Yuhhhhhhhh 15 gün tuvalete çıkmadı yani.... Uyumaktan olmasın acaba
koptum işyerinde kafamı masanın altına eğdim yok ya saçmalıyor,şimdi benim olunca her işe yetişince 2 tane olsun göreyim der...uyuşuk hiç kayınvalideme benzememiş,sanki kayınvalidemin kızı benim o gelini yemiş yemiş şişmiş hareket edemiyor bu çocuklarla şimdi eşimle bizde bişey oldumu birbirimize bu çocuklarla olmaz diyoruz...Kasım ayında dış gebelik geçirdim 3 gün hastanede yattım ne geldi ne aradı bu çocuklarla dedi yine....hastaneden çıktım herkes geldi o 3 gün sonra geldi ama eşime dedim ablan hasta olsun kapı orada sen gidersin ben aklıma ne zaman eser o zaman giderim dedim...kayınvalidem ama çocuklarla çıkması zor diyor benim arkadaşım 4 aylık bebeğiyle soğuk havada çıktı geldi o nasıl gelemez dedim susturdum herkesi...şimdi tüm kozlar benim elimde kimseye gitmiyorum aramıyorum buna kayınvalidem de dahil
slm kizlar,biz geldik diyebilirim artik
bugun doktorda randevum vardi cok sukur hersey yolunda bebegimi gordum kalp atisida yavas yavas baslamis artik
doktorum bebegi biraz tarif etti anlayabilmem icin ama o bile cok buyuk bi heyecandi 3 hafta sonrasina tekrardan randevu verdi ..
hayirlisi ile hepimiz kucagimiza aliriz insALLAH yavrularimizi[/QUOTE
ayyyy ne güzell.. :))
artık eşimle görümceme gülüyoruz sürekli bu çocuklarla bu çocuklarla diyip işin için sıyrılıyor asosyal biri uyumaktan bir yere gitmiyor ev işi yapmıyor sonra bu çocuklar yüzünden diyor,eşimde yapmasaydın o zaman 2.çocuğu diyor,ben çalışıyorum her işe yetişmeye çalışıyorum yemek temizlik tertip düzen çalışmakta ne var diyor sen hiç hayatında 7.00 kalkıp evi terkedip akşam 19.00 gelip yemek hazırlayıp yiyip,yemekten kalkıp yemek yaptığın çamaşır yıkadığın,evi topladığın oldumu diyorum ne var onda çocuk olsun görürüm seni diyorsenin tüm gün yaptıklarını ben 2 saate sığdırıyorum diyorum hala cevap veriyor bende en sonunda aayyyyhhh diyip kalkıyorum başka yere....bir keresinde bu çocuklardan 15 gündür w.c gitmiyorum dedi ve ben koptum eşime ablanın balataları kopardığı ve asla benim gözümde eskisi olmayacağı andı diyorum
az da olsa birşeyler ye canım bebişin içinay tam kahvaltı yapim dedim midem kalktı dedin ya psikolojik midem fena oldu çok açımmmm ama bişi yiyemiyorum uff napcam ben ya
al bendende o kadar ben dogumdan sonra 1 ay fılan annemde kalmak ıstıorum evım kuısuk annem gelemez ama annemın evımusaıt gorumcem gecen ben besık alcamburaya dıo neden dedım.e burayada gelınce yatar.sende kalcamı kım soledı sen dedım oyun parkıal oynar burda..ay hıc paylasmak ıstemıorum onlarla yavrumu.sankı obızım sadece.annem kardesımbabam bızız onunakrabaları..onlara noluo ya.bıdekendı soyadlarını tasıcakmıs ya,soyadımızı tasıcak bızden bıze 1kısı gelıo fılan..aybenı ıyıce kıl edıolar..
hahahahaha senınkı cok alemmıs canım benım ya sende bebısın olunca aynını yap :) bı cocuk onun dııl dunyada ne anneler war dunyada dımı hem calısıp hem ıkı uc cocuguna yetısen cefakar olmak o kadar kolay dııl de sen ona hos senınkı anlamaz kesın bu cocuklarla cefakar olmak ta zor bana der :)))))
benim annem 15 ay arayla bana ve ablama baktı ama evimizin hiçbir eksiği yoktu babam çok titizdi yemek temizlik tertip konusunda,hazır bez,mama yok o zamanlarda 20 li yaşlarının başında 2 küçük çocuk başında ne anne ne kayınvalide,ne de yardımcı olan eş kimse yokken bizi bugünlere getirdi herşeyi yetiştiriyordu ama tek sebeple annem sabah babam uyanınca bir daha yatmazdı öğlene kadar yada biz uyanana kadar ev işini yapar biz uyanınca tüm gününü bize adarmış bu tam tersi öğlen 12 ye kadar uyuyor o saatten sonra ne hayır gelir tabiki iş yetişmez,birde gece çocuklar haliyle uyanır ya karnı acıkır,ya susar evde olmasına rağmen eşini uayndırır şu çocuğa bak diye adam bakar yatar 15-20 dak.alarm çalar uyanır işe gider,eşime diyorum ablan bana güzel örnek oluyor diye...ama benim hocam annem biz onun terbiyesiyle yetiştik ablam ve ben bu yüzden geç kalkmak ev işi yapmamak çocuktan sürekli şikayetçi olmak bize ters,annem duysa zaten kıyameti koparır....demekki herkes anne olamıyor....biz ne yapıcaz acaba :44::44:
görümceler deyince bende geliyim dedim.. hakikatende erkek tarafı hiç sevilmiyor arkadaş ... niye bilmem görümce hele hiç ... geçen evime geldiler 3 ay kaldılar giderken de gizlice eşyamı götürmüş eltim dedi niye verdin eşyanı dedi ben şok oldum ne eşyası ... tabi bayramda gidip ben onu orda görünce temiz bi kavga çıkıcak
çok komik ya ne yapacakmış senin eşyanı.benimkilerde yenisini istiyor birde aldın mı aynısından 3 tane alcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?