2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canimmmm malefes ki böyleler hizmet bekler ikram beklerler birde üstüne ban hamileyim hormonlar uykum var de illa şakaya karışık laf sokarlar benim esim bu kadar olmamada hormon degisimlerine hala alisamadi bazen kaldırılmayacak gibi oluyo şakaları ilk gebeliğim benimle birlikte oda öğrenecek die bekliyorum sabır hepimize

Ya öyleyse problem değil de insanın aklına binbir türlü şey geliyo saol canım benim

bişey değil canım uygun bi zamanında git sağlık ocağına form dolduruyor bilgilerini detaylı olarak ekliyor tıpkı doktorun gibi senin bir hemşiren var artık dr un dışında senle ilgilenecek:)

benimde kaybım var gülüm hemde çok ağır bir kayıp hayatımdaki neşemide alıp götüren bir kayıp..o yüzden takılma eskilere önüne bak.rabbim beni güldürdü bak ikinci kez güldürecek nasipse.darısı başına inşallahhhhhh....

doğru düşünmüşüm demekki.benim 7+5 olmalıydı 2 gün öndeymiş ama önemli değil sonralarda çok ilerleme gerileme olur bilirsin.canlanmış şükürler olsun dedi doktorum sessizce şükrettim bende.bu kulunun dualarına ses verdiği için bazen şükürde az geliyor ya neyse.....

KAYRA ve KAHORIHAMA tebrikler ikinizede bebisleri gormussunuz.masallahh......SURMELI aklina sakin kotu sey getirme..ruya de gec.ben ne ruyalar gordum hamileyken.hepsi ciksaydi.ohoooooorahat ol canim.bende corba icdim midem kalkti yawww

sağol canım.darısı herkesin başına...

maşşallah canım benim maşşallahhhh hem gülerek hem gözlerim dolarak okudam vallahi küçük meleğin hepimizin yüzünü güldürdü Rabbimde onu ve annecinin yüzünü güldürsün inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnn sağolasın rabbim tüm annelerin anne olmak için savaşanların yüzünü güldürsün bizide unutmasın inşallah....

sağol şekerim darısı bekleyenlerimizin başına inşallahhhh

amin canım hepimiz inşallahhh.

bebem bende senin haberine çok sevindim.senin nazlı sıpan hem geç döllenmiş hemde seni çok üzüyor doğunca ısıralım minik kollarından...güzel olacak kuzum herşey çok güzel olacak inşallahhh.

canısım gelince sanada bakındım göremedim.nasılsın canım??çok şükür iyiyidi kuzucum....inşallah sende harika haberler verirsin..sağolasın gülüm eksik olma...

sağol gülüm darısı başına.dualarım seninle ve yavrunla.güzel haberlerle gel inşallahhhh...
kızlar kese boyutu yani GS 6.13 MM çıkıpta sonrada bebeği göreniniz oldumu acabaa :26::26:

bebek için kese boyu erken canım 1 haftaya görürsün ama bak büyüme güzel karındanda görülmüşş ohh ne güzellll...

eşine deki ben ham,ley,m ve yorgunum sen iyisin annenleri özlediysen sen git...net konuş.bu ne ya..saatin farkındamı yazık sana...

canısım sağlık ocağına gidip kaydını yaptır.boy kilo aşıların takiplerin doğunca kuzucuğun..çok önemli yanii..benide aradılar gidip yaptırdım:))))özel hastane sağlık ocağına bildirmezki....

bu akşam başlayan bulantılar beni mahvetti ya..gündüz çok az rahatsız etmiyor ama akşam olunca sinirlerim bozuldu.hiçbir şey yiyemiyorum o zamanda bulantım artıyor

benim kocam nato kafa nato mermer burnunun dikine kimseyi anlamaz etmez tek bildiği hiçbirşeye eyvallağı yok klasik boğa burcu erkeği:)

bişey değil canım uygun bi zamanında git sağlık ocağına form dolduruyor bilgilerini detaylı olarak ekliyor tıpkı doktorun gibi senin bir hemşiren var artık dr un dışında senle ilgilenecek:)

Telefon bırakmış zaten yarın bı ararım müsait biz zamanda da giderim artık çalışınca ikide bir izin olmuyo kontrole gittiğim gün giderim artık saglik ocağında

iftarda misafirim vardı yeni gittiler...cuma yine var...dinlenemeden okullar açılacak.neyse şikayet etmeyeyim...

bu akşam başlayan bulantılar beni mahvetti ya..gündüz çok az rahatsız etmiyor ama akşam olunca sinirlerim bozuldu.hiçbir şey yiyemiyorum o zamanda bulantım artıyor

ahhh canım nazarmı değdi sana ya bende aynı durumdayım sabah uyandığımda birde akşama mide bulantısı oluyor gündüz sadece uyku çok bende iyice dengem bozuldu

benim kocam nato kafa nato mermer burnunun dikine kimseyi anlamaz etmez tek bildiği hiçbirşeye eyvallağı yok klasik boğa burcu erkeği:)

Owwww Rabbim sabır versin canım ya ben kocamı osim basıma koyayım o zaman başak burcu uysal titiz iste bazen dilinin ayarı yok

Anladım canım yarın bıraktıkları numarayı arayayım kaydımızı yapalım bizde valla iyi ki varsınız ne deyim sizinle öğreniyorum herseyi

ahhh canım nazarmı değdi sana ya bende aynı durumdayım sabah uyandığımda birde akşama mide bulantısı oluyor gündüz sadece uyku çok bende iyice dengem bozuldu

yok be kuzum hep vardı aslında ama akşamları şiddetlendi.uyku olmuyor bendede bu bulantı varya.hani çıkarsam rahatlayacağım ama yok uyuz sadece bulandıracak....

ayyy çok uyuz ya kayram hiç anlamıyor beni şaşırmışım elinde

Cok tesekkurler bugune kadar almadim insallah bisey olmaz bebise
valla canım aslında gebelik düşünen her kadının 3 ay öncesinden alması gerekiyormuş kaç haftalıksın canım?

Telefon bırakmış zaten yarın bı ararım müsait biz zamanda da giderim artık çalışınca ikide bir izin olmuyo kontrole gittiğim gün giderim artık saglik ocağında
ben doktoruma sormuştum kayıt yaptırmam gerekiyormuş dedim oda bana biz sistem üzerinden gebe olduğunuzu bildirdik demişti bana:)

Owwww Rabbim sabır versin canım ya ben kocamı osim basıma koyayım o zaman başak burcu uysal titiz iste bazen dilinin ayarı yok

aynen öle canım bnm öp başına koy:))))bnm kocamda köprüyü geçene kadarmış canım napim aldık bi kere

Slm kızlarrr ya şimdik doktora ilk gittiğimizde tahmn dğum tarihi 10 mart demşti ama dün ultrasonda 8 mart çıktı hangisine göre takip etcem ben bebişimiii

yok be kuzum hep vardı aslında ama akşamları şiddetlendi.uyku olmuyor bendede bu bulantı varya.hani çıkarsam rahatlayacağım ama yok uyuz sadece bulandıracak....

neyseki bu zamanların bitmesine az kaldı bebişlerimiz bize kendilerini güzelce alıştırıyorlar biraz dengemiz bozuluyor ama onlar için can feda herşeye değer

gülüm valla taviz verme.eşim beni bilir kurallarım net ve değişmezdir.bana sormadan adım atmaz.temizlik ütü yemek herşeye yardım eder sağolsun.ölçülü oldukça sorunda olmaz ama ben sert bir yapıya sahibim.ve lafla adam döverim.çekinir benden.valla hiçç çekerim restimi otururum hiçte umrumda olmaz....

Slm kızlarrr ya şimdik doktora ilk gittiğimizde tahmn dğum tarihi 10 mart demşti ama dün ultrasonda 8 mart çıktı hangisine göre takip etcem ben bebişimiii

benimde öne kaydı ama değişmeyeceğim.çünkü bir önceki hamileliğimde 15 gün önden giderken 1 hafta gerşiye düştü tekrar öne geçti falan...genelde çok takılma usg ye..satını baz al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…