2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

büyük gecmiş olsun.Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını. canım cok sevindim bebişinin senle kalmasına abisi de birazcık dikkat etsin ama ...

büyük gecmiş olsun.allah kimseye yaşatmasın evlat acısını. Canım cok sevindim bebişinin senle kalmasına abisi de birazcık dikkat etsin ama ...

oda daha bebek be gülüm...itmek incitmek istemiyorum.onun psikolajisi benim için çok önemli....hayırlısı rabbimden.ne desem ne yapsam boş.başa gelecekse zaten yaşanacak(sağol canım eksik olma...

iade alırlar ben çok yaparım bebeğimin ialaçlarında.davada açabilirsiniz ama ben olsam direk eczacılar odasına başvururum önce.hakareti duyup kim tanıklık yapacak???

aczacılar odası nerdedir nasıl yapılır ben hiç bilmiyorum.hakarette tanıga gerek yokmus ama inşallah vardır kamera filan eczanede tek güvendiğim o benim onu da tabi silmezlerse eşimde silerlerse onlar suçlu olur diyor.kızın sesi dısarıya arabaya kadar geliyordu bagırıp duruyordu ama keske gitseymişim ben bilemedim öyle konusacaklarını.orda müşteriler vardı ama kimi nerden bulucazki.hiç tanıdıgımızda yokki güvenlik kamerası var mı yok mu bir baksın ne yapsak aceba ?
hakaretten dava açmak için savcılıga mı dilekce verilir ?
ama eşimde cvp vermiş.eşim ilk o söylediği için o sucludur dior.sizce de öyle mi ?

oda daha bebek be gülüm...itmek incitmek istemiyorum.onun psikolajisi benim için çok önemli....hayırlısı rabbimden.ne desem ne yapsam boş.başa gelecekse zaten yaşanacak(sağol canım eksik olma...

abisi olunca 4-5 yasında filan anladım ben o da mı küçük ? ne kadarlık ki ? sende saol sende eksik olma

Rose senin bebeiş erkek.demedi deme:))))bayıldım göbişine.maşallahhh.akşamları bende şişiyorum sabahları fos:))))

valla en çok senin yorumunu merak ediyordum canım beni gören herkes ilk günden beri erkek diyor annemde erkek görmüş rüyasında bende öyle hissediyorum gönlümden geçen kızım olması ama hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da kız erkek farketmez

günaydın kızlarrrrr yaklaşık 1 buçuk saattir geçmişi okuyorum dün 3 te çıktım halbuki bitmedi valla ayrıyeten görümceden kaynanadan çekenlerin sayısı ne kadar çokmuş benim haynananın dediği dediktir her dediğine tamam dersen bal bal ama iddalaştınmı çık çıkabilirsen işin içinden 1 tanecikte görümcem var 3 ay oldu daha evleneli benim hamile olduğumu duyunca ilk göz ağrısı herkes senin bebeğini sevcek çok kıskandım bak şimdi felan dedi bende olurmu herşeyin küçüğü sevilir sen hamile kal ardındasn ben bidaha doğurcam kakışcam senle dedik çok güldük şükürler olsun rabbime görümcemde çok iyidir birsürü hediye almış gelmiş hala oluyorum diye ana kucada alcam diyo iyidir ya babalıkda öğle torun olcak diye içime düşcek iyi bak kendine diyo yoruluyosan uykun varsa kaynananı gönderim hergün yemeğini yapsın sakın ev temizleme kaynanan temizler diyo şeker gibi adam işte b u arada kızlar mart ayı ve bu yık erkek yılıymış hastanede arkadaşım çalışıyo doğuranların %90 erkek doğuruyomuş

selam.nasılsınız arkadaşlar?
canım hoşgeldin

çok geçmiş olsun canım yazdığın metni okudukça içimden inşallah kötü bir şey yoktur dedim şükürler olsunki yok.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın

gobısmı nerdegobısgoremedım ben

abisi olunca 4-5 yasında filan anladım ben o da mı küçük ? Ne kadarlık ki ? Sende saol sende eksik olma

3 yaşında kuzum:)))ama benim bebeğim:))

canım işte tahmin et denilince yapamıyorum görmem konuşmam lazım içime doğuyor sonra..bakalım hayırlısı gönlündeki olsun inşallah..

evet 2012 erkek yılı...ama biz martta doğum yapacağız yada şubatta...yıl ise 2013..erkek yılı bitmiş oluyor.ocak annelerinde kızlar önde gidiyor.2013 sanırım kız yılı olacak...

sağol canısım..amin.............

saolasın canım hayırlısıyla sağlıklı olsun da o yeter bana benim belirtiler de erkek yönünde ama Allah bilir 12.haftamda kontrolüm var belki kendini gösterir bebişim haber veririrm o zaman

çok geçmiş olsun canım Allah kimseye evlat acısı yasatmasın...Rabbim bebişini sana ve eşine bağıslasın.minik oğlusun da kardesine hayırlısıyla kavusur inşallahh

ayşe bunu beğendi bende kız istiyorum eşim erkek olsun onu alır heryere gideriz artık biz diyo sinirleniyorum ama hayırlısı tabi

çok geçmiş olsun canım allah kimseye evlat acısı yasatmasın...rabbim bebişini sana ve eşine bağıslasın.minik oğlusun da kardesine hayırlısıyla kavusur inşallahh

sağol gülüm inşallahhhh...amin diyorum tüm kalbimle....

bebekli göbek fotoları çok güzelmiş...bende bugün yüksek korsajlı etek giydim meğer benimde göbeğim varmış onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…