2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayır hiç bir sey istemedi sadece kanda hamilelik testi yapmıstık işte o kadar

canım benım sen bı ara doktorunu ıstersen bıldıgım kadarıyla 7. , 8. haftalarda bu testlerı ıstıolar hatta ılk ogrendıgın anda herhangı bır problem warmı dıe bı tam ıdrar bıde kan testı ıstıo olması gerek troide aclık kan sekerıne rubellaya toksoplazmaya , ıdrar enfeksıyonuna bunlara bakması lasım ...hangı hastaneye gıdıosun sen canım

Ayy sizin işiniz çok zor gerçekten 2.bebeği olanların karınındaki yavrunumu düşüneceksin doğmuş yavrunumu kendinimi oda sevgi ilgi ister gerçekten zor bi durum ama 3 aydan sonra geçsin inşallah bulantılarda rahat et.Çocukta anlamaz ki bulantıdan kokudan onu sevmiyorsun falan zanneder kıyamam yaa:)

KIVIRCIK ; midenle ilgili gastrit yada ülser ise şekerli şeyler yemeyi dene . sütlü hafif tatlı olabilir,en kötü şekerli su yapıp içebilirsin iyi gelecektir.

Ablamın da ikinci cocukta zorluk çekmişti. Bie yandan midem bulanıyor diğer yandan iki yasında kızım yemek bekliyor çok zor demişti. Bense su sıcaklarda biraz esim konusunda sıkıntı yasıyorum. Ben geniş geniş yatayım istiyorum akşamları. O da tam tersi.anlayışla karşılıyor sıkıntımız yok da benim su dönemlerim zor :s

Canım afyonda özel bir hastaneye gidiyorum...bi de olmazsa memlekette gideyim farklı bi doktora..endişelendim şimdi:18:

kokuya benimde çok hassasiyetim var canım ya... herşey ve herkes kokuyo biri konuşurken arkamı dönesim geliyo. anlayacaklar diye ödüm kopuyo.. hadi koku vs. geçtim ama şu bulantı yok mu kussam rahatlayacağım hissi insanı deli ediyor. ben kusamıorum birde çok son noktaya gelicemde anca öyle...

Mide ile ilgili acizine tavsiyeler. Gastriti olanlar icin özellikle. Günde 3 kase yoğurt. Sabah uyanında ve aksam yatarken bir bardak su. Aksam 9 dan sonra yemek yok. Benim mide zaten o saatten sonra yediklerimi sindirmiyor bile. Akşamları tek çeşit yemek. Midenin sindirimini zorlaştırmamak adına. İftardan sonra dışarı çıkmak çok iyi geliyo.

kızlarrr şimdi 3.aydan sonra çatlak kremlerini kullanmaya başlayabilirmişiz. lierac markasını önerdiler çok. fakat birde daha şimdiden bebe yağı kullanın diyenlerde oldu fakat bazı kadınlarda tüylenme yapıyormuş tecrübelilerde yaşayan var mı ??

KIVIRCIK ; midenle ilgili gastrit yada ülser ise şekerli şeyler yemeyi dene . sütlü hafif tatlı olabilir,en kötü şekerli su yapıp içebilirsin iyi gelecektir.
sagol canim tavsiyen icin deniyim bakalim.ama sut ve sutlu tatlilar yasak iste yaa.
Canım afyonda özel bir hastaneye gidiyorum...bi de olmazsa memlekette gideyim farklı bi doktora..endişelendim şimdi:18:
uykucupisi sana da kustummmmm bi daha cevap yazmicam sana kacinci oldu yaziyorum hiiiic cevap yok senden.:)))))))

endişelenme tatlım ama önceden önlem almak ıcın varsa bı problemımız dıe bu testlerıde yaptırmamız lasım ...doktorunu ara bnce tatlım bı sor bakalım belkı bı bıldıgı vardır

bende çok arastırdım aynen lierac öneriliyor..bebe yağıda mı tüylenme yapıyomus:26::26::26:

hoşbulduk haklısın yapıcak bişey yok beklemek ve kendimize iyi bakmaya çalışmak dışında. ben de en son gittiğimde bir problem gözükmüyordu .Ben en başından beri elevit kullanıyorum içinde zaten yeterli miktarda folik asit olduğunu söyledi dr.um birde üç ay bitince kalsiyum takviyesi olucakmış sanırım.Ben de bugün kendimi diğer günlere göre daha iyi hissedince evham yaptım.

geldim.tsh,kan,idrar,açlık kan testi vs hepsi iyi çıktı.hala kilo almamışım 65 tim 63 olmuşum vitamin verdi...2 hafta sonra gel dedi uyuz.haftaya başka bir doktora giderim sanırsam aldatırım sevgili doktorumu:)))duramamki....okudum ama valla alıntı yapamıcam çok uzun...

arı sokan arkadaşım doktorunu bir ara be gülümm şişti diyorsun allah esirgesin..
araba kullanmayı sormuş bir arkadaşımda 7.aya kadar bana müsade etti arabamsız asla çıkamam...ama ben rahatsız olmuyorum kullanırken hatta küfür ediyorum kızdıranlara:)))işte böyle şekerler...
test istememek olmaz ilk aylarda çok önemli bu testler anlamıyorum bu doktorları valla...

bende çok arastırdım aynen lierac öneriliyor..bebe yağıda mı tüylenme yapıyomus:26::26::26:

lierac harikadır vazgeçilmezimdir ama bebe yAĞI tüylenme yapmaz.badem yağı yapar.tecrübeyle sınanmıştır.iki kutu bebeyağı bitirdim bacak ve popomda:)))

kayracim hadi bakalim atlattin yani. sevindim temiz cikmasina. insan cok rahatliyor dimi??

lierac harikadır vazgeçilmezimdir ama bebe yAĞI tüylenme yapmaz.badem yağı yapar.tecrübeyle sınanmıştır.iki kutu bebeyağı bitirdim bacak ve popomda:)))

masallahh tahlillerin iyi çıkmıs sorunsuz bir hamilelik yasarsın innssaallaahhh bana kalsa her gün doktora giderim her an bişey olacakmıs gibi hissediyo insan yaa

yardımın için tşklerrr bebe yağına ne zaman baslamıstın peki????

süt yasak ta sütlü tatlı neden yasak olsunki?

bilmiyorum ki canim ya doktor tedavi gorurken sut icme sutlu tatli da yeme demisti. hepsi ayri bi sey soyluyo zaten

mide kazinmasindan olucem ya. bi seyler yiyorum 1 saat sonra sanki hic bi sey yemememisim. zaten yiyemiyorum da dogru durust orasi da ayri meseleee

kayracim hadi bakalim atlattin yani. sevindim temiz cikmasina. insan cok rahatliyor dimi??

sağolasın canım benim.şükürler olsun...darısı hepimize...

inşallah canım amin hepimiz.ben başladım bile gülüm ya.8.haftadan bu yana sürüyorum bebe yağını.lierac 6.aydan sonra başlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…