• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
git git...seni merak ediyorum rose...12.hafta gideydinde cinsiyetini söyleseydi yaa:))))

git git...seni merak ediyorum rose...12.hafta gideydinde cinsiyetini söyleseydi yaa:))))

canım benim haftaya doktordaki ultrasona göre zaten 11+3 oluyorum benim sata göre de 11+0 yani tam 12.haftamda oluyorum belki söyler erkekse zaten kendini belli eder heralde :23: olmadı ultrason fotosunu eklerim teyzesi söylersin sen artık bize :1: :1: :49:

canım benim aynen sabredenler kulübündenim ben,oradan transfer:34::34:
10 aylık sabırdan sonra hamile kalabildim çok şükür Rabbi'me.:nazar:

maşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.minikgelin nasıl oldu aceba sonucu belli olmus mudur ? senin haberin var mı ?

Huhuuuuu bende mart annesiyim:) rabbım hepımıze saglıklı akıllı hayırlı evlatlar versın ınsallah:)

gözün aydın canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. hosgeldin bu arada aramıza

geldim.tsh,kan,idrar,açlık kan testi vs hepsi iyi çıktı.hala kilo almamışım 65 tim 63 olmuşum vitamin verdi...2 hafta sonra gel dedi uyuz.haftaya başka bir doktora giderim sanırsam aldatırım sevgili doktorumu:)))duramamki....okudum ama valla alıntı yapamıcam çok uzun...

arı sokan arkadaşım doktorunu bir ara be gülümm şişti diyorsun allah esirgesin..
araba kullanmayı sormuş bir arkadaşımda 7.aya kadar bana müsade etti arabamsız asla çıkamam...ama ben rahatsız olmuyorum kullanırken hatta küfür ediyorum kızdıranlara:)))işte böyle şekerler...
test istememek olmaz ilk aylarda çok önemli bu testler anlamıyorum bu doktorları valla...

canım gözün aydın cok sevindim senin adına rahatlamıssındır bende yarın gidicem tahlilleri de vericem kalp atısını da duyarız inş. içimde bi korku rabbim hayırlıya cıkarsınsın inş.

canım benim haftaya doktordaki ultrasona göre zaten 11+3 oluyorum benim sata göre de 11+0 yani tam 12.haftamda oluyorum belki söyler erkekse zaten kendini belli eder heralde :23: Olmadı ultrason fotosunu eklerim teyzesi söylersin sen artık bize :1: :1: :49:

12 hftada cinsiyet belli ouyomuymuşşş:16::16:aaa şaşırdımm benim doktorum ona daha var dedi bana ben 12 ye giriyorum 2 gün sonra 13 haftalıkende 2 liye gircem..oda belli olurmu acaba? Ayyy yavrumm inşallah ..ama bizim ultrason 2 boyutlu pek belli olmuyor net değil...inşallah anlaşlır:23:

yeterli canım....korkma gerekli olanları istemiş zaten...

saolasın canımm inşallah güzel haberleri yazarız buraya..:21::21:ben öndeyim şimdi demek?:1::1:bakalım ilk hayırlı açılış benden gelir inşallahhh:16::16: Benim ultrason kağıdımda 22 şubatı gösteriyo doğum için? Onu anlamış değilimm..neyse sağlıklı sıhhatli gelsin yavrularımıda birkaçgünden bişiy olmazz sanırım:9:

BİRDE KIZLARDAN BİRKAÇKİŞİ YAZMIŞ GÖBEĞİM 4-5 AYLIK GİBİ DURUYOR DİYEE İNANIN BENİ GÖRSENİZ HEPİNİZ ŞÜKREDERSİNİZ HALİNİZE YAKINDA GÖBÜŞÜMÜ ATARIM BAK SİZE 9 AYLIK GİBİYİMM:1::1::1::1::nazar:KESİN DOĞURCAK BU KIZ DERSİNİZ EMİN OLUN ABARTMIYORUM:16::17::17:ZATEN GÖBEĞİM AZ VARDI ÖNCEDEN ŞİMDİ MAŞŞALLAHHIM VAR OTOBÜSTE SAĞOLSUNLAR YER VERİYORLAR,DURAKLARDA HEMEN KALKIP BENİ OTURTUYORLARR:9::9::9::9::9:AYY ÇOK GÜLÜYOUMM İÇTEN İÇEE BENİM İŞİME YARIYOO:49:

BİRDE KIZLARDAN BİRKAÇKİŞİ YAZMIŞ GÖBEĞİM 4-5 AYLIK GİBİ DURUYOR DİYEE İNANIN BENİ GÖRSENİZ HEPİNİZ ŞÜKREDERSİNİZ HALİNİZE YAKINDA GÖBÜŞÜMÜ ATARIM BAK SİZE 9 AYLIK GİBİYİMM:1::1::1::1::nazar:KESİN DOĞURCAK BU KIZ DERSİNİZ EMİN OLUN ABARTMIYORUM:16::17::17:ZATEN GÖBEĞİM AZ VARDI ÖNCEDEN ŞİMDİ MAŞŞALLAHHIM VAR OTOBÜSTE SAĞOLSUNLAR YER VERİYORLAR,DURAKLARDA HEMEN KALKIP BENİ OTURTUYORLARR:9::9::9::9::9:AYY ÇOK GÜLÜYOUMM İÇTEN İÇEE BENİM İŞİME YARIYOO:49:

:9::9::9::9: güzelmişşş
bana hamile değilkende weriyorlardı çünkü göbişim kaldı oğluşumdan hatıraaa :9::9:

12 hftada cinsiyet belli ouyomuymuşşş:16::16:aaa şaşırdımm benim doktorum ona daha var dedi bana ben 12 ye giriyorum 2 gün sonra 13 haftalıkende 2 liye gircem..oda belli olurmu acaba? Ayyy yavrumm inşallah ..ama bizim ultrason 2 boyutlu pek belli olmuyor net değil...inşallah anlaşlır:23:

ewet doktorun iyiyse söylüyor 12. haftada şekerimm

ay nıhayet basardım okumayı. bugun butun gun sırket dısındaydım giremedim. Aklım da kalmadı degil yani.
Aslında bir dolu alıntı yapmıstım ama okudukca gordum ki cogunda cevaplar verilmiş hatta konu kapanmıs o yuzden onumuzdeki yazısmalara artık

ayrıca gobekten bahsedelım bıraz daha yaaaa. ben 80 kılo hamıle kaldım eskıden nefret ettıgım bu konuyu konusmaya bayılıyorum. hayatımda ılk defa karnımı ıcıme cekmeden yuruyorum :1:

HTML:
emzirirken werirsin canım belkii kaçıncı bebiş ilkmiii

İlk Canim, Allah kısmet ederse. Yuksek tansiyonum var, gebelikte tehlikeli biliyorsun, o yüzden korkuyorum. Yoksa umrumda değil, bir sekilde verilir. 8 kilo almama izin verdi doktorum. Ben 1 kilo verdim şimdiye kadar. Hiç iştahım yok.

HTML:

İlk Canim, Allah kısmet ederse. Yuksek tansiyonum var, gebelikte tehlikeli biliyorsun, o yüzden korkuyorum. Yoksa umrumda değil, bir sekilde verilir. 8 kilo almama izin verdi doktorum. Ben 1 kilo verdim şimdiye kadar. Hiç iştahım yok.

canım nasıl 8 kilo alabileceksinki :( çok dikkat lazım ozaman dikkat et cnmmm

Back