hayır hiç bir sey istemedisadece kanda hamilelik testi yapmıstık işte o kadar
slm kizlar gecede yazdim ama bende hic kimseden fazla cvb alamiyorum ama olsun önemli degil
hayirlisi ile su zor zamanlari bi atlatsaydik kizlar ben cok kotuyum, inanirmisiniz benim kizim mis kokar onun kokusunu öyle severdimki ,simdi
kizim bile bana sarildikca kokusu öyle agir geliyorki onada bitanemede kiyamiyorum ,bu aralar yavrumuda ihmal etmekten cok korkuyorum bu bulantilar yuzunden onunlada ilgilenemiyorum
bugun sabahda artik kusmaya basladim
ALLAhim yardimcimiz olsun
Ayy sizin işiniz çok zor gerçekten 2.bebeği olanların karınındaki yavrunumu düşüneceksin doğmuş yavrunumu kendinimi oda sevgi ilgi ister gerçekten zor bi durum ama 3 aydan sonra geçsin inşallah bulantılarda rahat et.Çocukta anlamaz ki bulantıdan kokudan onu sevmiyorsun falan zanneder kıyamam yaa:)
canım benım sen bı ara doktorunu ıstersen bıldıgım kadarıyla 7. , 8. haftalarda bu testlerı ıstıolar hatta ılk ogrendıgın anda herhangı bır problem warmı dıe bı tam ıdrar bıde kan testı ıstıo olması gerek troide aclık kan sekerıne rubellaya toksoplazmaya , ıdrar enfeksıyonuna bunlara bakması lasım ...hangı hastaneye gıdıosun sen canım
slm kizlar gecede yazdim ama bende hic kimseden fazla cvb alamiyorum ama olsun önemli degil
hayirlisi ile su zor zamanlari bi atlatsaydik kizlar ben cok kotuyum, inanirmisiniz benim kizim mis kokar onun kokusunu öyle severdimki ,simdi
kizim bile bana sarildikca kokusu öyle agir geliyorki onada bitanemede kiyamiyorum ,bu aralar yavrumuda ihmal etmekten cok korkuyorum bu bulantilar yuzunden onunlada ilgilenemiyorum
bugun sabahda artik kusmaya basladim
ALLAhim yardimcimiz olsun
sagol canim tavsiyen icin deniyim bakalim.ama sut ve sutlu tatlilar yasak iste yaa.KIVIRCIK ; midenle ilgili gastrit yada ülser ise şekerli şeyler yemeyi dene . sütlü hafif tatlı olabilir,en kötü şekerli su yapıp içebilirsin iyi gelecektir.
uykucupisi sana da kustummmmmCanım afyonda özel bir hastaneye gidiyorum...bi de olmazsa memlekette gideyim farklı bi doktora..endişelendim şimdi:18:
Canım afyonda özel bir hastaneye gidiyorum...bi de olmazsa memlekette gideyim farklı bi doktora..endişelendim şimdi:18:
Tamam canım. Teşekkür ederim..endişelenme tatlım ama önceden önlem almak ıcın varsa bı problemımız dıe bu testlerıde yaptırmamız lasım ...doktorunu ara bnce tatlım bı sor bakalım belkı bı bıldıgı vardır
kızlarrr şimdi 3.aydan sonra çatlak kremlerini kullanmaya başlayabilirmişiz. lierac markasını önerdiler çok. fakat birde daha şimdiden bebe yağı kullanın diyenlerde oldu fakat bazı kadınlarda tüylenme yapıyormuş tecrübelilerde yaşayan var mı ??
canım hosgeldın bnde 9+1 ım aynı zamandayız senınle bnmde bı dahakı randevum 11+5 te bayram haftasında :) bn en son sendende once gttım ıkı hafta once bana 4 hafta sonraya randevu verdı işte 25 agustosa bnde senın gıbıyım ıyımı bebegım bı aksılık varmı gıtsemmı doktora dıe ama evham yapmayalım doktorumuzu dınleyelım sorunlu bır gebelık yasamıyorsak eger tabı.. cunku en son gıttıgımde 7 haftalıktım hersey yolundaydı sımdı 4 hafta senı gormeme gerek yok dedı yapıcagımız bısı yok dedı son folık asıt kutuna baska bıtır dedı sanırım bundan sonra vıtamıne ve demıre gecıces
bende çok arastırdım aynen lierac öneriliyor..bebe yağıda mı tüylenme yapıyomus:26::26::26:
geldim.tsh,kan,idrar,açlık kan testi vs hepsi iyi çıktı.hala kilo almamışım 65 tim 63 olmuşum vitamin verdi...2 hafta sonra gel dedi uyuz.haftaya başka bir doktora giderim sanırsam aldatırım sevgili doktorumu:)))duramamki....okudum ama valla alıntı yapamıcam çok uzun...
arı sokan arkadaşım doktorunu bir ara be gülümm şişti diyorsun allah esirgesin..
araba kullanmayı sormuş bir arkadaşımda 7.aya kadar bana müsade etti arabamsız asla çıkamam...ama ben rahatsız olmuyorum kullanırken hatta küfür ediyorum kızdıranlara:)))işte böyle şekerler...
test istememek olmaz ilk aylarda çok önemli bu testler anlamıyorum bu doktorları valla...
sagol canim tavsiyen icin deniyim bakalim.ama sut ve sutlu tatlilar yasak iste yaa.
uykucupisi sana da kustummmmmbi daha cevap yazmicam sana kacinci oldu yaziyorum hiiiic cevap yok senden.:)))))))
geldim.tsh,kan,idrar,açlık kan testi vs hepsi iyi çıktı.hala kilo almamışım 65 tim 63 olmuşum vitamin verdi...2 hafta sonra gel dedi uyuz.haftaya başka bir doktora giderim sanırsam aldatırım sevgili doktorumu:)))duramamki....okudum ama valla alıntı yapamıcam çok uzun...
arı sokan arkadaşım doktorunu bir ara be gülümm şişti diyorsun allah esirgesin..
araba kullanmayı sormuş bir arkadaşımda 7.aya kadar bana müsade etti arabamsız asla çıkamam...ama ben rahatsız olmuyorum kullanırken hatta küfür ediyorum kızdıranlara:)))işte böyle şekerler...
test istememek olmaz ilk aylarda çok önemli bu testler anlamıyorum bu doktorları valla...
lierac harikadır vazgeçilmezimdir ama bebe yAĞI tüylenme yapmaz.badem yağı yapar.tecrübeyle sınanmıştır.iki kutu bebeyağı bitirdim bacak ve popomda:)))
süt yasak ta sütlü tatlı neden yasak olsunki?
kayracim hadi bakalim atlattin yani. sevindim temiz cikmasina. insan cok rahatliyor dimi??
masallahh tahlillerin iyi çıkmıs sorunsuz bir hamilelik yasarsın innssaallaahhhbana kalsa her gün doktora giderim her an bişey olacakmıs gibi hissediyo insan yaa
yardımın için tşklerrr bebe yağına ne zaman baslamıstın peki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?