2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

eşim tırsar kız benden:)))))işin şakası canım.anneme biraz düşkünüm birde rahatsız olunca kıyamadı eşim.malatyadan geldik daha iki yıl oldu.10 sene burdayız sonra bakacağız inşallah.eşim bir tayin daha görmeli....

Gitcem gitcem.. gidince muayene eder 2li test içinde randevu verir..artık haftayamı verir cuma günü 11. haftam bitiyor çünküüüüü

Bu arada sizin bebişler ne alemde kızlar

maşallah canım benim bebiş iyi şimdilik inş yani bende haftaya gidicem 12.haftaya giriyorum 2li test için çağırmıştı doktorum

maşallah canım benim bebiş iyi şimdilik inş yani bende haftaya gidicem 12.haftaya giriyorum 2li test için çağırmıştı doktorum

ilk cinsiyet senden gelecek.sürmeli,nur,şifa çilek hadi bakalım..siz büyüksünüz hafta olarak..açılışı yapın...

Güzel anneler izmirli olan varmı aranızdaaaaaaaaaaaaaaa:)

selam canim ben izmirli sayilirim, 7 yil yasadim izmirde universiteyi orda okudum. gercekte aydinliyim ama izmirliyim ben:)) cok severim izmiri. su an ise yurtdisindayim maalesef. sen sanirim izmir icin doktor paylasimi vs. icin soruyorsun bu konuda cokyardimci olamam ama yine de yazayim dedim:)

benim baya göbeğim çıktı hamile pantolonu giyiyorum artık o derece diğerleri olmuyor ama anneminde çok büyükmüş karnı bana çekmişsin diyor annem iyi mi kötü mü bilemedim:)

benimde göbeğim çok var ama tüm kıyafetlerim bollaştı..daha 2 ay giyerim...buda çok enteresan...

bende bursalıyım ama sen izmirde yaşıyosun anlaşılan

ilk cinsiyet senden gelecek.sürmeli,nur,şifa çilek hadi bakalım..siz büyüksünüz hafta olarak..açılışı yapın...

ayy hadi bakalım inşallah bebişim gösterirse doktor da görebilirse tabi ben sata göre 11+0 da ultrasona göre de 11+ 3 de gidecem belki cinsiyeti belli olur hadi hayırlısı

ablam bebe yağı ve susam yağı kullandı herhangibir deformasyona uğramadı geçen hafta bana da verdi ben pek bir hevesle sürdüm ama işin asıl ilginç yanı benim göbeğim yok

bebe yapı ve susam yağı karıştırıpmı sürüyoruz canım...ben birde bol su içilmesi taraftarıyım günde 2lt içiyorum cilde çok faydası var

kaçıncı haftada belli oluyor cinsiyet??? ben bu hafta (10.hafta) test için gidicem,bayramdan sonraki c.tesi (12.hafta) ense ölçümü için gidicem....3 haftadır doktora gitmiyordum o kadar tatile gittim geldim bebeğim ne alemde acaba?? birkez kalp sesini duyduk mesanem boş diye göremedik şimdi nasıl görücez acaba??zaten böbeğimde yok

Kızlar çıkmam lazım.testlerim var.kan,idrar,tsh,açlık kan şekeri vs bi dünya.gidemde yaptırıp geleyim.rabbime emanetsiniz...

kızlar yaa şurda 2 dk ablayla sohbet ettim sayfalar akmıs gitmiş maiallah.

yok canım cıkmaya niyetim yok valla bilgi paylasımı güzel.bazen direk bana cvp olmasa da yorumları okuya okuya bilgi ediniyorum.bilgim olmayan konulara laf olsun diye yazmıyorum ama bilgim olunca ve görürsem yazıyorum.sanırım herkes de öyle.

şişkinliğini soryorsan hiç dert edilecek bişey değil.büyük ihtimal gazdan oluyordur.ben su günlerde ayıptır söylemesi cıkardıgım için o sıkıntım da cok cok azaldı ama öncesinde bi gerginlik bi şişlik nasıldı anlatamam.catlıycam zannediyordum.bir de ben şöyle düşünüyorum.birden şişme yasamıycagımıza göre vücut kendini hazırlıyordur.yavas yavas acılıyordur dert edicek bişey yok diye düşünüyorum.

hoşgeldin canım . inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

ya sayfalar okadar çabuk ilerliyorki,bir günaydın dedim sabah yazlıktan evime geldim bi baktım bugün 25 sayfa geçmiş bu hamile halimle 25 sayfayı okuyamıyorum çoğu arkadaşta benim gibidir eminim. bazen bende dert bulmak için yazıyorum. yakalayan yazıyor yakalayamayan okuyamıyor. bende naptım aynı alıntıyı yazacağımın üzerine ekledim daha fazla kişi gördü. ve cevap verdi. bende önceleri alınıyordum ama denk geldikçe yazıldığını görünce artık alınmamaya başladım. kendi adıma okuduklarıma bilgim varsa yardımcı olmaya çalışıyorum. eğer bir soru dert yazdıysan görmediysem özür dilerim kendi adıma. ama elimden geldiğince cvp yazmaya çalışıyorum canım. ben aralık annelerinede kayıtlıyım oraya kızım doğduktan sonra üye oldum az kişi kalmıştı ama herkez muhabbet edebiliyordu. hatta bir kaç defa buluştuk bile. burasıda öyle olacak inanıyorum. herşeyi pattadan bekleyemeyiz hepimiz birbirimize alışalım buluşuruz bile hatta ben çok keyif alırım. yeterki kıymetimizi bilelim. artık okadar alıştımki nicklerinize dün seni başka konuda gördüm aaa bizin yasmin değilmi dedim yani yavaş yavaş daha iyi olacak isteyerek gir arkadaşım istemeyerek girme herkeze olduğu gibi sanada ihtiyacımız var.

Kizlar 2 li ve 3 lu testlerinizi bir yerde mi yaptiracaksiniz yoksa bir kac yerde mi ?
2liyi hastanede 3lüyü doktorum istememişti 4 lüyü dışarda yaptırdım ( ilk doğumumda)
canım yanlıs hatırlamıyorsam sende beylikdüzündeydin demi.hangi hastaneye gidiyordun ?

evet canım başka kim var beylikdüzünde artık karıştırıyorum kendimize gelelim görüşelim yavaş yavaş havaların sıcaklığı düşünce.

12 haftada görürsün cinsiyeti.erkek bebekse çabuk gösterir.ama doktorun deneyimliyse ikisinide görür.oğlumu 11+4 te öğrenmiştim ben...

bebe yapı ve susam yağı karıştırıpmı sürüyoruz canım...ben birde bol su içilmesi taraftarıyım günde 2lt içiyorum cilde çok faydası var

susam yağı ve az bebe yağı karışımı ben sabahları sürüyorum....ben hamile kalmadan da günde 2,5-3 litre su içiyordum alışkanlığım var neyseki sudan tiksinmedim ki inşallah tiksinmem içmeye devam ediyorum....

herkese selamla. gecmisi okuyodum anca geldim. ortalik karismis biraz. bence kizan arkadaslarin biraz haklilik payi var. ben de aksama kdar iste net basinda oldugumdan surekli acik sayfam. vakit buldukca yazmaya calisiyorum. ama son zamanlarda soyle hissettim ki sanki her konuya atliyomusum gibi, kimse sallamiyo. ha cok da onemli degil ben kendime fayda sagliyorum buradan, birilerine de ben fayda sagliyabiliyorsam cok sorun degil. ama gruplasmalar mutlaka olucak zaten baya kalabaligiz. bir kere hemseriler, yok doktor paylasimi vs. derken daha yakinlasiyolar.(bu durumda ben yalniz kalirim benim yasadigim yerden kimse yoktur iddia ediyorum:)))))

bunlar onemli degil kizlar ya, daha yolun basindayiz insaalh daha kac ayimiz var aksilikler olmazsa. neler paylasicaz, neler yasiyacaz. ben elimden geldigince cevap vermeye calisicam, eminim bu kadar insanin icinden herkesin sorusuna cevap verecek bi tane de insan cikar......

bende bursalıyım halen bursadayım....

Ayyy canım bursam ama ayda bir kontrole geliyorum ben oraya arife günü kontrolüm var gene benim ilk bebekte problem olmuştu kaybettim o yüzden bursada yalçın kimya var prof çok met ettiler sorunlu gebelik doktoruymuş zaten ona gidiyorum izmirdede var doktorum ikisi ile ilerliyorum şimdilik en kime gidiyorsun bursada cnım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…