Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bana doktor dusuk tehlikesi var demedi.anlamiyorum ben bu almanlari...benim hafizam her zaman kotu.oyuzden pekbi degisiklikk yok
hadi inş. hayırlı haberlele gel cnmmcok sevindim canim masallah.darisi bize,14 gidiyorum insallah.canim daha dikkatli olmaya calisirim.bundan sonra babasi gonturur parkaa.ama evde yapacak bir sey yok.
arada bir karnıma sıkı tekmeler atsada alıştı.bugün arkadaşına kızdı diyorki sana küstüm ben gidip kardeşim hamzayla oynayacağım...çocuk taktı hamzaya...sonra gelmiş diyorki ben sıkıldım beklemekten söle hamzaya gelecekse gelsin artıkk..sabırsızlanıyor kuzucum ama bakalım hamza mı ayşe mi:))))
kuzum inan boş oturunca yada yatınca hastalanıyorum elim kolum kalkmıyor takatsizleşiyorum tansiyonum düşüyor....koşuşturunca daha iyiyim...
Rus takvimine baktınmı hiç??benim ikisindede tuttu.tesadüfmü acaba???
oğlumla ilgilendim birazcık ondan geç yazıyorum cnmm baktım cnmm düşük olduğu için tutmuyor malesef
e bendede doğum var ama yinede tuttu....ilginçç.....
benim hiçbiri tutumuyo yaaaa oda çok ilginç çin mesela herkesde tutuyo nerdeyseee
AMA ÇİNİ DOĞRUMU HESAPLIYORSUN.HESAPLAMASI FARKLI ONUN.UZMANLIK ALANIM OLDU
nasılki canım mesela oğlumu hesaplayalım hamile kaldığım yaş 21 hamile kaldığım ay ekim
bana tam doğum tarihini ver bakayım kuzu
merhaba dostlar tatlı anneler.....
:))))senin oğluş son anda pipilenmiş galivba:)))))))))))))))))evet çini alt üst ettin tutmadı
Bende öyle düşünüyorum cnm her gören zaten benii kızınmı olcak diyordu bütün belirtiler onu gösteriyordu ama erkek oldu
kleopatr hoşgeldin tatlımm