2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
surmelim canim hosgeldin.insallah yarin guzel haber duyarsin

Bu ara bende iyi degilim. Midemden cok perişanim. Bizimkilerin gitmesi midemi kotu etkiledi.

Bebisim iyidir insaallah. Allahım saglık versin. Yarını da bı hayirlisiyla atlatsaydim.

Ben yatar kizlar hepiniz kendinize iyi bakın ki bebisler de iyi olsunlar.

cok sevindim canim masallah.darisi bize,14 gidiyorum insallah.canim daha dikkatli olmaya calisirim.bundan sonra babasi gonturur parkaa.ama evde yapacak bir sey yok.
hadi inş. hayırlı haberlele gel cnmm

içine demekki erkek doğuyor annesi

He o duyduğundan beri erkek hamza diyor ama ben hiçbişey hissetmiyorum.kız hissetmiştim bebeşimde malum sonuç ortada.hislerim çıkmıyorki be kuzum:))))

:))))senin oğluş son anda pipilenmiş galivba:)))))))))))))))))evet çini alt üst ettin tutmadı

:))))senin oğluş son anda pipilenmiş galivba:)))))))))))))))))evet çini alt üst ettin tutmadı

bende öyle düşünüyorum cnm her gören zaten benii kızınmı olcak diyordu bütün belirtiler onu gösteriyordu ama erkek oldu

KLEOPATR hoşgeldin tatlımm

Gecenin bi yarısı selamlar, erken uyumadığım ender gecelerden biri bugün tarihe mi geçirsem ne :))

bugün dr a gittik bebeğimizi gördük, kalp gümbür gümbür. el ayakta dallanıp budaklanmış.çok sevindik tabi, 1 ay daha raporluyuz bebişle yatcaz evde :)) büyütüp işe başlatcam eylülde yavruyu :) inş tabi. sizlerden ne var ne yok kızlar ? cinsiyet öğrenmeye başlayanlarmı oldu ya ? :) bana çok var ama kız %95 hissim.tek ben hissediyrom bunu, benim dışında bilen tahmin eden herkes erkek diyo ya eğer onların tahmini tutarsa annelik hissime yuh yuh üstüne yuh çekerim artık :)

Bende öyle düşünüyorum cnm her gören zaten benii kızınmı olcak diyordu bütün belirtiler onu gösteriyordu ama erkek oldu

kleopatr hoşgeldin tatlımm

ne bilem kızzz çin rus hepsi bende tutuyor seni evirdim çevirdim bi yere koyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…