2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ağlama canım ya bebişi üzme herkes depresif bir halde tatsızlıklar yaşanıyor haliyle

şişliğe gelince bende aynen öyleyim hatta göbek topiğine bakarsan halimi görürüsün bende kilo almadım hala ama göbeğim çıktı pek göbekli değildim halbuki

cinsiyet anı gerçekten çok heyecanlı

Günaydın güzel anneler
Hala adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? Benim ağrıyor ya doktora sordum normal dedi ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan

hamile olduğumu öğrendiğim ilk hafta geceleri o ağrıyla uyandım uykumdan

tatildeydik klima falan sanki herşey etkiliyordu

ben de çok korktum doktor normal dedi ve şu an çok az oluyor ara sıra..

korkma canım inş hiçbirşey olmaz çoğu kişide oluyor..

ben varım cnm ama sanırım göbek değil gaz, şişkinlik mevcut...

Rose canısım niçün merak ediyon bebişim..kocaman göbişime gülcen dimi:)))eklemeyi unutmuşum kuzum yaa.....

yok canım ya sevecem ne de çok yakışmıştır şimdi sana eklemene yardımcı olayım öyleyse üstteki simgeler var yaa orda mektup zarfının olduğu sırada ağaç simgesine tıkla açılan sayfadan for computer yazıyo ona tıkla resmi seç ve ekle..

ohhhh yanı bu normal bısı dımı kayracım?? Sevımdım cok saol :)
tabiside normal şekerimm..iç karın darlığı artı bu ayşarda yalancı şişlik...takma tadını çıkar..

yüz görümlüğüde takacanmı kızekleyim kuzum...

Merabalaaarrr

11. haftamız bitecek ben daha hastaneye gidemedimmm

canım başka doktora gitsen gerçi bende 8+1 ken gördüm bebişi ve duydum kalp atışını herkeste değişiyor bebişe göre de sağlıklıdır inşallah bebişin

5 yıldır tedavi görüyorum sivasta özel hastaneler dahil gitmediğim denemediğim dr kalmadı
en son bu doktora tavsiye üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım
bende sabredemiyorum..hayırlısı bakalım
perşembe gidecem tam 9 haftalık olacam :) kaplumbağa hızında ilerliyorum

canım çıkarmıyız hiç neden çıkalım ki burda bir çok şeyi paylaşıp öğreniyoruz aramızda tecrübeli olan anneler var onların katkısı daha fazla tabi göz ardı etmemek lazım.... canım ben aslında 8.haftamın içindeyim ve bazı akşamlar karnım 4-5 aylık gibi oluyor ve sanırım yediğimiz yiyeceklerden kaynaklanıyor ben böyle olduğum zamanlar soda içiyorum birazda olsa rahatlatıyor bi sakıncası yokmuş mineralli olması bizler için iyiymiş,ama normalde karnım belimde kilom 46 sabit duruyor bir yerde tartılmıştım 43 çıktım şoka girmiştim neyseki sağlık ocağında tartıldım 46 yım hiç bir değişiklik yok...

evet parfüm ve ter bazı yiyecekler dün kaynanam tavuk kızartmıştı gittim yiyemedim kokusu çok rahatsız etti sanırım bendede kokulara karşı hassasiyet yeni başladı:)

belli mi olur belki de gidince seninkini kıpır kıpır görürsün

benim niye göbeğim yok,zaten midem de bulanmıyor sadece buzdolabına tiksiniyorum
uykum var bir de fazlasıyla alınganlık
benimde göbeğim çıksın susam yağı sürmeye başladım ben ama göbek yok midem var...
benim bebeğim ilkinde tüpte kaldı,şimdide midemde mi kaldı acaba??midem sürekli şiş :44::44:

antalyadayım cnm

Bu iğneler sendede morluk yapıyormu bende çok yapıyor bide en çok nerenden yapıyorsun yani neresi daha rahat geliyor ben bacağımdan yapıyorum daha doğrusu eşim yapıyor kolumdan yapmıştı çok acıdı ve morardı göbeğimdende cesaret edemedim:)

hoşgeldin canım bende seni görünce yazıyordum gittin mi diye niye gidemedin canım hayırdır ??

Buğün gidecektim aslında bizim arabayı kaynımla babam götürdü arabayı.. ben sürünce araba tutmuyor otobus dolmuş taksi tutyor midem bulanıyor akşama kadar sersem gibi oluyorum

Artık bizimkileri yollayımda öyle başlaayım diyorum.. yarın Allah izin verirse yolcular..

seni merak ediyorum günlerdir.canımsın ya...git bir an önce be kuzum...

kız Allah seni ne etmesin midende ne işi var yuttunmu bebişi normaldir normal belki de iç karnın geniştir o yüzden geç çıkabilir ben azcık yemek yesem hemen çıkardı göbeğim ondan heralde erken çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…