bu kadarcıkla birşey olacağını sanmam
hem doktorlar der ki bu kadar kolay düşecekse o bebek zaten yeterınce iyi tutunamamıştır ya da sorunludur
sen yıne de sıkı tutun ama bu kadar da hayatını kısıtlama, derim ben...
güzel anneler aklıma bisi takıldı yıne benim... doktoruma en son 23 temmuzda gttık 7 haftalıkken bı dahakı randevum 25 agustos 4 hafta sonra cokmu ara var sızce bazıları 15 gunde bır gııtıklerını soyluyorlar ama doktorum sımdı kalp atısını duyduk 3 4 hafta yapıcagımız bısı yok son kutu folık asıtınıde ıc bayramdan sonra gel bı daha kı randevuna dedı normalmı sızcede?
inş. canım benim aklıma da öyle geliyor ama bişey olur Allah korusun vicdan azabını kaldıramam.
tamam bugün gideyim.gerci varlıgını bilmediğim günler biniyordumm şükürler olsun bişey olmamıs şimdiden sonra da olmaz inş. ama yine de doktora sormak lazım bir
bende en son 25 temmuzda gittim gülüm doktora kalp atışlarını duyduk bebişimi gördük bidahaki kontrolüm 4 hafta sonra dedi gittiğimde 7+5 dim bugünde 8+5im 4 hafta sonra 13 hafta olcak ben duraman zaten ebe hanımda bana mutlaka 11 hafta olunca bi kontrole git hemde 2li testi ihmal ettirme dedi yani ben 11. haftada 2li test bahanesiyle gitcem hastaneyegüzel anneler aklıma bisi takıldı yıne benim... doktoruma en son 23 temmuzda gttık 7 haftalıkken bı dahakı randevum 25 agustos 4 hafta sonra cokmu ara var sızce bazıları 15 gunde bır gııtıklerını soyluyorlar ama doktorum sımdı kalp atısını duyduk 3 4 hafta yapıcagımız bısı yok son kutu folık asıtınıde ıc bayramdan sonra gel bı daha kı randevuna dedı normalmı sızcede?
selamlar ben geldim.yine cok fazla ilerlemiş sayfalar takip edemiyorum
bir sorum olacaktı.
servisle gitsem eve ama servis biraz eski, paldır küldür gidiyor. tümseklerde falan ne kadar fren yapsa da zıplaıyor aceba bebişe zararı olur mu ?
kendi arabamızla giderken emniyet kemerimi filan takıyorum serviste yok eski araba zaten ne yapsam aceba ?
Kızlar kan sulandırıcı iğne kullanan varmı aranızda.?
Ben kullanıyorum göbekden. 0.8 clexcan
Kullanıp bacakdan olan varmı acaba?
doktora gitmeme daha cok var canım ya önümüzdeki carsamba gidicem de belki bilen arkadas vardır diye düşündüm
ôkızlar kese boyutu yani GS 6.13 MM çıkıpta sonrada bebeği göreniniz oldumu acabaa :26::26:
gözlerim yanıyor ağzımda ekşime ve sulanma uykumda var eşim haala çalışıyor haalim yok hizmet etmeye üstüne beni arıyor annemleride çağır gelsinler diyor bu saatte bnm kocamın hiç zaman kavramı yok üstelik geldiklerinde gecelere kadar oturuolar neden bnm kocam beni anlamıyor offf offffffff
gözlerim yanıyor ağzımda ekşime ve sulanma uykumda var eşim haala çalışıyor haalim yok hizmet etmeye üstüne beni arıyor annemleride çağır gelsinler diyor bu saatte bnm kocamın hiç zaman kavramı yok üstelik geldiklerinde gecelere kadar oturuolar neden bnm kocam beni anlamıyor offf offffffff
Kizlar iyiaksamlar bende 6+4 gun hamileyim.herhangibisey kullanmiyorum Herkes folit asit ilacinikullaniyormu?zorunlumu?
Allah yardimcin olsun canim : (
aynen benimdeama Allah'tan kocam anlayışlı,olmasa trip yiyeceğini bildiği için sesini çıkaramıyor.yoksa sokaktan geçeni eve çağırma gibi bi huyu var..
Arkadaslar ben yine biseyyyyy danisicam isten eve geldigimde kapımda bir not vardı saglik ocağından hemşire aradı size ulasamayinca adres bilgisinden bizi aradılar karsı komşunuz die bı not vardı, komşumun kapısını çaldım ama evde yok sanırım bu saglik Ocağı'na kayıt ısı icin aramış olabilirlermi çok tuhaf geldi bana özel hastanede gebelik bilgisi fln mı işleniyor acaba hiç bu durumu yaşayan oldumu?
folik asit 12.haftaya kadar zorunludur canım .folik asit aminoasid metabolizmasında ve dna yapımında rol oynar.hücre büyümesi ve gelişimini artırarak doku oluşumunda büyük rol alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?