geçmiş olsun dikkat et dinlenmeye çalış
az kaldı valla okul açılınca ben ne yapacam bilmiyorum öğleciyim bu sene ve anasınıfı benimki küçük yaş grubu olacak 4-5 yaş ve sanırım sınıf sayım da 25-30 arası olacak yaaa :18::18:
demili çay,haşlanmış patates yada en etkilisi kuru kahve üzerine birkaç damla limon damlatıp ye....bunları dene geçmezse doktoruna ulaş ama geçer muhtemelen...
canim el doppleri muhabbeti subat annelerinde cok yazilip ciziliyodu oraya bak bakalim bi.
ayrica evet zayifim ama yapi olarak hic bi zaman kemik gibi olmadim. oyle iskelet gibi cokuk olmadim yani. hayatimda ilkd efa kilo alicam. maksimum 45 olmusumdur bu donem is stresinden vs. cok kilo vermmistim
canlarim bos verin sagi solu, az kaldi ogreneicez cinsiyetleri. bende cok merak ediyorum ama ne desek bos.
ay ne güzel bende hafta içi gidicem kalp atışından beri görmedim hareket ediyordur benmki de o zaman ay ne güzeldir kıpır kıpır maşallah canım
kız cinsiyeti sorsaydın ben merak ederdim söyle derdim
çok güzel bi duygu dimi
bende geçen hafta yaşamıştım,her gözümü kapatışımda o hali geliyor bebeğimin..Daha nelerini görücez :) ben en çok parmak emişini görecekmiyim diye merak ediyorum,bu hafta ona başladı çünkü.hatta çarşamba kontrolüm var,ikili testim var.
Sagol tatlim. Bende oglenciyim. Bu sene 2. Sinif okutacağım ve sınıfım 37 kisi. Veeee cok hasarilar durdan sustan anlamıyorlar mutlaka bagiracan ve tabi istenmeyen seyler.
Canım dogum sonrasi ucretli 6 aylık izinden haberin varmı ? Yasalaşması bekleniyor. Simdi meclis tatilde Eylül'de gorusulecekmis.
rose senin resminde sola yakın duruyor bence
benim sınıfım bile belli değil..çok kötü hissediyorum yorulacağım ağırlaşacağım..milli eğitim bana %100 yasalaşır dedi rahat ederiz çok dua ediyorum çünkü...sagol tatlim. Bende oglenciyim. Bu sene 2. Sinif okutacağım ve sınıfım 37 kisi. Veeee cok hasarilar durdan sustan anlamıyorlar mutlaka bagiracan ve tabi istenmeyen seyler.
canım dogum sonrasi ucretli 6 aylık izinden haberin varmı ? Yasalaşması bekleniyor. Simdi meclis tatilde eylül'de gorusulecekmis.
dünden beri yapıyorum bugün de geçmezse gideceğim artık. :44:
kayra kuşum sen gördünmü bilmiyorum ama bir topikte reyhan diye biri cinsiyet yorumluyor %90 çıkıyormuş söylediği... Gezinirken gördüm
kızlar bende son ultrasonuma baktım,ikisinde sağda,birinde soldaAnlamadım walla,çoğunluk sağda diye kızmı acep
kayra kuşum sen gördünmü bilmiyorum ama bir topikte reyhan diye biri cinsiyet yorumluyor %90 çıkıyormuş söylediği... gezinirken gördüm
kız ben resim yüklemedim nerde gördünama evet solda tam yapışık hemde kesenin soluna ultrasonda da öyle görmüştük zaten normalde de karnımda sağımda bebişim
Demek oğluşun geliyor kuzu.bu haftalarda kız bilinemiyor.sen kesene bak bakalım fikir ver
ayyy karıştı o zaman az önce biri resim eklemişti ona demek istedim :))
allah sölettiş belki kızz
zaten herkes oğlan diyo bi görsen
bende ekliyim pazartesi ultrason resmini o zaman yorumlara bırakıyım anlaştıkmı :))
seniki de zor canım küçük yaşlar en haşareleri oluyor Allah yardımcımız olsun rabbim güç verir inşallah.. eylülde görüşülecek ama ekimde netleşir diyorlar netleşse de ona göre izin kullanırdık ya zorlanırsam öncesini kullanırım diye düşünüyorum 6 ay olursa önce ve sonrayı rahatlıkla kapatıyor
benim sınıfım bile belli değil..çok kötü hissediyorum yorulacağım ağırlaşacağım..milli eğitim bana %100 yasalaşır dedi rahat ederiz çok dua ediyorum çünkü...
..:)))
kizlaaaar bi sey sorucam.
benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
doktor salak bi seydi cevpa vermedi, neden oyle one gorunuyo????
benim sınıfım bile belli değil..çok kötü hissediyorum yorulacağım ağırlaşacağım..milli eğitim bana %100 yasalaşır dedi rahat ederiz çok dua ediyorum çünkü...
git gülüm o zaman ya ihmal etme...
evet kuzum bayanla yazıştık ama eşimle aynı tarihlerde doğduğumuz için %10 luk yanılma payındayım...evet ciddi doğrular çıkarmış okudum topiği..
7.haftaya bak bakalım..:)))
kizlaaaar bi sey sorucam.
Benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
Doktor salak bi seydi cevap vermedi, neden oyle onde gorunuyo????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?