kızlar ben konuya cvp veremiyorum alıntı ile vermek zorunda kaldım..benim morelim çok bozuk lütfen bana yardımcı olun..bende tüm hamilelik belirtileri yok oldu.göğüslerimde acı dolgunluk hepsi gitti.küçücük kaldılar 2 gündürben cokk endişeliyim çok korkuyorum içimde cok kötü hisler var. kalp atışları durunca birşey hissedilmiyormuş..birkaç yazı okudum birde göğüs acısı kayboluyor diyince ödm koptu şuan çokk kötüyümm lütfen okuyup geçmeyinn allahıma emanetiz inşallahh sorun yoktur rabbim korsunn
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
günaydın anneler ve bebeleri bursadan herkese selamlar
sabah uyanırken bebeğimi gördüm doğmuş,erkek bebek kumral mavi gözlü
ablam yemek yediriyor yeni doğmuş yapma diyorum bende yedirdim diyor birden tıkandı elimi ağzına soktum boğazını temizledim
biranda bir bakıyorum yürüyor anneme nasıl oluyor diyorum bazı çocuklarda olur diyor
ama bişey itiraf edeyim ben o bebeği hiç sevmedim neden böyle hissettim acaba??halbuki normalde ben başkalarının bebeklerine bayılırım rüyamda kucağıma alırken bile zorla aldım sevmiyordum çok garip
günaydın tatlı anneciklerhalsizim bitkinim midem fena bulanıo ama sabahları hiç kusmadım nasıl bi duygu merak ediyorum dermişim Kahvaltı yapmak çok zor geliyor. Dolabı açtığımda hiçbişeye iştahım gitmio hep kıymalı börek yiyesim var. Dünde canım deli gibi menemen çekti bir tencere menemeni oturdum tek başıma yedim Yürüyen margarin olcam yakında
günaydın anneler ve bebeleri bursadan herkese selamlar
sabah uyanırken bebeğimi gördüm doğmuş,erkek bebek kumral mavi gözlü
ablam yemek yediriyor yeni doğmuş yapma diyorum bende yedirdim diyor birden tıkandı elimi ağzına soktum boğazını temizledim
biranda bir bakıyorum yürüyor anneme nasıl oluyor diyorum bazı çocuklarda olur diyor
ama bişey itiraf edeyim ben o bebeği hiç sevmedim neden böyle hissettim acaba??halbuki normalde ben başkalarının bebeklerine bayılırım rüyamda kucağıma alırken bile zorla aldım sevmiyordum çok garip
canım gunaydın sanada :) bnde aynı senın gıbıyım bulantım yok bı tek ama bnde ne zaman dolabı acsam ya borek ya hamurısı cekıo canım normal kahvaltı gecmıo bogazımdan iş yerıne hazırlayıp getırıorum yok almıo mıdem resmen ama koy onuma bı tepsı borek nasıl yerım bellı degıl :)
hahahaaynen bende bi tepsi börek olsun gözüm kapalı yerim eskiden bukadar börek düşkünü değildim ayrıca bu yaramazlar annelerinin şişko olmasını istiyor yoksa bol yeşillik yememizi isterlerdi Tatlı şeylerle pek aram yok çok şükür pasta delisi olan ben görmeye tahammül edemiyorum çikolata dondurma bana kötü geliyor. Dün akşam yürüyüş yapalım dedik herkes dondurma aldı bende ezik kalmiyim diye eskiden nefret ettiğim halde sadece limonlu dondurma aldım. Ekşi ekşi yedim yoksa hayatta yiyemiyorum. Bebişim sevdiğim herşeyden soğuttu beni ama olsun onun için herşeye değer
günaydın kızlarrr, sanırım benim belirtilerimin azalmasına çok var tam gaz devam ediyor çünkü... sabahları mide bulantılarım baş dönmelerim hat safhada... göguslerim bir beden büyüdü sanki çok hassas... çok mutsuzum ya yediğim hiç bişeyden zevk almıyorum canım hiç bir şey çekmiyor. sadece kusmamak için yiyorum lütfen vucüdü tepki göstermeyenler şikayet etmesin. öylede çok zor çünkü
günaydın canım nasılsın, nasıl geçiyor hamileliğin
Kızlarrrrrrrrrrrrr,
canım sürekli domates ve zeytin istiyor ekmek arası
Bence bunalmamalısın... ne var ne kadar güzel yaaa annen bebeği olarak gördüğü senden bir bebek bekliyor ... tamam biraz sıkılabilirsin bu kadar ilgiden böyle duygularının yoğun oldu bir dönemde ama bence çooook güzelll sende ileride annen gibi olacaksın unutma şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?