• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arzu_mu günaydın ben 2 hafta önce gitmiştim 12 mm di öle hatırlıyorum.Allah yardımcın olsun fazla kendini strese sokma hayırlısı olsun.

bendede mide bulantısı özellikle sabahları çok kötü oluyor elimde çubuk krakerle yazıyorum bugünde benim yine iftar davetim var inşaallh 4. veson davetim...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bide acizane bir fikir olarak burda elti görümce şu bu falan eleştiri yani dedikoduları burda yapmasak başka topiclerde bunlar çokca konuşuluyordur sanırım...
Burda çok daha faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz ben farkında olmadan birçoğunu okumuş oldum ramazan ramazan boşverin bebişlerimizi ve kendimizi bu tür konuşmalardan uzak tutalım...

canım hemen hemen aynıyız seninle benimde mart 1 di ama dr 25-26 şubat verdi doğum tarihini..
şunu dicem,ben kendimi zannediyordum 11 haftada 3 kilo alan,sen daha çok almışsın...ama sana şunu söyleyeyim dr bana dediki bu kadar hızlı kilo alınmaz bu vücudun su tutmasından kaynaklanıyor...
sen hissediyormusun şiştiğini?
ben bariz hissediyorum.ellerim ayaklarım ve karnım...hatta bacaklarımm...
ama ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün,galiba bununda etkisi var,eee kan hacmide artmaya başladı nede olsa:31:
.

Gunaydinnnnn kizlar iyi pazarlar talniz degilsiniz bende 4 kilo aldim yada sistim abartmiorum yedigimide ama sut ayran ve eleit yapio bunu biliyorum ama ikinici uc ay toplariz cok almayiz ic karni genis olmayanin hemen cikiomus karni birde daha once dusuk yasayanin.:nazar::emir_bebek:

saygı duyarım ama uzun sac vitamin emmez.ucları kırık, uzun zaman kesilmeyen saç yıpranmıs bakımsız görünür yani vitaminsiz kalır sac ama kestirince toplar kendini çünkü oraya vitamin gider uyarılır.herkesin kendi bileceği bişey doktora da sormak lazım tabi bilinçli doktor bulmak lazım

o zaman size biraz bilgi vereyim ;saçın esas yapısı proteindir.kandaki poteini alarak saç uzar. bu sebeple gelişme çağındaki çocuklara da gelişme geriliğine sebep olacağından uzun saç önerilmez. " hamilelikte saç kesilmez" demek saçmalıktan öte, batıl inançtan öte bir şey değildir. halk arasında rüyada saç kesilmesi ömür kısalığına yorumlandığı için maalesef inanış bu yöndedir ve yanlıştır. fakat bu hamilelerin saçını tamamen kısa olması anlamına da gelmemektedir. saçlarının bakımını yapabileceğiniz boyda olmalıdır. zira sizin saçınızın kesilmesiyle bebeğinizin sağlığına bişey olmaz aksine saçınıza gidecek protein bebeğinize gider. lütfen bilimsel gerçekliği, mantıklı bir açıklaması olmayan düşüncelere inanıp kendinizi strese sokarak bebeğinize zarar vermeyin. ayrıca hamilelikte saç dökülmesinin sebebi kansızlıktır, yani kansızlık sonucu saçın yeterince kandan protein alamamasıdır.

Son düzenleme:
iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. kabızlık cins. ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. böyle bişiyle karşılaşmadım. bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.

iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. Dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. Tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. Meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. Nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. Kabızlık cins. Ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. Yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. Ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. Böyle bişiyle karşılaşmadım. Bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. Anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. Bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
cnm çok geçmiş olsun.dikkat etmek gerek.sen ayaklarını uzatmaya dinlenmeye dvm et.inş bişey olmaz.

arzu_mu günaydın ben 2 hafta önce gitmiştim 12 mm di öle hatırlıyorum.Allah yardımcın olsun fazla kendini strese sokma hayırlısı olsun.

bendede mide bulantısı özellikle sabahları çok kötü oluyor elimde çubuk krakerle yazıyorum bugünde benim yine iftar davetim var inşaallh 4. veson davetim...Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bide acizane bir fikir olarak burda elti görümce şu bu falan eleştiri yani dedikoduları burda yapmasak başka topiclerde bunlar çokca konuşuluyordur sanırım...
Burda çok daha faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunuyoruz ben farkında olmadan birçoğunu okumuş oldum ramazan ramazan boşverin bebişlerimizi ve kendimizi bu tür konuşmalardan uzak tutalım...
amaç aslında içini döküp biraz kendini rahatlatmak insan anlattıkça biraz rahatlar bence bunu dedikodu olarak görmeyelimde biraz dertleşme olarak görelim hamileyken sıkıntılar alınganlıklar biraz daha artar ben böyle paylaşımlarda bir sakınca görmüyorumm
iyi pazarlar arkadaşlar
bende biliyorsunuz ssk işlesin diye hasteneye gidemiyordum. dün eşimle bunu muhabbetini yapıyorduk napcaz ne etcez günler geçiyor daha kontrole gitmedim derkennnn. tuvalete bi girerimki kulodumda kocaman kahverengi bir akıntı olmuş soluğu hastanede aldık. meğersem sskamda otomatik işlemiş haberim yok. nöbetçi doktor kanalımın açık olduğunu düşük tehlikem olduğunu dinlenmem gerektiğimi kızıma başkasının bakmasını koordine etmemi istedi ama öyle bir lüksüm yok tabi. kabızlık cins. ilişki yok dedi bununla ilgili iki tane ilaç verdi. yarın hemen aynı hastanedeki ilk kızım için gittiğim kendi doktoruma gidecem ebeğimin kalp atışlarını gördüm çok heyecanlandım ama düşük riski olduğundan sevincim yarıda kaldı. ilk hamileliğimde çalışıyorum 8 ay boyunca 30 tane merdiveni günde 30 defa çıktım koşturdum stres yaşadım. böyle bişiyle karşılaşmadım. bu hamileliğimde yazlıkta ayağımı uzatıp dinleniyorum yinede düşük riskiyle karşı karşıyayım. anlamadım ben bu işi oooof yaaaa dünden beri aklım bebekte zaten midemde bulanıyor. bir an önce bu günleri atlatsak çok iyi olacak.
canım çoook çokk geçmiş olsun çok dikkat et kendineee

merhaba tatlı hamişler

inş hepiniz iyisinizdir.ben sıcaklardan dolayı pek pc başında oturamıyorum bu yüzden de aranıza az katılıyorum..

bebeğimin günlük gelişimine bakıp çıkıyorum onu gün gün takip etmek çok heyecanlı:9:

teşekkürler kk:kkk:

iyi pazarlar arkadaşlar

geçmiş olsun canım
imkanın oldukça dinlenmeye çalış ve kafana kötü düşünceler getşrme Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş..herşeyin hayırlısı olsun hakkında :16:

çok çok geçmiş olsun diş ağrısı felakettir..bol sabırlar diliyorum canım..tuzlu gargara yap,tuzlu kelle peyniri bastır dişine..eğer bunlar fayda etezse minoset alabilirsin .. Bende ilk düşük olmadan önce diş ağrısı cekmiştim doktorum sadece minoset kullanabilirsin demişti ordan biliyorum yine de doktoruna sor ya da 112 yi ara doktora danış ok canım öptüm :3:[/QUOT
allah razı olsun gülüm çok fena ağrıyo minoset hafif mümkün deyil iyi gelmesi boşuna içmeyeyim dişimin çekilmesi lazım internetten araştırdım şimdi hamileliğin ilk üç ayında diş çekimi yapılmaz ikinci üç ay beklenir diyo iğne vuruluyo ya ama ben yarına çıkcak gibi değilim birde ben kan sulandırıbı kullanıyorum benim gibi olan ilk üç ay diş yaptıran varmı kızlar nolur bişey deyin:43:

TATLIM MİNOSET KÖTÜ BİR İLAÇ DEĞİL ÇOK AĞIR DİŞ AĞRSI ÇEKTİĞİM ZAMANLAR OLDU HEMDE TEPİNİYORDUM AĞRIDAN MİNOSETİ İÇİNCE RAHATLATIYORDU.BİRAZ ETKİSİ KISA SÜRÜYOR YANLIZ AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN..

:3::3::3:kızlar selam naber napıyonuz?..çok uykucu oldum bütün gün nerdeyse yatakta geçiyor bugün 4 te uyandım mesela..var mı benim gibi abartılı uyuyan?:1::1: Birde ben kendi fotoğrafımı eklmek istiyorum avatar yerine nasıl yapcam beceremedim bi türlü :44:

cnm çok geçmiş olsun.dikkat etmek gerek.sen ayaklarını uzatmaya dinlenmeye dvm et.inş bişey olmaz.

amaç aslında içini döküp biraz kendini rahatlatmak insan anlattıkça biraz rahatlar bence bunu dedikodu olarak görmeyelimde biraz dertleşme olarak görelim hamileyken sıkıntılar alınganlıklar biraz daha artar ben böyle paylaşımlarda bir sakınca görmüyorumm

canım çoook çokk geçmiş olsun çok dikkat et kendineee

geçmiş olsun canım
imkanın oldukça dinlenmeye çalış ve kafana kötü düşünceler getşrme Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inş..herşeyin hayırlısı olsun hakkında :16:

çok teşekkürederim kızlar. allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin inşallahhhh:nazar:

iyi pazarlar arkadaşlar
gecmis olsun canim
:3::3::3:kızlar selam naber napıyonuz?..çok uykucu oldum bütün gün nerdeyse yatakta geçiyor bugün 4 te uyandım mesela..var mı benim gibi abartılı uyuyan?:1::1: Birde ben kendi fotoğrafımı eklmek istiyorum avatar yerine nasıl yapcam beceremedim bi türlü :44:

keske bende uykucu olsam ,bende uyuyorum ama bu mide bulantilari beni mahvediyor umarim fazla sürmez bu bulantilar

Ben de kendımı subat annesı sanıp subat ayına yazıyordum ogrendım kı mart kuzusu olacakmıs bebıs o zaman buraya transfer oluruz:10:
O zaman hosgeldık :49:

Martın 15ınde tahmını dogum tarıhımız ınsallah ama bız sureklı uyuyor kusuyor ve hep belımız agrıyor hıc kıpırdayasımız bıle yok yerımızden bızım gıbı olan var mı :26:

Ben de kendımı subat annesı sanıp subat ayına yazıyordum ogrendım kı mart kuzusu olacakmıs bebıs o zaman buraya transfer oluruz:10:
O zaman hosgeldık :49:

Martın 15ınde tahmını dogum tarıhımız ınsallah ama bız sureklı uyuyor kusuyor ve hep belımız agrıyor hıc kıpırdayasımız bıle yok yerımızden bızım gıbı olan var mı :26:

hoşgeldin cnm..geç döllenme mi olmuş?ooo çok var burda senin gibi olan :) benim derdimde meyve harici hiç bişey yiyemiyorum :( bakalım ne zaman geçecek..

Anneler merhaba dünden beri giremiyorum gecmisi daha okumadım okumayanda önce birşeylerde danışmak istiyorum ;( çok karşıtım ben ;( esimle birlikte disaridaydik birden adet ağrısı gibi bı agri hissettim avm deli wc ye girip kontrol ettim hani adet olduğumuz gün hafif ıslak bı akıntıya gelirya kan onu gördüm beynimden vurulmuşsa dondüm hemen hastaneye donduk nöbetçi Dr Vajinal ultrasonla baktı gebelik normal bir tehlikesi yok bak kalbi atıyor dedi Pitt Pitt pittt görünüyordu ekrandan:nazar::nazar: hamilelikte donem donem kanamalar olur bunun icin protestan öneriyoruz gebelere dedi bı iğne yaptırdı protestan birde ilacını yazdı 2mm olmuş bebisim :nazar: bebekte kesede iyi kanamayı çok takma dedi biraz sakinleştim Dr dan çıktık hatta tahlillerimiz yazdı eczaneden ilacı aldık eve geldik wc ye girdim kan pirtisi geldi 3-4 parça çok kötü oldum ağlamaya başladım o kan pirtisi bebeğim olamaz değil mı? Nolar bilen varsa yazsın çok kotuyum ;(((

Back