• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım ben onu 2008 de yaşadım.sivilce ucu gibi birşeymi.hafif sıkınca çıkıyor.momografi beyin tomografisi v.s çekildikten sonra bir şey çıkmadı.doktor olabilir bazen böyle dedi.

sivilce ucu falan yok resmen böyle kanaldan geliyor ama çok aşırı değil küçük bir damla farkettim sonrasındada gösümü sıkınca böyle çok az geliyor anlayamadım ki

EVET GÜLÜM HİİKMET BEYE GİDİYORUM AMA BEN TIPTA DOĞURACAĞIM.ÖZELLERE GÜVENMİYORUM BU ANLAMDA.MEHMET ÇOLAkoğlunaDA GİDİYORUM BEN.ONUN NEZARETİNDE ÖZEL ODAMDA DOĞUM YAPACAM İLKİNDE OLDUĞU GİBİ:)))))))))))

canım bilgi paylaşımında bulunalım o zaman ben de o şekilde özel oda ilgi alaka istiyorum yoksa kendimi çok kötü hissederim..önceden gitmek gerekiyor mu mehmet beye ikisine birden mi kontrole gidiyorsun?

sivilce ucu falan yok resmen böyle kanaldan geliyor ama çok aşırı değil küçük bir damla farkettim sonrasındada gösümü sıkınca böyle çok az geliyor anlayamadım ki

canım endişe etme olabiliyor.benim kuzendende bildiğin süt gibi geliyor.hiç hamile falan kalmadı evlendi.evlendikten sonra hep geldi.hipofiz beslerine bir baktır istersen.ama endişe edecein birşey yoktur sanırım.doktora göründükten sonra banada yaz oldumu merak ederim seni.özelden yazarsan yada benim iletimi beğenirsen iletiyi bulmam daha kolay olur.

şimdiden geçmiş olsun.dilerim endişeleneceğin birşey yoktur.

bu arada ilaç falan kullanıyormusun.onlarda tetikleyebiliyor.doğum kontrol v.s.

canım endişe etme olabiliyor.benim kuzendende bildiğin süt gibi geliyor.hiç hamile falan kalmadı evlendi.evlendikten sonra hep geldi.hipofiz beslerine bir baktır istersen.ama endişe edecein birşey yoktur sanırım.doktora göründükten sonra banada yaz oldumu merak ederim seni.özelden yazarsan yada benim iletimi beğenirsen iletiyi bulmam daha kolay olur.

şimdiden geçmiş olsun.dilerim endişeleneceğin birşey yoktur.

bu arada ilaç falan kullanıyormusun.onlarda tetikleyebiliyor.doğum kontrol v.s.

teşekkürler canım içim rahatladı biraz yarın dr dan sonra yazarım çoook sağoll iyi geceler

canım bilgi paylaşımında bulunalım o zaman ben de o şekilde özel oda ilgi alaka istiyorum yoksa kendimi çok kötü hissederim..önceden gitmek gerekiyor mu mehmet beye ikisine birden mi kontrole gidiyorsun?

evet canım.ikisinede gidiyorum.zaten mehmet bey 24 saat tlf acevap verdiğinden dolayı tercihim birde nereden bakarsan 20 yıldır tanıyoruz.adanm prof tıpın başhekimi.bir telefonla yok dedikleri odayı buldu bana valla süperdi...ilgide öyle.ben çok rahat ettim....zaten mehmet bey allah razı olsun 2 ayda bir çağırır.ama çok desteğimdir baba gibidir.ilk bebeğimde emeği çok....

evet canım.ikisinede gidiyorum.zaten mehmet bey 24 saat tlf acevap verdiğinden dolayı tercihim birde nereden bakarsan 20 yıldır tanıyoruz.adanm prof tıpın başhekimi.bir telefonla yok dedikleri odayı buldu bana valla süperdi...ilgide öyle.ben çok rahat ettim....zaten mehmet bey allah razı olsun 2 ayda bir çağırır.ama çok desteğimdir baba gibidir.ilk bebeğimde emeği çok....

ne güzel canım böyle tanıdık imkanının olması..peki bana ne tavsiye edersin sonlara doğru mu mehmet bey e gideyim yoksa hemen randevu alıp şimdiden ikisine bir devam mı edeyim ne dersin?

selamun aleyküm güzel hamişler,ve onların minik fasülyeleri:16:
ben yine halsiz cansız bitkinim:ssz::ssz:
pöffffff ne zman geçecek Ya Rabbimm:43:

kayrammm canımmm,canımın içii.yazdıklarının bir kısmını okuyabildim.hepsine tek tek alıntı yapmak istedim ama inan hiç takatim yok:50:
ama gerçekten şu kanama işi canımı çok sıkıyor,okuyunca yine mi yha dedim..nolur biraz dikkat etsen:48:

yasemincimseni böyle keyifli görmek ne güzelll hep böyle ol bebişinle inşallahh...:54:
o birden toparlanan kuzuna da sana da kocamannn maşallaahhh annesi:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

ne güzel canım böyle tanıdık imkanının olması..peki bana ne tavsiye edersin sonlara doğru mu mehmet bey e gideyim yoksa hemen randevu alıp şimdiden ikisine bir devam mı edeyim ne dersin?
canım,hemşerim nasılsın?:16:
sen hangi dr a gidiyorsun,yani sürekli hikmet beye mi gidiyorsun yoksa başka dr lara da muayene oldun mu?
paylaş tecribelerini canımmm...:34:

ben 3-5 dr değiştirdikten sonra ayişe hanıma gidiyorum,2 kere gittim aslında.
1 hafta sonra kontrolum var,eğer daha iyi ilgilenmezse değiştirebilirim:27:

canım,hemşerim nasılsın?:16:
sen hangi dr a gidiyorsun,yani sürekli hikmet beye mi gidiyorsun yoksa başka dr lara da muayene oldun mu?
paylaş tecribelerini canımmm...:34:

ben 3-5 dr değiştirdikten sonra ayişe hanıma gidiyorum,2 kere gittim aslında.
1 hafta sonra kontrolum var,eğer daha iyi ilgilenmezse değiştirebilirim:27:

canımcımm iyiyim tatlım bebişleri büyütüyozz Allah ın izniyle:))ben sadece ilk kontrole gittim hikmet beye haftaya ikinci kontrolüm inşallah..ama az önce kayra yla konuştum o tıpa mehmet çolakoğluna gidiyormuş aynı zamanda yani iki doktora birden..valla açıkçası ben de çok bilimiyorum valla..ayşe hanım hangi hastanede?

canımcımm iyiyim tatlım bebişleri büyütüyozz Allah ın izniyle:))ben sadece ilk kontrole gittim hikmet beye haftaya ikinci kontrolüm inşallah..ama az önce kayra yla konuştum o tıpa mehmet çolakoğluna gidiyormuş aynı zamanda yani iki doktora birden..valla açıkçası ben de çok bilimiyorum valla..ayşe hanım hangi hastanede?

ayişe hanım büykşehir beld. hastanesinde canımm....
tülin, nil, naciye, mehmet brdkç,tamer vs vs...dolaştım durdum aralarında.......
ben öyle aman aman memnun kalmadım hiç birinden de...
sadece mehmet bardakçı benim rahatsızlığımı ortaya çıkardığı için çok minnettarım ona ama hastanesinde epidural-spinal anestezi yok...
e niye şu dönemde böyle bi konfordan yararlanmayalım ki....
değil mi ama tatlım? zorunlu olarak değiştirdim dr umu...
bakalım bu kadını sevdim gibi ama tabi gidişata bağlı...
mehmet çolakoğlunu bende çokkkkk istiyorum ama eşimle daha konuşmadım..
o böyle değişiklikleri hemen kabul edecek birisi değil..
illa da bildiği aşina olduğu birileri olsun istiyor...
tekrar kötü bişey yaşamaktan,bana bişey olmasından korkuoyr...:ssz:
öyle hemen güvenmezz yanii:36:

Son düzenleme:
ayişe hanım büykşehir beld. hastanesinde canımm....
tülin, nil, naciye, mehmet brdkç,tamer vs vs...dolaştım durdum aralarında.......
ben öyle aman aman memnun kalmadım hiç birinden de...
sadece mehmet bardakçı benim rahatsızlığımı ortaya çıkardığı için çok minnettarım ona ama hastanesinde epidural-spinal anestezi yok...
e niye şu dönemde böyle bi konfordan yararlanmayalım ki....
değil mi ama tatlım? zorunlu olarak değiştirdim dr umu...
bakalım bu kadını sevdim gibi ama tabi gidişata bağlı...
mehmet çolakoğlunu bende çokkkkk istiyorum ama eşimle daha konuşmadım..
o böyle değişiklikleri hemen kabul edecek birisi değil..
illa da bildiği aşina olduğu birileri olsun istiyor...
tekrar kötü bişey yaşamaktan,bana bişey olmasından korkuoyr...:ssz:
öyle hemen güvenmezz yanii:36:

anladım canım Allah ın izniyle bişey olmaz gönlünü ferah tut..baya bi doktor gezmişsin valla:)) hikmet beyin açık ve net oluşu hastayı gereksiz endişeye sokmaması ve sorduğun her soruya tatlı dille cevap vermesi hoşuma gitti ve tabi en önemlisi tecrübesi..şimdilik memnunum ama doğum o hastanede mi olur bilmiyorum hastaneyi pek beğenmedim çalışanlar da pek ilgili değilmiş...gerçi bunları konuşmak için çok erken ama yine de kafamızda bir yol haritasının olması gerekiyor.eşin haklı hangisi içinize siniyorsa ona devam edin ..inşallah hayırlısı olur hakkımıza:))

aynı gün olması gerektiğini biliyorum tatlım ona göre yaptırırım mümkün olduğunca 190 gibi biey demişlerdi de doktora ve hastaneye göre değişiyor mu ne bu fiyatlar neyse bebişim sağlıklı olsun da veririim elbette gözümde değil de resmen para tuzağı ya :19:[/QUOTE]

HAKLISIN CANIM BEBEKLERİMİZ İYİ OLSUNDA VERELİM AMA BİR YERDE 75 LİRAYA YAPILABİLİYORSA DİĞER TARAFTA 190 LİRA OLMASI İNSANI KIZDIRIYOR ONUN YERİNE BEBEĞİMİZE BİŞEY ALMAK HEPİMİZİ DAHA MUTLU EDER. YİNE İNŞALLAH SORUNSUZ BİR ŞEKİDE HEPİMİZ TESTLERİMİZİN SONUÇLARINI ALIRIZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.

kızlar eşim köyden keçi sütü getirtmiş. içebilirmiyim.
pastörize edilmemiş tabi.
bide kayın validem bundan yoğurt yaptı. yiyebilirmiyim.

kayınvalidenede kocanada işyerindekilerede ayar oldum deli oldum sinir oldum.yavrum sen hamilesin delimisin ne kalkıyon sahura değiyor mu??ver cevaplarını geç.ben yıllarca susutum ezdide ezdi baktım olmayacak eşime dedim sen görüş yeter benim yıprandığım yeter.bebeğimi gömdüğüm gün kayınvalidem yemeğini yeyip bi güzel gezmeye gitmişti artık mesafeliyim eşimde öyle..ikinci gelin geldi ben bir kıymete bindim sorma...ezdirme kendini.ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.nazda yapmak kapriste yapmak sana özel kimseyi bağlamaz.hamilesin sen ya...allahım deli oldum valla...

iyiyim kuzum sen nasılsın??bugün evi baştan aşağı sildim süpürdüm ve akşam yine kanama.alışkanlık yaptı zaten kanama ve ben ayrılmaz ikilii:1::1::1::1::1:

He o duyduğundan beri erkek hamza diyor ama ben hiçbişey hissetmiyorum.kız hissetmiştim bebeşimde malum sonuç ortada.hislerim çıkmıyorki be kuzum:))))

canımmmmmm, sağol beni sahipsiz zannetti onlar galiba.. görecekler günlerini. her canları istediğinde arayıp sende şurda şunu mu düşündün bunu demek istedin biz mi yanlış anladık çok afedersin osuruktan nem kapmaya başladılar. kaynanamı çok severdim çok iyiydi, ama çok fenaymış aslında.. gördüm bunuda. birde dün işten çıkınca arayıp yemeğe çağırıyo hala gelemem deyince de tribe girdi. tabi gidicem suratıma bakıcaklar bakalım trip yapıyor muyum. biraz zor görürler yüzümü...:47::47:

canımıniçii ben de senin gibiyim temizlik yapmadan duramıyorum yatınca daha bi fena oluyorum. ama senin durumun şuan farklı kanaman var ayaklarını havaa dikip yatacaksın. demekki temizlik yapınca sıkıntı. yapma bebeğim bi kaç gün ne olur sanki...

ayrıcaa senin kesinlikle oğlun olacak çok fena içime doğuyor. senin ufaklığın hislerine güveniyorum adı da hamza olacak :52::52::52: :16::16:

kızlar günaydın 2 hafta aradan sonra hastaneye kontrole gidiyorum inşaallah herşey güzel geçer heyecanlıyım bebişimi ne alemde merak ediyorum geldiğimde anlatırım detayları şimdilik hoşçakalın:10:

Back