kayra, sürmeli, rose21, ozpolat, çilek7879, tsemavi, ebah234 ve aklıma gelmeyen sorumalarıma cevap veren dıger anne adayları bu topikten sakın cıkmayın yoksa hungur hungur aglarım bebegımde üzülür siz teyzelerine küser el öpmeyede gelmez bilesiniz !!!!!:))))
bnm bı sorum olucak kızlar bn sımdı 10. haftanın ıcındeyım 9+ lardayım yanı yalnız karnım kocaman yanı 4 aylık 5 aylık gece gunduz hep bu kadar ıc karnı kucuk olanlarmı bole kocaman gobeklı oluo bu kadar erken tuhaf degılmı ??? ınsanlar hamıleyım kendım sısırıorum sanıcak dıe uzuluorum ılk baslarda gobek o ben ztn gobeklıyım hafıf dıodum ama yok artık gobeklıkten cıktı yanı bu kılo olarak bı sıkıntım yok 56 kılo ıle kaldım hamıle daha kılo almadıgımı hıssedıorum ztn ıstahımda yok sıze bı danısım dedım bnm gıbı olan varmı 10. haftada 4 aylık gobeklı :)))
günaydınn güzel anneler...
Dün kontrolümüz vardı..Maşallah bebeğim 2 haftada 3 katı büyümüş 18 mm olmuş..Haftamız kesinleşti 9. haftanın içindeyim.SAT ne göre 1 hafta geriden geliyoruz sanırım geç yumurtlama olmuş..Doğum tarihimiz de değişti tabi 18 mart dedi doktor.. Daha iyi oldu aslında havalar biraz daha yumuşar o zaman.
Artık 1 ay sonra gidicem 2 li test yapılacak cinsiyetini de söylerim dedi.Şimdiden heyecan başladı..Etrafımda herkes kız diyor. Artık tatil dönüşü alışverişe başlarız.
Kötü düşünceler silindi artık aklımdan evham yapmıyorum..Hiç sorunsuz başım ağrımadan geçiyor hamileliğim.Önce üzülüyordum niye belirti vermiyor diye ama artık şanslıyım diye seviniyorum..
Günaydın güzel anneler
Hala adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? Benim ağrıyor ya doktora sordum normal dedi ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan
kayra, sürmeli, rose21, ozpolat, çilek7879, tsemavi, ebah234 ve aklıma gelmeyen sorumalarıma cevap veren dıger anne adayları bu topikten sakın cıkmayın yoksa hungur hungur aglarım bebegımde üzülür siz teyzelerine küser el öpmeyede gelmez bilesiniz !!!!!:))))
bnm bı sorum olucak kızlar bn sımdı 10. haftanın ıcındeyım 9+ lardayım yanı yalnız karnım kocaman yanı 4 aylık 5 aylık gece gunduz hep bu kadar ıc karnı kucuk olanlarmı bole kocaman gobeklı oluo bu kadar erken tuhaf degılmı ??? ınsanlar hamıleyım kendım sısırıorum sanıcak dıe uzuluorum ılk baslarda gobek o ben ztn gobeklıyım hafıf dıodum ama yok artık gobeklıkten cıktı yanı bu kılo olarak bı sıkıntım yok 56 kılo ıle kaldım hamıle daha kılo almadıgımı hıssedıorum ztn ıstahımda yok sıze bı danısım dedım bnm gıbı olan varmı 10. haftada 4 aylık gobeklı :)))
Rose canısım niçün merak ediyon bebişim..kocaman göbişime gülcen dimi:)))eklemeyi unutmuşum kuzum yaa.....
tabiside normal şekerimm..iç karın darlığı artı bu ayşarda yalancı şişlik...takma tadını çıkar..ohhhh yanı bu normal bısı dımı kayracım?? Sevımdım cok saol :)
yok canım ya sevecemNe de çok yakışmıştır şimdi sana Eklemene yardımcı olayım öyleyse üstteki simgeler var yaa orda mektup zarfının olduğu sırada ağaç simgesine tıkla açılan sayfadan for computer yazıyo ona tıkla resmi seç ve ekle..
tabiside normal şekerimm..iç karın darlığı artı bu ayşarda yalancı şişlik...takma tadını çıkar..
yüz görümlüğüde takacanmı kızekleyim kuzum...
canım başka doktora gitsen gerçi bende 8+1 ken gördüm bebişi ve duydum kalp atışını herkeste değişiyor bebişe göre de sağlıklıdır inşallah bebişin
Merabalaaarrr
11. haftamız bitecek ben daha hastaneye gidemedimmm
Merabalaaarrr
neyse öğrenip üzülmektense unutayım gitsin belki böylesi daha iyidir ama aklımda da hep soru işareti olarak kalır neyse ben sorayım yine de.tamam dikkat ederim bol bol su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmayım diye.özellikle belirticem doktora yarın gidicem zaten inş.. aa sizlere söylemişmiydim.yarın önce devlet hastanesine gitcem hem muayene hem kan tahlillerimi yaptırcam sonra saglık ocagına gidip kaydımı yaptırcam sonra kan sonuclarımı alıp medilifeye gelicem doktoruma vericem.devlet hastanesinde de medi de de ultrasona girerim kalp atısını da duyarım inş.eşimle gidicez o da duyar inş.
aynen canım bana da hem parfüm kokuyor hem ter cok berbat bişeyy
5 yıldır tedavi görüyorum sivasta özel hastaneler dahil gitmediğim denemediğim dr kalmadı
en son bu doktora tavsiye üzerine gittim ve gerçekten memnun kaldım
bende sabredemiyorum..hayırlısı bakalım
perşembe gidecem tam 9 haftalık olacam :) kaplumbağa hızında ilerliyorum
neyse öğrenip üzülmektense unutayım gitsin belki böylesi daha iyidir ama aklımda da hep soru işareti olarak kalır neyse ben sorayım yine de.tamam dikkat ederim bol bol su içiyorum zaten enfeksiyon filan olmayım diye.özellikle belirticem doktora yarın gidicem zaten inş.. aa sizlere söylemişmiydim.yarın önce devlet hastanesine gitcem hem muayene hem kan tahlillerimi yaptırcam sonra saglık ocagına gidip kaydımı yaptırcam sonra kan sonuclarımı alıp medilifeye gelicem doktoruma vericem.devlet hastanesinde de medi de de ultrasona girerim kalp atısını da duyarım inş.eşimle gidicez o da duyar inş.
CNM BENDE MEDİLİFEYE GİDİYORUM ÇAPADAKİ.SEN HANGİSİNE GİDİYORSUN.DR KİM?
antalyadayım cnm
hoşgeldin canımbende seni görünce yazıyordum gittin mi diye niye gidemedin canım hayırdır ??
Merabalaaarrr
buğün gidecektim aslında bizim arabayı kaynımla babam götürdü arabayı.. Ben sürünce araba tutmuyor otobus dolmuş taksi tutyor midem bulanıyor akşama kadar sersem gibi oluyorum
Artık bizimkileri yollayımda öyle başlaayım diyorum.. Yarın allah izin verirse yolcular..
benim niye göbeğim yok,zaten midem de bulanmıyor sadece buzdolabına tiksiniyorum
uykum var bir de fazlasıyla alınganlık
benimde göbeğim çıksın susam yağı sürmeye başladım ben ama göbek yok midem var...
benim bebeğim ilkinde tüpte kaldı,şimdide midemde mi kaldı acaba??midem sürekli şiş :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?