canımmmmm
Canımın içiiiiiiiiiiiiii,
Hoşbuldum
Seni gördüm daha iyi oldummm
sutdenmiiiii
Güzeldi gerçekten,teşekkürler paylaşım için.Böyle edebi paylaşımları zevkle okuyorum.Ben kızımda kaleme kağıda dokunmadığım için o kadar üzgün hissettim ki seneler sonra,bunda şimdiden bir anı defteri edindim ve gebelik testi yaptığım ilk günden bu yana neler hissettiğimle beraber,test çubuğu,ilk beta sonucu,ultrason resimleri,kızımın öğrendiği ilk anki sevinciyle çekilmiş fotomuz,babamızın işteyken aldığı haber ardından eve getirdiği çiçeklerden kurutulmuş bir adet..ne bulursak koyuyoruz bakalım arasına.Eşim de el atıyor ara sıra döküyor hislerini kağıda,konuşuyor onunla.Ablası ise çok güzel bir şiir yazdı kardeşi için.Onu ne kadar uzun zaman beklediğini ve nasıl sevdiğini anlatan müthiş dizeler :) Bu defter,doğduktan sonra da onu ziyarete gelen arkadaş ve akrabaların da duygu ve düşüncelerini de içerecek Allah nasip ederse.Üşenmeyin arkadaşlar,sizler de yapın mutlaka.Seneler sonra açıp bakabileceği,kendini çok özel ve mutlu hissedeceği daha eşsiz bir hediyeyi parayla satın almak mümkün mü sizce... İlk pişmanlığımı yaşamayın,sarılın kaleme kağıda.Hem siz rahatlıyorsunuz,hem de ortaya çıkardığınız ürünle şimdiden gurur duymaya ve yıllar sonranın hazzını yaşamaya başlıyorsunuz bile :)
güzeldi gerçekten,teşekkürler paylaşım için.böyle edebi paylaşımları zevkle okuyorum.ben kızımda kaleme kağıda dokunmadığım için o kadar üzgün hissettim ki seneler sonra,bunda şimdiden bir anı defteri edindim ve gebelik testi yaptığım ilk günden bu yana neler hissettiğimle beraber,test çubuğu,ilk beta sonucu,ultrason resimleri,kızımın öğrendiği ilk anki sevinciyle çekilmiş fotomuz,babamızın işteyken aldığı haber ardından eve getirdiği çiçeklerden kurutulmuş bir adet..ne bulursak koyuyoruz bakalım arasına.eşim de el atıyor ara sıra döküyor hislerini kağıda,konuşuyor onunla.ablası ise çok güzel bir şiir yazdı kardeşi için.onu ne kadar uzun zaman beklediğini ve nasıl sevdiğini anlatan müthiş dizeler :) bu defter,doğduktan sonra da onu ziyarete gelen arkadaş ve akrabaların da duygu ve düşüncelerini de içerecek allah nasip ederse.üşenmeyin arkadaşlar,sizler de yapın mutlaka.seneler sonra açıp bakabileceği,kendini çok özel ve mutlu hissedeceği daha eşsiz bir hediyeyi parayla satın almak mümkün mü sizce... Ilk pişmanlığımı yaşamayın,sarılın kaleme kağıda.hem siz rahatlıyorsunuz,hem de ortaya çıkardığınız ürünle şimdiden gurur duymaya ve yıllar sonranın hazzını yaşamaya başlıyorsunuz bile :)
iyisin ,yi olacaksın....günümüze şükür...sağlıklı düşüneceğiz güzellikler bizi bulacak değil mi canısı???
zaten sezeryan olursan mart annesisisn canım hiçbir bebek vaktini beklemiyor.takıl burayada.....
ben yaptım bebeğime halada yazıyorum.24/11/2008 de başladım yazmaya.ilk usg si,ilk emekleyişi ilk dişi ilk kelimesi ilk ayrılışımız,aşıları.büyümesi herşeyi yazıyor herşeyiii.bunada başladım yapmaya...anlayabileckleri yaşlarında hediye edeceğim ama benim defterimde sadece benim yazdıklarım var...ağlamışım gülmüşüm korkmuşum sevinmişim.neler neler.kocaman 3 yıl..........
evet bende yazdım ve hala yazıyorum koskoca 7 yılll
kardeşi için günlüğü kzıım beğeneceği için hala alamadık
ama herşeyi hazır,biraz oyun yapıcaz,artık tarihlerde biraz oynama,falan filan
yakalıcaz bugünün tarihini........
nereye tayin isteyeceksin gülüm.ailenin nerede senin???kıyamam sana ya. Ben sana özelden tlf umu göndereyim 7/24 ara dinlerim....aynen canım aynennn........
Bugün akşama kadar yattım biliyormusun ruh gibi.......
Eşim baktı yemek yapamıcam dışarda yedik..
Ordada aynı ruh,ben deniz
O kadar çok yemişimki hazmetmeye çalışıyorum şimdi.
çünkü ne ladar yediğimi bile hesağ edemicek durumdaydım..
Seni görmek umuduyla geldim,gördümmm
Ohhhhhhhhhhh içim bi rahatladıki sorma
Göğsüme oturan koca öküz kalktı sanki
yakında eş durumu tayini isticem onun stersi de sardı ailemi.......
2 senedir ayrıyız ve bu sene artık birleşiriz hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh...
Dua istiyorum dua dua inşallaaaaaaahhhh
inşallah normal sağlıklı doğum olurda 2 günden birşey olmaz:))) bende takılırım.senin kaç haftalık oldu canım.geçmişi okumadım.
evet bende yazdım ve hala yazıyorum koskoca 7 yılll
kardeşi için günlüğü kzıım beğeneceği için hala alamadık
Ama herşeyi hazır,biraz oyun yapıcaz,artık tarihlerde biraz oynama,falan filan
Yakalıcaz bugünün tarihini........
ben kizim icin hissetdiklerimi yazarim icine daha 20 aylik.tarihlerle oynarim artikyoksa ikincininkine baslayamam.kizim buyuyunce kuser dogal olarak
anamm kızlaaaaaarr
12 haftalık olmuşum ben yhaaaaa
maşallah maşallahhh
SÖYLEYECEĞİM KIZINAAAADİCEMKİ SENİN ANAN VARYAAAAAAAAAA MELEK MELEK....
MAŞALLAH KUZU MAŞALLAHHHHHHHHH
anamm kızlaaaaaarr
12 haftalık olmuşum ben yhaaaaa
maşallah maşallahhh
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda rabbim tekrar nasip etsin çok üzüldümsabah msjını okuduğumda ilk gebeliğim geldi aklıma kanamam olmamıştı ama seğirme olmuştu ve kalp oluşmadığı için son verilmişti.şu seğirmelerle ilgili bi kaç hafta önce konuşulmuştu seğirmelere nerdeyse sevinen arkadaşlar vardı bebeğim bnmle olduğunu hatırlatıyor diye ve bn yine aynı şeyleri paylaşmak istiyorum sadece bizlerin iyiliği için kötü bi amacımda yok seğirmeleriniz olduğunda dinlenin ve sadece tuvalet ihtiyacı için kalkın
ssssssssstttttt duymasin..cocuklar duymasin. bende kactim optum mucuk mucuk
nereye tayin isteyeceksin gülüm.ailenin nerede senin???kıyamam sana ya. Ben sana özelden tlf umu göndereyim 7/24 ara dinlerim....
10.haftamdayım gülüm...
seçsin bakalım zilli:)))güzel oluyor değilmi??bazen okuyunca ağlıyorum vay be diyorum ne zor sahip olmuşum ne çok korkmuşum mucizem 3 yaşında şimdi(((((((
nereye tayin isteyeceksin gülüm.ailenin nerede senin???kıyamam sana ya. Ben sana özelden tlf umu göndereyim 7/24 ara dinlerim....
10.haftamdayım gülüm...
seçsin bakalım zilli:)))güzel oluyor değilmi??bazen okuyunca ağlıyorum vay be diyorum ne zor sahip olmuşum ne çok korkmuşum mucizem 3 yaşında şimdi(((((((
seğirmeden kastettiğiniz nedir acaba ? Bende batmalar oluyo bacakla kasığın tam arasında gibi aynı şey midir acaba çünkü kasılıp kalıyorum
konyaya tayin isticem ben
Ilçesindeyim2 senedir.özelden söylerim..150 km buraya..ben orda yaşıyorum kızımla.yaz tatilinde geldik tayin çıkmazsa geri gidicezallah korusun
Bu 2 senede neler çektiğimi bi ben bi rabbim bilir,bittiimm tükendimm...
Inşallah kimse eşinden,yavrusu babasından ayrı kalmaz...
Inşallah bizimde miladımız olur bu ağustos....
Görev yaptığım ilçe manevi baskı yapıor beni göndermemek için...
Bi anaokulunun açılmasında,diğer okullara maddi yardım sağlanmasında şenliklerin tam manasıyla kutlanmasında vs vs hep 1. Görevdeydim..
ödül aldım okul bitmeden.
şimdi bana bi anaokulunun kurucu müdürlüğünü teklif ediyorlar,hatta zorluyorlar,başka kanallardan baskı yapıyorlar......
Ama ben tayin diyorum başka bişey demiyorum.
Aile olmayı özledik biz.aynı sofrada yemek yemeyi.......
Beraber uyumayı
kıyamam sana canım yaa.salla onları sen ailene bak.hamilesin birde.il içi neden istemedin gülüm??bende eş özürünü bekliyorum depoyumda hala...allah benden önce seni ve yavrunu babanıza kavuştursun.çok üzüldüm kıyamam ya.puan durumun nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?