2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

oncelikle tebrik ederim canim...bende dusundum yapmayi.ama kizim ilerde kiskanicak diye yapmak istemedim

ben yaptım bebeğime halada yazıyorum.24/11/2008 de başladım yazmaya.ilk usg si,ilk emekleyişi ilk dişi ilk kelimesi ilk ayrılışımız,aşıları.büyümesi herşeyi yazıyor herşeyiii.bunada başladım yapmaya...anlayabileckleri yaşlarında hediye edeceğim ama benim defterimde sadece benim yazdıklarım var...ağlamışım gülmüşüm korkmuşum sevinmişim.neler neler.kocaman 3 yıl..........

iyisin ,yi olacaksın....günümüze şükür...sağlıklı düşüneceğiz güzellikler bizi bulacak değil mi canısı???

aynen canım aynennn........
bugün akşama kadar yattım biliyormusun ruh gibi.......
eşim baktı yemek yapamıcam dışarda yedik..
ordada aynı ruh,ben deniz
o kadar çok yemişimki hazmetmeye çalışıyorum şimdi.
çünkü ne ladar yediğimi bile hesağ edemicek durumdaydım..
seni görmek umuduyla geldim,gördümmm
ohhhhhhhhhhh içim bi rahatladıki sorma
göğsüme oturan koca öküz kalktı sanki

yakında eş durumu tayini isticem onun stersi de sardı ailemi.......
2 senedir ayrıyız ve bu sene artık birleşiriz hayırlısıyla inşallahhhhhhhhh...
dua istiyorum dua dua inşallaaaaaaahhhh

zaten sezeryan olursan mart annesisisn canım hiçbir bebek vaktini beklemiyor.takıl burayada.....

İnşallah normal sağlıklı doğum olurda 2 günden birşey olmaz:))) bende takılırım.senin kaç haftalık oldu canım.geçmişi okumadım.

evet bende yazdım ve hala yazıyorum koskoca 7 yılll
kardeşi için günlüğü kzıım beğeneceği için hala alamadık
ama herşeyi hazır,biraz oyun yapıcaz,artık tarihlerde biraz oynama,falan filan
yakalıcaz bugünün tarihini........

ben kizim icin hissetdiklerimi yazarim icine daha 20 aylik.tarihlerle oynarim artikyoksa ikincininkine baslayamam.kizim buyuyunce kuser dogal olarak

nereye tayin isteyeceksin gülüm.ailenin nerede senin???kıyamam sana ya. Ben sana özelden tlf umu göndereyim 7/24 ara dinlerim....

inşallah normal sağlıklı doğum olurda 2 günden birşey olmaz:))) bende takılırım.senin kaç haftalık oldu canım.geçmişi okumadım.

10.haftamdayım gülüm...

seçsin bakalım zilli:)))güzel oluyor değilmi??bazen okuyunca ağlıyorum vay be diyorum ne zor sahip olmuşum ne çok korkmuşum mucizem 3 yaşında şimdi(((((((

ben kizim icin hissetdiklerimi yazarim icine daha 20 aylik.tarihlerle oynarim artikyoksa ikincininkine baslayamam.kizim buyuyunce kuser dogal olarak

SÖYLEYECEĞİM KIZINAAAADİCEMKİ SENİN ANAN VARYAAAAAAAAAAMELEK MELEK....
anamm kızlaaaaaarr

12 haftalık olmuşum ben yhaaaaa

maşallah maşallahhh

MAŞALLAH KUZU MAŞALLAHHHHHHHHH

anamm kızlaaaaaarr

12 haftalık olmuşum ben yhaaaaa

maşallah maşallahhh

massallah.canim rabbim guzel dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin sana.evlatlar dedim.bundan sonrda 3 5 yine yaparsininsallah

Son düzenleme:

seğirmeden kastettiğiniz nedir acaba ? bende batmalar oluyo bacakla kasığın tam arasında gibi aynı şey midir acaba çünkü kasılıp kalıyorum

konyaya tayin isticem ben
ilçesindeyim2 senedir.özelden söylerim..150 km buraya..ben orda yaşıyorum kızımla.yaz tatilinde geldik tayin çıkmazsa geri gidicezAllah korusun
bu 2 senede neler çektiğimi bi ben bi Rabbim bilir,bittiimm tükendimm...
inşallah kimse eşinden,yavrusu babasından ayrı kalmaz...
inşallah bizimde miladımız olur bu ağustos....
görev yaptığım ilçe manevi baskı yapıor beni göndermemek için...
bi anaokulunun açılmasında,diğer okullara maddi yardım sağlanmasında şenliklerin tam manasıyla kutlanmasında vs vs hep 1. görevdeydim..
ödül aldım okul bitmeden.
şimdi bana bi anaokulunun kurucu müdürlüğünü teklif ediyorlar,hatta zorluyorlar,başka kanallardan baskı yapıyorlar......
ama ben tayin diyorum başka bişey demiyorum.
aile olmayı özledik biz.aynı sofrada yemek yemeyi.......
beraber uyumayı

hayırlı olsun canım.bende de uyku hali , baş ağrısı , hafif mide bulantılarım oluyor.ilaç kullanıyorum ama ona rağmen bulanıyor.

seğirmeden kastettiğiniz nedir acaba ? Bende batmalar oluyo bacakla kasığın tam arasında gibi aynı şey midir acaba çünkü kasılıp kalıyorum

senin anlattığın değil canım o.seninki rahim büyüdüğü için krampların başlamış.gittiğinde doktoruna sor yada ara.daha erken ama ilerki zamanlarda magnezyumla bunu önlemeye çalışıyorlar.

kıyamam sana canım yaa.salla onları sen ailene bak.hamilesin birde.il içi neden istemedin gülüm??bende eş özürünü bekliyorum depoyumda hala...allah benden önce seni ve yavrunu babanıza kavuştursun.çok üzüldüm kıyamam ya.puan durumun nasıl??

puan durumum berbat 27:18::18::18::18::18:
be puanla gelemem belki ama herkes eş özründe ya,belki çok abartan olmaz puanda.
sonuçta herkes benim gibi,ancak tayin isticek.
puanların havada uçuşmamasını diliyorum:18:
il içinde hiççç şansım yokki,olamaz,adamlar 200-300 puanla yer değiştiriyorlar.
eş durumu daha avntajlı değil mi ki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…