2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
acıkmaya yakın midem tuhaf oluyor şimdi tuzlu kraker yiyorum iyi geliyo..

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

şimi doktordan geliyorum kesemiz gözüktü hatta ve hatta kalp atışımız duyuldu

çok güzel bi duygu idi hiç kalkasım gelmedii ultrosundan hep bakasım geldi doktor günde bir tane yumurta ye dedi süt iç dedi tuzlu tatlı hamur işinden uzak dur dedi mide bulantısı için zencefil içren bir ilaç verdi geçirirse kullan geçirmezse bırak kullanmayı dedi üç hafta sonra tekrar bekliyorruz dedi

birde yaptırmam için testler verdi sağlık ocağında yaptırıcam bende hadi hayırlısı herkez için

merhaba arkadaşlar bugün en sonunda doktoruma gittim. 7+6 haftalıkmış bebişim. kanama falanda görmüyorum dedi düşük riski pek görülmüyor dedi içini ferah tut dedi. nöbetçi doktor düşük için fitil vermişti. iptal etti. bana şuan hiç bir tahlil vermedi 2 hafta sonra başlıyacaz tahlillere dedi. içim öyle bir rahatladıki anlatamam. darısı herkesin başına.

ne testi verdiki cnm saglık ocagında oluyomu

SEN ONA BUNLARLA İLGİLİ yazılar falan bul netten onları okut.yada doktorun yasaladığını söyle.örneğin benim doktorum yasakladı gerçektende.eşimde yanımdaydı söylediğinde o benden daha anlayışlı bu konuda bi dene derim ben

gözün aydın tatlım.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

gözün aydın tatlım.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

gözün aydın dene bakalım o zencefilli verdiği şeyi iyi gelirse bizde deneriz.adını verirsin. mide bulantısından normal yemek yiyemiyorum çünkü nerde tatlı tuzlu hamurişi var onu yiyebiliyorum doktorunun söylediğinin aksine. elevit kullanan varsa elevitte mide bulantısı yapıyormuş ben iki gün kullanmıştım doktorum bıraktırdı.

benimde kocişim bazen arkadmdan sarılıyor offffff bir sıcak basıyor beni allahım diyorum dibime girme. alınıyor ama çaktırmıyor. ama napıyım afakanlar geliyor azcık katlancak napiiiim

canim cok gecmis olsun ve cok sevindim guzle habere. icini rahat tut. kanama falan gorunmuyosa sorun yok demektir.

saol ya deneyim yazarımm bir kutunun içinde on tane var zaten benmkinin adı ginger

hadi hayırlı olsun canım ne testi verdi saglık ocagında yaptırman icin?? merak ettim ben de doktora gittim sadece kalp atışını gösterdi bir ay sonra tekrar gel dedi baska da acıklama yapmadı

hadi hayırlı olsun canım ne testi verdi saglık ocagında yaptırman icin?? merak ettim ben de doktora gittim sadece kalp atışını gösterdi bir ay sonra tekrar gel dedi baska da acıklama yapmadı

canim bir takim kan testlerinin yapilmasi gerekiyor. hepatit b, anemi, toksoplazma vs. gibi bir kac tane daha var ama hatirlayamdim simdi isimlerini. sen yine doktoruna danis tabi ama bunlar onemli testler

tek tek söolemedi yazdı sadece o yazıdanda ben anlamıyorum tek kanla idrarı anladım annede bir hastalık varmı sarılık falan ondan yapılıyor dedi canım

tek tek söolemedi yazdı sadece o yazıdanda ben anlamıyorum tek kanla idrarı anladım annede bir hastalık varmı sarılık falan ondan yapılıyor dedi canım

benim doktorum istemedi ama acaba saglık ocagına kayıp yaptırmaya gittiğimde oradaki aile doktorum ister mi ki yani yaptırır mı sence_?

Mrb kızlar bişey sorcam.benim bugün yine kanamam var.ve çok tedirginim.drye gitsem karından rahimde kanma falan varmı anlarmı yoksa vajinadanmı bakması gerekiyor.yaptıran varmı

benim doktorum istemedi ama acaba saglık ocagına kayıp yaptırmaya gittiğimde oradaki aile doktorum ister mi ki yani yaptırır mı sence_?

bende daha kayıt yaptırmadım o yüzden bilmiyorum ki heralde söyler söylemese bile doktor söyler bir daha ki gidişine zaten genelde herkeze yaptırıyorlr

Mrb kızlar bişey sorcam.benim bugün yine kanamam var.ve çok tedirginim.drye gitsem karından rahimde kanma falan varmı anlarmı yoksa vajinadanmı bakması gerekiyor.yaptıran varmı

sabah tam hatırlayamadıpım için soramadım .senin cumada böyle durumun vardı ozaman gitmedinmi dr a?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…