tecrübeli anneler 16 haftalik hamileyim saclarim cok gür ve cok uzadilar cok bi kat verdirmem sart fakat hamilelikte sac kesilmez iyi degil diye icime korku soktular napicagimi sasirmis vaziyetteyim lütfen yardim cevaplarinizi bekliyorum
baska bi sitede buldum cevabıda şu :
büyükler hep aynı şeyi söylüyor ama doktorlarda saçın bütün vitamini emdiğini söylüyor bende dediğin gibi korkudan kestirmemiştim ama bebeğine gidecek vitamini saçlarının aldığını düşünürsek kestirmek daha iyi
site de şu : hamilelikte sac kestirmek | Anneysen.com
coğu kişi inanmıyor ama ben inanıyorum sonucta bebeğimin alacağı her türlü besin ne kadar azda olsa bebeğime gitsin neden saçıma orama burama gitsinki.9 aylık bi yola cıktık hersey bebek içinse ben katlanırım kestirmezsem ölmem sonucta
benim bu konuda bildigim su, sac ne kadar uzunsa o kadar cok vitamin emer. dolayisiyla kisa sac hamileler icin daha idealdir diye cok uzunsa kestirin derler yani. hos benim saclarimda uzun ve kestirmeyi dusunmuyirum ama kirik falan aldiririm yani ben.
saygı duyarım ama uzun sac vitamin emmez.ucları kırık, uzun zaman kesilmeyen saç yıpranmıs bakımsız görünür yani vitaminsiz kalır sac ama kestirince toplar kendini çünkü oraya vitamin gider uyarılır.herkesin kendi bileceği bişey doktora da sormak lazım tabi bilinçli doktor bulmak lazım
tecrübeli anneler 16 haftalik hamileyim saclarim cok gür ve cok uzadilar cok bi kat verdirmem sart fakat hamilelikte sac kesilmez iyi degil diye icime korku soktular napicagimi sasirmis vaziyetteyim lütfen yardim cevaplarinizi bekliyorum
büyükler hep aynı şeyi söylüyor ama doktorlarda saçın bütün vitamini emdiğini söylüyor bende dediğin gibi korkudan kestirmemiştim ama bebeğine gidecek vitamini saçlarının aldığını düşünürsek kestirmek daha iyi
coğu kişi inanmıyor ama ben inanıyorum sonucta bebeğimin alacağı her türlü besin ne kadar azda olsa bebeğime gitsin neden saçıma orama burama gitsinki.9 aylık bi yola cıktık hersey bebek içinse ben katlanırım kestirmezsem ölmem sonucta
ayyyhhh sıcaktan dışarı çıkamadım bugünnn ve çoook sıkıldım neyse bir yönden iyi oldu oturdum yaprak sardımmm...
benimde en sevdiğim yemek nerdesin cnm göndereyim ben sana güzel yaprak olurmu?ayy deme ya onu deme yaaaa. cok zoledim ben yaprak sarmasini ama anneminkini. burdaki yapraklardanmidir nedir olmuyo ole guzel...
ayy deme ya onu deme yaaaa. cok zoledim ben yaprak sarmasini ama anneminkini. burdaki yapraklardanmidir nedir olmuyo ole guzel...
cok sagol canimbende en fazla 10 kilo almak istiyorum.evlenince 60 kiloydum.kaynanamla beraber otuyorduk.kendisi zayiflari sevmiyor.sagolsun pisirdi hamurlari,tatlilari.10 kilo aldim 60 oldum. sonra hamilelik falan ustune bir on kilo daha. 2 ay once diyete girdim.simdi 50 kiloyum. doguma 60 la girsem super olur.tabii kaynanam gelib hamur isi yapmassa. gelicem diyor.cok zayif kalmissin omaz boyle diyor.
ahh canim yaaa sagolasin yurtdisindayim ben nasil gondericen. zaten ben cumartesi dahil calistigim icin sarmaya da vaktim olmuyo orasi da ayri da.benimde en sevdiğim yemek nerdesin cnm göndereyim ben sana güzel yaprak olurmu?
mrb kızlar şimdi dr den geldim.yine azda olsa kanamam oldu.hemen dr ye koştum ama nafile.nasıl hastane anlamadım.usg ile baktı kalp atışı var dedi.bende duymak istedim bu cihazda ses çıkmıyor dedi.kaç atıyor dedim tecrübelerime dayanarak normal dedi.neyse çevrede kanama falan gözüküyomu dedim bu cihazda oda belli olmuyor dedi.sinirlerim alt üst oldu ya.ağlıycam sinirden.başka hastaneyede geçemedim.iş yerinde 1 saat zar zor izin alabildim.içim hiç rahat değil.napcağım bilmiyorum.
ben şimdiden 6 kilo almışım :44:58 kioyla hamile kaldım şimdi 64 kiloyumdoktorum hamur işleri filan yemiycen tatlı filan dedi..bende tatlı hiç yiyemiyorum zaten,hamur işleride yiyemiyorum kızartma yiyordum kestim onuda ee bana yarıyo ne yesem
nasıl hastaneymiş orası öyle..yada ayrıntısına bakmak canı isememişözel hastane filan yokmu canım oralarda? Birde calısıyormussun sanırım sigortalı ücret az oluyor.bak ben dün gittim 22 lira verdim muayene için sigortalı olduğum için..işyerindede fazla durma tehlikeye atma daha fazla izin al biran önce allah yardımcın olsun:26:
selam hanımlar bi sorum olcak. bu zamana kadar mide yanması, şişkinlik, ağızda pis acı tat bide halsizsizlikten başka şikayetim yoktu.
bu sabah bunlara kusmada eklendi. ama bi kaçkere su çıkardıktan sonra açık yeşil acı koyu bi sıvı çıkardım başına gelen varmı korkmalımıyım nedir bu sizce?
kızlar acayip şiştim bu ne böyle ya 4-5 aylık gibi oldu karnım çok rahatsız etti beni
ayyy al benden de okadar sanırım beni süt böyle yapıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?