı o zaman az önce biri resim eklemişti ona demek istedim :))
allah sölettiş belki kızz

kizlaaaar bi sey sorucam.
benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
doktor salak bi seydi cevap vermedi, neden oyle onde gorunuyo????

Son düzenleme:

Bende yasa çıkarsa ikinci donem gelmem diye düşündüm . Bakalım hayirlisi süre cok uzun sanki olmaz gibime geliyor .

benim sınıfım bile belli değil..çok kötü hissediyorum yorulacağım ağırlaşacağım..milli eğitim bana %100 yasalaşır dedi rahat ederiz çok dua ediyorum çünkü...

..:)))

Ya canım insallah şansına iyi sinif gelir. Branşın ne canım. Bende 6 aylık süreyi toplamda oncesi ve sonrasi verirler diye düşündüm çünkü özel sektörde faydalanacak. İnsallah tabi dogum sonrasi 6 ay olur ama. Yaz tatilinden 2 ay yiyeceğiz ona üzülüyorum . Haberim olsa daha erken hamile kaldırdım.

benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
doktor salak bi seydi cevpa vermedi, neden oyle one gorunuyo????

benimde 7+5 iken 8+1 çıktı ultrasondaki değişiyor gelişimi önden gidiyordur canım ondan sen satını baz al o sürekli değişirmiş gelişimi bir önde bazende geride gelebilirmiş kafana tkma onu

5 den 10 akadar hep sağda :) sadce 10.haftanın bi görüntüsünde solda..

Benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
Doktor salak bi seydi cevap vermedi, neden oyle onde gorunuyo????

iyi beslenmişsin bebişin önden gitmeye başlamış....sorun olmaz merak etme.1 hafta geriden gelirdi oğlum hep sonra yakaladı satını..merak eedilecek bişey yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…