2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benim bu konuda bildigim su, sac ne kadar uzunsa o kadar cok vitamin emer. dolayisiyla kisa sac hamileler icin daha idealdir diye cok uzunsa kestirin derler yani. hos benim saclarimda uzun ve kestirmeyi dusunmuyirum ama kirik falan aldiririm yani ben.

saygı duyarım ama uzun sac vitamin emmez.ucları kırık, uzun zaman kesilmeyen saç yıpranmıs bakımsız görünür yani vitaminsiz kalır sac ama kestirince toplar kendini çünkü oraya vitamin gider uyarılır.herkesin kendi bileceği bişey doktora da sormak lazım tabi bilinçli doktor bulmak lazım

dogrudur belki canim ya benm kesin bilgim yok zaten. sormak lazim.

ama canım burda senin söylediğinin aksini yazmışsın..kestirmek daha iyi diyorda...
neyse sen nasıl için rahat edicekse öyle yap..
ama ben daha 2 gün önce kuaförüme sordum oda ayrıntılı anlattı bana...
saçı ister kestir ister kestirme vitamini vücuttan aldığı bir gerçek,kısa saçın bakımıda kolay hem uzun saça göre daha az vitamin ister dedi...
ayrıca saç uzamış aynı zamanda yıpranmışsa o zaman vücut onu tamir için uğraşır,
değilse kısa yada uzun farketmez,bakımlı kırığı olmayan saçla vücut uğraşmaz dedi...
yani kestirmeye ikna oldum ben ve kestirdim.şimdide iyiki kestirmişim diyorum..
çünkü belime kadar gelmişti:78:
ama dediğim gibi sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap

tabiki saçımızı kestirmezsek ölmeyiz ama saç kesilince bebeğin ömrü kısalır düşüncesi hurafeden öte birşey değil Sonuçta verende Allah alan da Allah....
Kış geldiği zaman hamileliğimden dolayı ona bakım yapmakla, kurutmakla uğraşamayacağımdan + sinüzit sebebiyle kestirmeyi düşünüyorum.
Bana bütün vitamini saçların aldığı mevzusuda biraz saçma geldi neden çünkü saçın ihtiyacı olan vitaminler belli çinko, b12 falan biz şu gerek yiyecekle gerek dışarıdan takviye olarak kapsüllerle extra vitamin alıyoruz bu saçımıza da yeter bebeğimize de yeter bizede yeter Allahın izniyle ....

ayyyhhh sıcaktan dışarı çıkamadım bugünnn ve çoook sıkıldım neyse bir yönden iyi oldu oturdum yaprak sardımmm...

ayyyhhh sıcaktan dışarı çıkamadım bugünnn ve çoook sıkıldım neyse bir yönden iyi oldu oturdum yaprak sardımmm...

ayy deme ya onu deme yaaaa. cok zoledim ben yaprak sarmasini ama anneminkini. burdaki yapraklardanmidir nedir olmuyo ole guzel...

ben şimdiden 6 kilo almışım :44:58 kioyla hamile kaldım şimdi 64 kiloyum doktorum hamur işleri filan yemiycen tatlı filan dedi..bende tatlı hiç yiyemiyorum zaten,hamur işleride yiyemiyorum kızartma yiyordum kestim onuda ee bana yarıyo ne yesem

benimde en sevdiğim yemek nerdesin cnm göndereyim ben sana güzel yaprak olurmu?
ahh canim yaaa sagolasin yurtdisindayim ben nasil gondericen. zaten ben cumartesi dahil calistigim icin sarmaya da vaktim olmuyo orasi da ayri da.
ayrica katiliyorum nur-sey-nur anne farki var cok fena.....

Son düzenleme:

nasıl hastaneymiş orası öyle..yada ayrıntısına bakmak canı isememişözel hastane filan yokmu canım oralarda? Birde calısıyormussun sanırım sigortalı ücret az oluyor.bak ben dün gittim 22 lira verdim muayene için sigortalı olduğum için..işyerindede fazla durma tehlikeye atma daha fazla izin al biran önce allah yardımcın olsun:26:

canım hemen hemen aynıyız seninle benimde mart 1 di ama dr 25-26 şubat verdi doğum tarihini..
şunu dicem,ben kendimi zannediyordum 11 haftada 3 kilo alan,sen daha çok almışsın...ama sana şunu söyleyeyim dr bana dediki bu kadar hızlı kilo alınmaz bu vücudun su tutmasından kaynaklanıyor...
sen hissediyormusun şiştiğini?
ben bariz hissediyorum.ellerim ayaklarım ve karnım...hatta bacaklarımm...
ama ben kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün,galiba bununda etkisi var,eee kan hacmide artmaya başladı nede olsa

cnm benim gittiğimde özel fatih hastanesiydi.berbat bir yermiş öğrendim.bendende 22 tl aldılar.keşke ii baksalardıda daha çok alsalardı.akşama başka özel hast gitcem.nöbetçi dr varmış bakalım artık

skr82; canım çok geçmiş olsun inş bununla son olur bebeğin sıkıca tutunur. 2 haftayı daha atlat inş riskin iyice azalcak. canım bencede akşama başka bi yere git, bazıları çok ilgisiz.benimde kanamam olmuştu perşembe yumurta kadar tekrar olmadı şükür.bana pruloton depot önerdi bi sor dr a ona gör vurdur, mucizevi bi iğne diyolar.riski azaltıyor.allah şifa versin inş..nerdeki fatih hast ne gittin canım ?

Son düzenleme:
selam hanımlar bi sorum olcak. bu zamana kadar mide yanması, şişkinlik, ağızda pis acı tat bide halsizsizlikten başka şikayetim yoktu.
bu sabah bunlara kusmada eklendi. ama bi kaçkere su çıkardıktan sonra açık yeşil acı koyu bi sıvı çıkardım başına gelen varmı korkmalımıyım nedir bu sizce?

canım safra kesesinin sıvısı olabilir yani ben öle birşey duymuştum eğer o sıvıysa korkulcak bişi yok die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…