2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaslar selam herkes iyidir inş. yeni gelebildim.gecmişe de göz atmadım bi bakarım şimdi.

canım bişey sorucam sen tekirdagda mı yasıyorsun yoksa ? calıstıgım yerde bi abla var onun kızı da sık sık kan vermeye gidiyormus ama sebebini söylemedi seni önceki yazılarından da hatırlıyorum aklıma ilk sen geldin aceba dedim ablanın kızı sen misin ?

yok canım tekirdağda değilim tesadüfff
geçmiş olsun oanda zor bir durummm

canım benim genel olarak yazdım herkes okuyor sonuçta.geçen sayfalarda da yazmışlardı hepsine cevap olsun diye yazdım

Hamileyken çok alıngan oluyoruz galiba:) evet çok kişi olunca sayfa çok çabuk ilerliyor karışabiliyor bu konuda haklısın canım.
Benim 2.gebeliğim ama ilk bebeğim olacak ama biri diğerinden çok farklı diğerinde hiç mide bulantım olmadı mesela bund felaket mide bulantım var ne süt içebiliyorum ne peynir yiyebiliyorum çok fena 11. haftaya girdim işallah geçer artık.

sağ ol canım ümitköy biraz uzak kalacak galiba bana
ücret olarak ne kadar veriyorsun peki
zaten kısa süreliğine ank.ya gelip geri döneceğiz o yüzden gitmeden hastane olayını kafamda halledeyim istiyorum
ama ücreti de önemli tabiii

yok canım tekirdağda değilim tesadüfff
geçmiş olsun oanda zor bir durummm

Yasemincim benim kan ile ilgi,li bi sorunum var benimde kanımd pıhtılaşma var bebeğe yeterince kan gidemiyor bu yüzden kan sulndırıcı iğne kullanıyorum ve 9 y boyunca hergün olucam şimdiden delik deşik oldumm bir gün herakşam iğne olacaksın deeler asla olamam derdim ama evlat iştee katlanıyosun onun için sende bebeğini kucağına alacağın anı düşün ve hiç üzme yorma kendini evladın için bunların hepsi canım

selam hoşgeldiniz bende aynı durumdayım ne kullanıyorsunuz iğne olarak?

ah canısım ya bende çok yoruyorum kendimi 5 gündür kahverengi akıntı var.allaha emanet.sıkma canını gülüm...

kıyamam ya.canım yatacağın odayı 2 saat önceden ilaçla oraya girme.sonra azıcık havalandır yat..

öyle bir yiyo ki beniii. olmaz bir zararı di mi yaaaa( bugun sıvılardan alcam böyle yaşanmıyor 12 de uyudum 5 te ayaktayım( artı kaşınma da cabası

zararı olmaz be gülüm ne zararı olacak:)))

günaydınn arkadaşlarrr :) sabah sabah işe gelipte benim gibi ayakta uyuyan kaç anne var acaba :)hepimize bol sağlıklı günler olsun inşallah

günaydın canım..kolay gelsin..

herkesin sabahı şerifleri hayırlı olsun. gününüz bereketli ,bol kısmetli, mutluluklu,olsun....

amin canım günaydın...

biz aynıydık kız seninle...gözün aydın...

Günaydın güzel anneler.Hepimize güzel bir gün olsun inşallah.

günaydın şekerim..

hoşgeldin canım..

allah yardımcın olsun gülümk yaa.

Aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu ama hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi diliyorum Buarada ben izmirliyim izmirli arkadaşlar varmıdır acaba aranızda:)

hayırlı olsun hoşgeldin...

gunaydin kizlar
nasilsiniz

günaydın canım..şükür sen??

Günaydın güzel anneler
Hala adet olacakmış gibi karnı ağrıyan var mı? Benim ağrıyor ya doktora sordum normal dedi ama ben rahatsız oluyorum bu durumdan

allaha emanet gülüm güzel düşün güzel olsun..

daha öncede konuşmuştuk seninle özelde canım....

malesef topiğimiz birkaç kişinin tekelinde...

güzel olacak kuzum bebeğin içinde senin içinde..

bunun önyargıyla alakası yok canım.kırılmalar olabilir..bende çok dikkat ediyorum..hamilelik bulantı vs başka şey görmezden gelmek başka şey...

kimse takmadı.sürekli olupta artık ender takılanlar nerde diye düüşündünüzmü??benim özelime hergün yazılıyor burdan yazacağım kimse sallamıyor diye..konuşmalar birkaç kişi arsındaysa o kişiler birbirine cevap veriyor ama başkasına vermiyorsa hamilelik hormon falan değildir bu muhabbet....

hamileligim surecinde hergun hickira hickira agliyorum aglanmayacak seylere bile
bu bebegime zarar verir mi ?:26:

yok be gülüm ne etkileyecek.içinden geçtiği gibi davran...

selam cnm hoşgeldn..

hoşbuldum kuzumm...nasılsın bakalım??

ya kızcağız o gün kötü bişey demediki dedikodu yapıp günaha girmeyelim dedi yasminde gerekeni söledi.neden bu kadar uzatıldı anlamıyorum.kimse laf sallamadı bi kişi söyledi ve uzatmadı bile.b
as hosgeldin nasilsin
hoşbuldum canım.sağolasın sen??

Sana yazamadım birşey olmaz diyenlerdendim çünkü.inan acını içimde hissettim.ama nasıl birşeyse kendiliğinden düşürmüşsün.normalde öyle bir acıymışki bu haftalarda yerden yere vururmuş...ne diyeyim allahın şefkati seninle olsun....

Canısım dün doktora gidecektin kuzum???geliyorsun online görüyorum tam giriyorum gidiyorsun.ne yaptın canım merak ettim seni...allah kavuştursun bu arada gülüm aklım hep sendeydi...

Canım CLEXANE diye bir iğne 4 mg lık adını tam doğru yazamamış olabilirim:):)
Senin kullandığın nedir? ilk bebeğin mi daha?

İnşallah kucağıma alacağım ilk bebeğm olacak dşüklerim var ((( benim kullandığım iğne fraxiparine 0,3 ml sabahlarıda bebe aspirini kullanıyorum

valla canım bende memnunum gittiğim kurumdan.hemde bu kurumda çalışanım.o yüzden çok bir fiyat farkı çıkmıyor.devlet hastanesi konusunda bir bilgim yok.ben düşünmedim öyle birşey yapmayı.böyle hassas bir dönemde çok karıştırmadan kafamı 9 aylık sürecin rahatlıkla bitmesi.çünkü doktor değiştirmek,hastane değiştirmek insanı yoran şeyler.çok şükür hepsinden yana şansım oldu.hepimizin böyle olur ve böyle devam eder inşallahh

Bulantilarim hala gecmedi. Halsizlik var. Asiri duygusallik var. oyle iste idare edip gidiyoruz. Esim diyor ki 2. cocugu dusunmeyelim hamileliginde cok duygusallasiyorsun, kavga cikariyorsun dedi.

Canım CLEXANE diye bir iğne 4 mg lık adını tam doğru yazamamış olabilirim:):)
Senin kullandığın nedir? ilk bebeğin mi daha?

İnşallah kucağıma alacağım ilk bebeğm olacak dşüklerim var ((( benim kullandığım iğne fraxiparine 0,3 ml sabahlarıda bebe aspirini kullanıyorum

günaydınlar herkese gününüzün güzel geçmesini dilerim

Aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu ama hepinize sağlıklı hamilelikler geçirmenizi diliyorum Buarada ben izmirliyim izmirli arkadaşlar varmıdır acaba aranızda:)

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun

ufak bir tartışma var galiba :44: topikte bende fikrimi söyleyeyim öyleyse ben sık girmeye çalışıyorum ama yazıyorum da çoğu zaman cevap yazan da var sallamayıp geçende bende takmıyorum girince selamı esirgemiyorum soru soruyoruz cevap verilsin istiyorlar ama yazınca hiç oralı olmayıp atlayıp geçiyorlar tamam yazmak zorunda değilsin ama beğenip de geçebilirsin en azından okuduğunu ve kaale aldığını blirim neyse... muhabbet ediliyor araya yazıyorum hiç yazmamışım gibi muhabbete devam edilip gidiyor artık bende çok yazmamaya başladım arada selam veriyorum ve geçmişi okuyorum benle alakalı bi durum varsa ya da bildiğim paylaşacağım yazıyorum o kadar
yazdılklarım şahsi değil lütfen alınganlık yapıp da üzülmeyin genel gözlemlerim ve rahatsızlıklarımdır

hoşgeldin canım, geçmiş olsun nasıl oldu kanamaların azaldı mı fazla yorma kendini

mutlaka süt ürünleri almalısın. peynir olmasa süt süt olamassa yoğurt ayran... ilerde diş çürükleri olabiliyormuş bunlarda engeller inşallah. bulantı bende de çok var et kıyma kokusu beni mahfediyor. zeytin ekmek yiyebiliyorum bir tek... birde allahtan meyve aram iyi...

aman kızlar yapmayın sizde çıkarsanız kim kalıcak geriye biz buranın eskileri sayılırız ayakta tutalı topimizi. ağzım burnum diyene kadar 2 ay geçti kaldı 7 ay dah paylaşacağımız çok şey var, bi yere gitmeyin ben burdan her gün bir şey öğreniyorum...

kayracım sende öyle tecrübelilerdensin. sakın gitmeyin bak. sizi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…