2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

ayyy canım aynen bende insanlardaki kokulara takmıs durumdayım,ter olsun bi pis koku olsun hele de agız kokusu off ya adam yakınımda olmasa bile nasıl pis kokuyor bana.bi de sanki tuvalet gibi kokuyolar.baş dönmesi mide bulantısı yok şimdilik şkürler olsun

aynen canım kokuları aldıkça insanlardan tiksinicek dereceye geliyorum. çöp kutuları burnumun içinde sanki iftardan sonra binada çöpler toplanana kadar taaa salondan apartmandaki kokuyu alıyorum o derece

ay canım benım sen ne yaptın:) ya sımdı ben ofıste nerden bulucam patates kızartmasını kokusu geldı burnuma resmen :)

Kızlarrrrrrrrrrrrr,
canım sürekli domates ve zeytin istiyor ekmek arası

mmmmm bide biber koymak lazım arasına bide beyaz peynir... yemede yanında yat ama şuan kalkıp yapmaya hiç halim yok midem çok bulanıo

oooh ne güzel Afiyet olsun ben çok severim patates kızartmasını ama hamilelik yüzünden kendim yaptım mı yiyemiyorum ağır geliyo tuhaf kokuyo başkasına yaptırmam lazım

bende yalnızca 1 görümce var 10 kişiye bedel 2 çocuğu var sanki dünyada ondan başka anne 2 çocuğu olan kadın yok çocuklardan biri 7 yaşında diğeri 2,5 yaşında aman allahım nasıl dert yanmak nasıl şikayet,eşime diyorum allahın birgün gücüne gidecek çocuklardan bu kadar şikayetçi....ne kayınvalidem ne görümcem hiç merak edipte aramıyorlar eşime de dedim onlar merak edip arayana kadar asla anneni ablanı aramıcam sana bişey derlerde ebah arayın de dedim.tüm gün evde yazlıktalar ben çalışıyorum insan bir merak eder arar!!!!!!!!!iyi oldu böyle elime koz verdiler laf söylemeye yerim var şimdi ohhhh

benim görümcemde oğluna aşık bir dediğini iki etmez bende buna uyuz oluyorum ya. her istediğini yapmak zorunda sanki. oğluda yaramazki yaramaz. insanı çocuktan soğutur. sürekli dilinde yapma kaancım lütfen. başka bişey demez. bi kere ağladı diye arabanın ön koltuğuna oturttu beni kaldırıp terbiyesiz...

ay canım benım sen ne yaptın:) ya sımdı ben ofıste nerden bulucam patates kızartmasını kokusu geldı burnuma resmen :)

ayyy hakkaten benimde canım istedi tuzlu tuzlu...

kızlar çok özür dilerim ya öle hamurişleri menemen börek falan diince bende yazayım dedim ama zaten bitiremedim yağlı geldi bian midem kalktı

artık eşimle görümceme gülüyoruz sürekli bu çocuklarla bu çocuklarla diyip işin için sıyrılıyor asosyal biri uyumaktan bir yere gitmiyor ev işi yapmıyor sonra bu çocuklar yüzünden diyor,eşimde yapmasaydın o zaman 2.çocuğu diyor,ben çalışıyorum her işe yetişmeye çalışıyorum yemek temizlik tertip düzen çalışmakta ne var diyor sen hiç hayatında 7.00 kalkıp evi terkedip akşam 19.00 gelip yemek hazırlayıp yiyip,yemekten kalkıp yemek yaptığın çamaşır yıkadığın,evi topladığın oldumu diyorum ne var onda çocuk olsun görürüm seni diyor senin tüm gün yaptıklarını ben 2 saate sığdırıyorum diyorum hala cevap veriyor bende en sonunda aayyyyhhh diyip kalkıyorum başka yere....bir keresinde bu çocuklardan 15 gündür w.c gitmiyorum dedi ve ben koptum eşime ablanın balataları kopardığı ve asla benim gözümde eskisi olmayacağı andı diyorum

GÜNAYDINNNNNN annelerin güzelleriiiiiii

iyi demişsin valla ben olsam aklıma gelmez benim görümcem iyide eltim problemli. kayınvalidemlerden çok vukaatını duyduğum için kendimi uzak tutuyorum o bağcılarda ben beylikdüzündeyim gerçi arada baya mesafe var. ama yinede sorun çıkıyor kaynım ilk kızıma hamile kalmadan yurt dışına çıktı çalıştığım halde koşa koşa allah kavuştursuna gittim. sonra bu zmana kadar 2 defa gittim niye diyeceksiniz. kaynım gitti ben hamile kaldım hem mide bulantılarım vardı hem halsizlik hemde son 1 aya kadar çalıştım gidemedim bide benim iznim hafta içi eşiminde hafta sonuydu kendimide götüttüremiyorum. kızım doğdu bir telefon bile açmadı. ondan sonra olay koptu bende ne arıyorum ne soruyorum. kaynım 2 hafta evvel yeni döndü ( 3 sene aradan sonra) nurcanlar hiç gelmedi diyormuş. sen benim halimi hatrımı kızımın halini sordunmu ben senin soracam ama bigün gelecek kaynıma konuyu açacam elbet. ama görümcem ve kayınvalidemden hiç bir problemim yokşükür.

yarın 10. haftamızı bitiriyoruz ama daha hastaneye gidemedik.. pazartesiye kaldı
al bendende o kadar bende gidemedim eşimin işinin ayını doldurmasını bekliyorum üzerime alsam sskyı hemen koşacam.
ya her dönem belirtiler değişir azalır yok olur bunda bir problem yokki. sen içini ferah tut. her hamilede aşırı belirti yaşayacak diyede bir kaide yok.
hayırlara vesile olur inşallah
hay sen bin yaşa
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
canım sürekli domates ve zeytin istiyor ekmek arası

bende sabah pideyi tavada ısıttım arasına karstan çeçil geldi onu bide domates koydum of ya çayla beraber öyle iyi geldiki.

kızlar çok özür dilerim ya öle hamurişleri menemen börek falan diince bende yazayım dedim ama zaten bitiremedim yağlı geldi bian midem kalktı

ay tam kahvaltı yapim dedim midem kalktı dedin ya psikolojik midem fena oldu çok açımmmm ama bişi yiyemiyorum uff napcam ben ya

görümcenin çocukları kaç yaşında?

aynen canım kokuları aldıkça insanlardan tiksinicek dereceye geliyorum. çöp kutuları burnumun içinde sanki iftardan sonra binada çöpler toplanana kadar taaa salondan apartmandaki kokuyu alıyorum o derece

off sen benden cok cokk hassassın canım yaa.Allah yarımcın olsun.Allahtanki 3 ay sürüyormuş sonra geciyormus ya dokuz ay sürseydi

aynen valla evde hiç aklıma gelmiyor ama ayy şimdi nasıl canım istedi kahvaltılıklar beyaz peynir biber patlıcan kızartması üzerine de sos ekmek arası yapıp yiycen allahımmmm eve gidip aksama yapıcam biran önce aksam olsun

Yuhhhhhhhh 15 gün tuvalete çıkmadı yani.... Uyumaktan olmasın acaba

ahh canım kıskanç nalet bir eltim var terbiyesiz ağzına gelen herşeyi söylüyor karşındaki üzülürmü alınırmı hiç umrunda değil kaynanamda eltimde burnumun dibinde,kaynanamda bana akıl hocası o böle o şöle ona sakın içini dökme der bi bakmışsın can ciğer olmuş o çok konuşur lafları evirip çevirir de onlarla takılma sakın kızım der ya sen önce bi kendine baksana dedikodu sende asıl dedikoduyu sen yapıyorsun herkes senin için suratsız garip garip hareketleri var dior birde ben akrabalarından duyuyorum çıldırtıyor beni daha evliliğimizn ilk ayında eşimle birbirimize düşürdü annemde hareketlerini bildiği için sevmiyor hiç

al bendende o kadar ben dogumdan sonra 1 ay fılan annemde kalmak ıstıorum evım kuısuk annem gelemez ama annemın evımusaıt gorumcem gecen ben besık alcamburaya dıo neden dedım.e burayada gelınce yatar.sende kalcamı kım soledı sen dedım oyun parkıal oynar burda..ay hıc paylasmak ıstemıorum onlarla yavrumu.sankı obızım sadece.annem kardesımbabam bızız onunakrabaları..onlara noluo ya.bıdekendı soyadlarını tasıcakmıs ya,soyadımızı tasıcak bızden bıze 1kısı gelıo fılan..aybenı ıyıce kıl edıolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…