2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ne güzel dusunmussun Rabbim bebislerimizi bizlere bağışlansın ;( ben sata göre 7+5 im ama ultrasona göre 5+5 misim ;( umarım atlatınız bu günleri

gülüm çok geçmiş olsun sanırım sırayla hepimiz bu sınavdan geçiyoruz rabbim beterinden saklasın.3 gün önce bende gittim biliyorsun küçük 5 damla kanla...anlıyorum seni kuzum ama merak etme.adet zamanındır adet sancıların ondandır bak 3 gündür bende çekiyorum o sancıları.artı bebeğin 5+5 olamaz mümkün değil.5+5 te kalp atışı görülmez dikkatli ölçülmemiş bence.sen sık kontrol et allah korusun iyi hissetmesen tekrar git.bu arada parça parça gelen bebeğin olamaz imkansız allah korusun şu an düşük yapıyor olsan ağrıdan ve acıdan duramazsın.içinde kalanları atıyor vücudun korkma.allaha emanetsin yavrunla..

Canım Allah razı olsun çok saol sata göre 7+5 im bende anlamadım ultrason resminde 5+5 yazıyo pit pit atıyordu kalbi gebelik kesesini sordum kese değil bebeğin boyu yazar dedi 2 mm yazıyo Rabbim cümlemizin bebislerimizi hayırlısına kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yatıyorum suan sanki azalma var umarım iyi gelir ilaç yarın öğleden sonra gidicem hastaneye kendi doktorum izinde kontrol icin doktorumun önerdiği başka bı doktora gidicem bakalım nasıl olacak

yok gülüm dediğim gibi 5+5 olamaz.5+5 te kese boyu var bebek boyuda olamaz.o kadar doğurdum değilmi??azalır yarın dahada çok azalır 3 güne bişeyin kalmaz.ayakta durma ve bikaç gün çok gezinme olur mu canım??

Haklisin canım benim yarın yeni Dr a detaylı sorucam şimdi yatıyorum ama yarın ise gitmek zorundayim öğlen gibi Dr gidip eve gelir dinlenirim hersey yolunda gider umarım elim kolum herseyim oldunuz Allah hepinizden razı olsun kendi kendime kafayı yerdim ben

korkma kuzum rabbime emanet et.elini karnına koy defalarca el mübdi de....rabbim korur.birde bol ayetül kürsi oku...ben çok inanırım koruyuculuğuna....üzülme kasılma.yavrun seninle.sadece cee dedi

korkma kuzum rabbime emanet et.elini karnına koy defalarca el mübdi de....rabbim korur.birde bol ayetül kürsi oku...ben çok inanırım koruyuculuğuna....üzülme kasılma.yavrun seninle.sadece cee dedi

Nasıl icimi rahatlatıyorsun benimde elim karnımda hem onunla konuşuyorum hem Rabb'ime dua ediyorum hersey güzel olacak hayırlısını versin Rabbim

hayırlı akşamlar
kayra nasılsın ?
seni görünce sana sorasım geldi özellikle bendede bi süredir arada mavi akıntı oluyor daha önce hiç duymamıştım bilmiyordum bi bilgin varmı? Bilgisi olan arkadaşlar hiç duydumu kimse acaba neden olabilir nette de bi bilgi bulamıyorum ama hayırlısı olsun...

canımsağolasın iyidir şükürler olsun.gülüm mavi hiç duymadım görmedimde.koyu yeşil koyu sarı vs duydum ama yarın bir idarar testi yaptır enfeksiyon olabilir gülüm...

canım buldum.googleye hamilelikte mavi akıntı yaz çıkıyor.kopyalayamadım sayfayı..uzman tv de açıklamış...http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...7oD4Dw&usg=AFQjCNF3VH660PJ7YBfJCP5JD8M6yOEmMAha bak burada dinleee:))))))))kopyalanmışşş...

Son düzenleme:
teşekkür ederim izledim ama mavi akıntıya dair net bi açıklama yok ya genel bi açıklama var her yerde. başka bilgisi olan varmı arkadaşlar?

hoşbulduk cnm nasılsın sancıların warmı hala kanaman durdumu cnmm

iyiyim kuzum hamdolsun.bugün saçlarımı kestirdim omuzlarıma kadar belimdeydi kaşlarımı aldırdım..yok bebemm ağrılarım ayakta çok kalınca oluyor arada birde kahverengi geliyor .en güvenilire emanet ettim ya canım rahayım.sen nasılsın??yarın gidiyorsun dimi??

oh iyi bariii sewindimmm saatler olsun bu aradaaa değişiklik iyidir moral düzeltirr
yarın sabah kan tahlili wericem canım salı günü alıcam doktora gitcem tekrar bakalım ne çıkacak

oh iyi bariii sewindimmm saatler olsun bu aradaaa değişiklik iyidir moral düzeltirr
Yarın sabah kan tahlili wericem canım salı günü alıcam doktora gitcem tekrar bakalım ne çıkacak

güzel olacak herşey inşallahhh hadi o zaman duaya başlayalım salıya kadar....sakın gitme buradan çok üzülürümm(((((((((((

selamlar kizlarnasilsiniz bakalim, biz iyiyiz cok sukur, bugun biraz fazla ayakta kaldim galiba, kasik agrilarim geri geldi, bugun ilk kez cok iyi hissettim kendimi, hemen tabi basladim temizlik, yemek derken oturmadim hic, dinleniyorum simdi:26: unutmamak lazim hamileyiz, eskisi gibi kosturmamak lazim, Rabbim hayirlar nasib etsin, amin, kocaman sevgiler, opucukler

hoşgeldin gülüm aleyküm selam.sende bendensin yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…