olur canım olmasınadaa hani doktor muhabbetlerine giremeyiz ancak kayınvaliden girebilir ozaman:))))
negüzel buarada bende bursalıyım eşimi alamadım oraya ben izmirli oldum sen eşini almışsın izmir gibi bi yerden..
Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü
Bu arada sizin bebişler ne alemde kızlar
maşallah canım benim bebiş iyi şimdilik inş yani bende haftaya gidicem 12.haftaya giriyorum 2li test için çağırmıştı doktorum
benimde :)))
Güzel anneler izmirli olan varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaa:)
bende bursalıyım ama sen izmirde yaşıyosun anlaşılan
benim baya göbeğim çıktı hamile pantolonu giyiyorum artık o derece diğerleri olmuyor ama anneminde çok büyükmüş karnı bana çekmişsin diyor annem iyi mi kötü mü bilemedim:)
Olur canım olmasınadaa hani doktor muhabbetlerine giremeyiz ancak kayınvaliden girebilir ozaman:))))
Negüzel buarada bende bursalıyım eşimi alamadım oraya ben izmirli oldum sen eşini almışsın izmir gibi bi yerden..
ilk cinsiyet senden gelecek.sürmeli,nur,şifa çilek hadi bakalım..siz büyüksünüz hafta olarak..açılışı yapın...
ablam bebe yağı ve susam yağı kullandı herhangibir deformasyona uğramadı geçen hafta bana da verdi ben pek bir hevesle sürdüm ama işin asıl ilginç yanı benim göbeğim yok
ilk cinsiyet senden gelecek.sürmeli,nur,şifa çilek hadi bakalım..siz büyüksünüz hafta olarak..açılışı yapın...
kayra, sürmeli, rose21, ozpolat, çilek7879, tsemavi, ebah234 ve aklıma gelmeyen sorumalarıma cevap veren dıger anne adayları bu topikten sakın cıkmayın yoksa hungur hungur aglarım bebegımde üzülür siz teyzelerine küser el öpmeyede gelmez bilesiniz !!!!!:))))
bnm bı sorum olucak kızlar bn sımdı 10. haftanın ıcındeyım 9+ lardayım yanı yalnız karnım kocaman yanı 4 aylık 5 aylık gece gunduz hep bu kadar ıc karnı kucuk olanlarmı bole kocaman gobeklı oluo bu kadar erken tuhaf degılmı ??? ınsanlar hamıleyım kendım sısırıorum sanıcak dıe uzuluorum ılk baslarda gobek o ben ztn gobeklıyım hafıf dıodum ama yok artık gobeklıkten cıktı yanı bu kılo olarak bı sıkıntım yok 56 kılo ıle kaldım hamıle daha kılo almadıgımı hıssedıorum ztn ıstahımda yok sıze bı danısım dedım bnm gıbı olan varmı 10. haftada 4 aylık gobeklı :)))
neyse öğrenip üzülmektense unutayım gitsin belki böylesi daha iyidir ama aklımda da hep soru işareti olarak kalır neyse ben sorayım yine de.tamam dikkat ederim bol bol su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmayım diye.özellikle belirticem doktora yarın gidicem zaten inş.. aa sizlere söylemişmiydim.yarın önce devlet hastanesine gitcem hem muayene hem kan tahlillerimi yaptırcam sonra saglık ocagına gidip kaydımı yaptırcam sonra kan sonuclarımı alıp medilifeye gelicem doktoruma vericem.devlet hastanesinde de medi de de ultrasona girerim kalp atısını da duyarım inş.eşimle gidicez o da duyar inş.
CNM BENDE MEDİLİFEYE GİDİYORUM ÇAPADAKİ.SEN HANGİSİNE GİDİYORSUN.DR KİM?
canım ben beylikdüzü medilifeye gidiyorum.aynur hanım
benimde göbeğim çok var ama tüm kıyafetlerim bollaştı..daha 2 ay giyerim...buda çok enteresan...
Günydınn..Burda neden kimse birbirine cevap vermiyor :)
Ben kendi adıma iyi sayılırım haftaya ikili test yapılacak ense kalınlığına bakılacak o yüzden biraz tedirginim.
İlk bebeğimi kaybetmiştim şimdi haklı olarak korkuyorum ama kendimi germemen gerekiyor umarım herşey yolunda gider tüm anne adaylarının tabikii
bende aynı dertten topiğe girmek istemiyorum malesef gebeliğim sorunlu diyorum genede kimse dönüp cewap wermiyor uzaktan takip edip 1-2 arkadaşa cwp weriyorum artık bende ben ilk çocuğumda başa topikteydim kardeş gibi olduk oı kadar dertlerimizle ilgileniriz ama burda hep ben hep ben görüyorum çok üzülüyorumm
2liyi hastanede 3lüyü doktorum istememişti 4 lüyü dışarda yaptırdım ( ilk doğumumda)Kizlar 2 li ve 3 lu testlerinizi bir yerde mi yaptiracaksiniz yoksa bir kac yerde mi ?
canım yanlıs hatırlamıyorsam sende beylikdüzündeydin demi.hangi hastaneye gidiyordun ?
kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet??? Ben bu hafta (10.hafta) test için gidicem,bayramdan sonraki c.tesi (12.hafta) ense ölçümü için gidicem....3 haftadır doktora gitmiyordum o kadar tatile gittim geldim bebeğim ne alemde acaba?? Birkez kalp sesini duyduk mesanem boş diye göremedik şimdi nasıl görücez acaba??zaten böbeğimde yok
bebe yapı ve susam yağı karıştırıpmı sürüyoruz canım...ben birde bol su içilmesi taraftarıyım günde 2lt içiyorum cilde çok faydası var
canım senin bebiş kaç haftalık işl bebiş mi:)
bende bursalıyım halen bursadayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?