• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoşbuldum canlar..Allah ım sağlıklı versin inşallah..ben de çok mersk ediyorum kız mı erkek mi diye...gerçi ikisi de yok:)hayırlısını diliyorum ama kayınvalidem 4 yıldır kız torun aşkıyla bütün hazırlıklarını battaniyedir hırkadır yelektir vs vs hepsini pembe yapmış bakalım bizim bebiş ne yapcak:))

hoşbuldum canlar..allah ım sağlıklı versin inşallah..ben de çok mersk ediyorum kız mı erkek mi diye...gerçi ikisi de yok:)hayırlısını diliyorum ama kayınvalidem 4 yıldır kız torun aşkıyla bütün hazırlıklarını battaniyedir hırkadır yelektir vs vs hepsini pembe yapmış bakalım bizim bebiş ne yapcak:))

baktınmı çine rusa falan....rus genelde çıkıyor ama dene istersen..inşallah gönlünüzdeki olur...

kızlar ben müsade istiyorum dişim felaket çünküüü :14::14::14: yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleriiii kayram dikkat et kendine yorma fazla yine kanamamn falan olmasın :50::50::50::50:

baktınmı çine rusa falan....rus genelde çıkıyor ama dene istersen..inşallah gönlünüzdeki olur...

rus a baktım kız diyoo ama çin de mullaktayım son adete bakacağız yoksa ...benim son adet 19 haziran ama hamile kaldığım ay temmuz olmalı nasıl bakcam bilmiyorum

kız çıkıyor gülüm.bak marttan önce doğanlar +2 marttan sonra doğanlar +1 ekleyecek yaşlarına.miladi takvim böle hesaplanıyor kuzum.kayınvalidenin istediğimi olacak ne???

kız olursa bilemiyorum nasıl sevinirler..ama erkek olunca sevmiyecekler mi valla kucaklarından indirmezler bizim sıpayıı:))) hayırlısı inşallah bitanem yaa ama ben de bulantı falan yok annem de kesin bu erkek diyooo ...amaaaan tahminler hava da uçuşuyoo.. yani netice itibariyle yüz de elli di mi:))

kız olursa bilemiyorum nasıl sevinirler..ama erkek olunca sevmiyecekler mi valla kucaklarından indirmezler bizim sıpayıı:))) hayırlısı inşallah bitanem yaa ama ben de bulantı falan yok annem de kesin bu erkek diyooo ...amaaaan tahminler hava da uçuşuyoo.. Yani netice itibariyle yüz de elli di mi:))

valla kuzum bir oğlum var 4.ayın bitimine kadar midem bulandı...kilo verdim bişey yiyemedim...yok öle birşey...tecrübeyle sınanmıştır:)))

herkese hayırlı geceler acil fikrinize ihtiyacım var bilen biri varsa yatdımcı olabilirmi ben rabia 8 aylık evliyim bugün ilk defa bişi farkettim sağ gösümden iltahap gibi bir iki damla sıvı geldi ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası göğsümü sıkınca çok az geliyor neden olabilir fikri olan varmı

herkese hayırlı geceler acil fikrinize ihtiyacım var bilen biri varsa yatdımcı olabilirmi ben rabia 8 aylık evliyim bugün ilk defa bişi farkettim sağ gösümden iltahap gibi bir iki damla sıvı geldi ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası göğsümü sıkınca çok az geliyor neden olabilir fikri olan varmı

hamilemisin???korkma değilse yarın mutlaka bir kadın doğumcuya git.süt hormonların fazla çalışıyor olabilir buda sorun yaratır ileride sana...inşallah sıkıntılı bi durum yoktur..

valla kuzum bir oğlum var 4.ayın bitimine kadar midem bulandı...kilo verdim bişey yiyemedim...yok öle birşey...tecrübeyle sınanmıştır:)))

doğru söylüyorsun canımm hayırlı sağlıklı olur inşallah tek temennimiz..sen hikmet bey e devam ediyorsun dimi ben de ona gittim çok memnun kaldım ama hastane biraz hoşuma gitmedi orada doğum yapanlar da pek memnun kalmamışlar bakalım zaman bize hayırlı bir yol gösterir inşallah:

canım ben onu 2008 de yaşadım.sivilce ucu gibi birşeymi.hafif sıkınca çıkıyor.momografi beyin tomografisi v.s çekildikten sonra bir şey çıkmadı.doktor olabilir bazen böyle dedi.

hamilemisin???korkma değilse yarın mutlaka bir kadın doğumcuya git.süt hormonların fazla çalışıyor olabilir buda sorun yaratır ileride sana...inşallah sıkıntılı bi durum yoktur..

öncelikle cavap için teşekkür ederim canım çok sağol hamile değilim galiba daha bat avar bat bayram 1. günü o yüzden olmadığımı düşünüyorum korktum göğsümde belirgin bir ağrı yada çok şükür beze yok meraklandım açıkcası yarın ilk işim dr gitmek olacak süt kıvamında da değildi iltahaba benziyordu

doğru söylüyorsun canımm hayırlı sağlıklı olur inşallah tek temennimiz..sen hikmet bey e devam ediyorsun dimi ben de ona gittim çok memnun kaldım ama hastane biraz hoşuma gitmedi orada doğum yapanlar da pek memnun kalmamışlar bakalım zaman bize hayırlı bir yol gösterir inşallah:

EVET GÜLÜM HİİKMET BEYE GİDİYORUM AMA BEN TIPTA DOĞURACAĞIM.ÖZELLERE GÜVENMİYORUM BU ANLAMDA.MEHMET ÇOLAkoğlunaDA GİDİYORUM BEN.ONUN NEZARETİNDE ÖZEL ODAMDA DOĞUM YAPACAM İLKİNDE OLDUĞU GİBİ:)))))))))))

Back