Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git git...seni merak ediyorum rose...12.hafta gideydinde cinsiyetini söyleseydi yaa:))))
canım benim aynen sabredenler kulübündenim ben,oradan transfer
10 aylık sabırdan sonra hamile kalabildim çok şükür Rabbi'me.
Huhuuuuu bende mart annesiyim:) rabbım hepımıze saglıklı akıllı hayırlı evlatlar versın ınsallah:)
geldim.tsh,kan,idrar,açlık kan testi vs hepsi iyi çıktı.hala kilo almamışım 65 tim 63 olmuşum vitamin verdi...2 hafta sonra gel dedi uyuz.haftaya başka bir doktora giderim sanırsam aldatırım sevgili doktorumu:)))duramamki....okudum ama valla alıntı yapamıcam çok uzun...
arı sokan arkadaşım doktorunu bir ara be gülümm şişti diyorsun allah esirgesin..
araba kullanmayı sormuş bir arkadaşımda 7.aya kadar bana müsade etti arabamsız asla çıkamam...ama ben rahatsız olmuyorum kullanırken hatta küfür ediyorum kızdıranlara:)))işte böyle şekerler...
test istememek olmaz ilk aylarda çok önemli bu testler anlamıyorum bu doktorları valla...
canım benim haftaya doktordaki ultrasona göre zaten 11+3 oluyorum benim sata göre de 11+0 yani tam 12.haftamda oluyorum belki söyler erkekse zaten kendini belli eder heralde Olmadı ultrason fotosunu eklerim teyzesi söylersin sen artık bize
yeterli canım....korkma gerekli olanları istemiş zaten...
lierac harikadır vazgeçilmezimdir ama bebe yAĞI tüylenme yapmaz.badem yağı yapar.tecrübeyle sınanmıştır.iki kutu bebeyağı bitirdim bacak ve popomda:)))
BİRDE KIZLARDAN BİRKAÇKİŞİ YAZMIŞ GÖBEĞİM 4-5 AYLIK GİBİ DURUYOR DİYEE İNANIN BENİ GÖRSENİZ HEPİNİZ ŞÜKREDERSİNİZ HALİNİZE YAKINDA GÖBÜŞÜMÜ ATARIM BAK SİZE 9 AYLIK GİBİYİMMKESİN DOĞURCAK BU KIZ DERSİNİZ EMİN OLUN ABARTMIYORUMZATEN GÖBEĞİM AZ VARDI ÖNCEDEN ŞİMDİ MAŞŞALLAHHIM VAR OTOBÜSTE SAĞOLSUNLAR YER VERİYORLAR,DURAKLARDA HEMEN KALKIP BENİ OTURTUYORLARRAYY ÇOK GÜLÜYOUMM İÇTEN İÇEE BENİM İŞİME YARIYOO
12 hftada cinsiyet belli ouyomuymuşşşaaa şaşırdımm benim doktorum ona daha var dedi bana ben 12 ye giriyorum 2 gün sonra 13 haftalıkende 2 liye gircem..oda belli olurmu acaba? Ayyy yavrumm inşallah ..ama bizim ultrason 2 boyutlu pek belli olmuyor net değil...inşallah anlaşlır
ayrıca gobekten bahsedelım bıraz daha yaaaa. ben 80 kılo hamıle kaldım eskıden nefret ettıgım bu konuyu konusmaya bayılıyorum. hayatımda ılk defa karnımı ıcıme cekmeden yuruyorum
boy kaç canımmm
Canim obezim ben öyle boyla falan kurtaracak gibi değil :)) 1.66
emzirirken werirsin canım belkii kaçıncı bebiş ilkmiii
HTML:
İlk Canim, Allah kısmet ederse. Yuksek tansiyonum var, gebelikte tehlikeli biliyorsun, o yüzden korkuyorum. Yoksa umrumda değil, bir sekilde verilir. 8 kilo almama izin verdi doktorum. Ben 1 kilo verdim şimdiye kadar. Hiç iştahım yok.
Benim de pek aklım yatmadı ya bebeğin saglıgı için deneyeceğiz bakalım :))canım nasıl 8 kilo alabileceksinki çok dikkat lazım ozaman dikkat et cnmmm
Benim de pek aklım yatmadı ya bebeğin saglıgı için deneyeceğiz bakalım :))