2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım çok üzüldüm duyunca nasılsın şimdiii bebiş nasıll habersiz bırakma sonuçların çıkınca gel mutlaka kendine bebişine iyi bak dualarım ikinizlee

buraya değil canım göbek pozları sayfasına ekleyeceksin
ağaç resmi olan bişey var ona tıkla açılan sayfadan dosyaları seç resimini seç ekle oluyor

kızlar nasıl sizce bu çok sönük hali bide akşam koyayım göbüşümün resmini 3 katı oluyo bunun biz bugün 9+0 olduk yani 10. haftaya girdik sizlerin göbüşünüzle nasıl normalde göbekli deyilimdir 55 kiloyum 1.73 boyum hadi banada kız mı erkekmi tahmin yapın

ayyy yanlış yaptım o zaman bunu silebiliyomuyum oraya ekliyeyim

Kayra

Cok gecmis olsun canım . Allah bebeğini sana bagislamis. İnsallah böyle sıkıntılı bir durumla bir daha karşılaşmazsınız

geçmiş olsun canım .. içini ferah tut.. umarım bi daha yaşamazsın..

canım büyük geçmiş olsun yaaaa Rabbim tekrar korkutmasın ...

çok üzülüyorum ben böyle olayları okuyunca karnıma kramp giriyomuş gibi oluyorum ((

RABBİİM CÜMLEMİZİ KORUSUN HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN..

tekrardan çok geçmiş olsun canım benim nolur dikkat et kendine..

merhaba kizlar nasilsiniz? bende yeni araniza transfer oldum kabul ederseniz tabii
gerci fazla giremiyorum mide bulantisindan ama ara ara girip bakiyorum...
kizlar size birsey sorcam kalp atisi icin doktora gittiginizde sizi doktorunuz nasil muayene etti karindan ultrasonmu yoksa vajinal ultrasonlami bakiyor?

hoşgeldin canım ben 6+4 deyken gitmiştim karından baktı ve kalp atışını gördük.

hoşgeldin.. bildiğim kadarıyla karında bakılıo ben 9'unda gitcem :)

cnm çok geçmiş olsun.sakın takma kafana.olur böyle durumlar.sen sakinliğini koru.eminim bebşin hep seninle olacaktır.kendine dikkat et sadece

hoşgeldin canım ben 6+4 deyken gitmiştim karından baktı ve kalp atışını gördük.

tesekkur ederim canim hosbulduk.

ya ayipdir soylemesi benim yarin randevum var ve vajinal temizlik yapmak icin hiiic gucum yok migdem cok kotu guzellik merkezine gitsem bana biraz uzak disari cikmaya pek cesaretim yok bulanti bi tuttumu cok kotu oluyorum.oyle heryerdede yaptirilmiyor malum bu sey ufff ya ne yapsam bilemedim. kendim yapmaya hic cesaretim yok olmadi jileti vurucam artik

slm kızlar dün kanamam oldu, dr u hemşireyi aradım
düşük değildir ama dikkat et dediler.dr şehir dışında.
hemşire bi iğne söyledi. vurdurdum onu vur sonra yine görüşelim dedi.
inş devam etmez kanama
yumurta büyüklüpğündeydi.
daha da olmadı inş olazda.
canım sıkkın haliyle ve raporluyum 1 hafta

cnm benim eğer ağdaya alışıksan gücünü toparla ağdaya devam et en temizi en rahatı o. Gerçi bazıları ağdanın enfeksiyon yapma ihtimalinin çok olduğunu hatta düşüğü tetiklediğini bile söylemişti ama en iyisi doktorumuza danışmak herkesin bünyesi bir değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…