Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar.ben 2 ay 5 günlük hamileyim daha bende ne bulantı ne bişey hiç bişey yok sizde ne zaman başladı acaba.hafif bir bulantı var gibi ama önemli değil.öyle istifra tiskinme yok bende neden acaba?
bende çok mutsuz uyandım...
kusarak
bendeaşırı belirti yaşıyorum çok şikayetçiyim dün akşam 8 de yattım bu sabah sekizde uyandım sayemde eşimde sahur yapamadı işe gelmicek olsam hiç kalkmam
keşke midem bulanmasa
kasma kendini canım olur öyle bende sabah sancıyla uyandım ama klima açık kalmış soğuk almışımdır diye düşündüm bebişlerden kaynaklandığını düşünmeyelim ki kötü hissetmesin onlar belirtiler bedede yok bi tek yorgunluk hissi buda bebeklerimimzin çok akıllı olacağının kanıtıdır :) içini ferah tutki bebişinde mutlu olsun :)
ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...
selam bayanlar.ben 2 ay 5 günlük hamileyim daha bende ne bulantı ne bişey hiç bişey yok sizde ne zaman başladı acaba.hafif bir bulantı var gibi ama önemli değil.öyle istifra tiskinme yok bende neden acaba?
İşte kimi belirtim var diye kimi yok diye şikayetçi.Allah size kolaylık versin.Ben çalışıyorum istemzdim çok ama insan ara bi belirti istiyor işte.
Biraz önce naz yapamadığını yazmıştın şimdi eşin şikayet ediyor diyorsun..Demek naz yapsan nasıl olacak.Boşver erkeklerin bu halimizi anlamsına imkan yok.Sen hamileliğin tadını çıkarmaya bak.
Ben de biraz kullanayım diyorum ama eşim çok şanslı hiç bir sorunum yok. aşerme falan da yok,her işimi yapabiliyorm.
Diyorum bu bebek babasına düşkün olacak galiba..
aslında naz da değil bir sözüne alındım niye alınıyormuşum??ona kızıyor...ben hergün onun saçma kaprislerini çekiyorum sebebi belli birşey benim duygularımı oynatıyor ki bu şey kendi çocuğu zoruna gidiyor,üzülüyorum gece 5 te uyandım ağlayarak nasıl hislenerek uyuduysam bir daha uyuyamadım gün nasıl geçecek bilmiyorum...
Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
maması almaya gidiyor ayyy neyin nesiyseee
Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
sağol canım aslında ben ilçedeyim il merkeze eşim tayin istemişti çok umutluyduk bende o aralar halılarımı v.s. yıkayıp kaldırmıştım tayin nasip olmadı daha burada yiyecek ekmek, içecek suyumuz varmış demekki tayin olsun olmasın bu oturduğum evden memnun kalmamıştık hep taşınmak istiyorduk nasip şimdi işte yani ön toparlanmam işime yarayacak :13: zaten o kadar halsiz ve hep uykucuyum ki iyiki halılarımı v.s. önceden halletmişşim kurtarıcım oldu adeta işte ufak-tefek toparlanmalar bana kaldı tabi ev temizliği için yanıma yardımcı ayarlıycamm ya bugün ya yarın dikkatliyim yormam kendimikolay gelsin cnm sana,kendini çok yorma aman deyim..
canım benim ev bakındık son günlerde :2: şimdide taşınma telaşesi var dikkat ediyorum tatlımm çok sağol ilgin içincanım bende sana mesaj atıyordum nerlerdesin diye kolay gelsin canım aman dikkat et kendini yorma çok fazla
naz tatlım çok sağol aynen yormadan başarılı olacağıma inanıyorum ben az önce yazdığım gibi toparlanma konusunda hazırlıklıydım şükür benimde midem bulanıyor evet ya ayakta denge kuramıyorum bendede baş dönmesi var sanırım yada yorgunluktan :111:kizlar selamsifacim.hayirli olsun tasiniyorsunuz.yorma kendini.bebise ve kendine iyi bak.
kizlar size sorularim var.sizde benim gibimisiniz.basim donuyr halsizim.elimi yumruk SIKARKEN bile zorlaniyor gibiyim.midem az da olsa bulaniyor.bir kabizim bir ishal gibiyim.ama tamda deyilim.noluyor bana.normalmi sizce.basim cokkkkkk donuyor yaaaaaaaaa:111::111::111::111::111::111:
ahh canım benim biz ne kadar anlatsakta anlayamayabilirler kocişler sen inadına relax ol sitres yapmamaya çalış üstelik iş sitresinde vardır ki aman deyim tatlım sakin olmaya bak yeğenim içinben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
aynen halszilik diz boyu üstelik ev taşıycamm büyük ihtimal önümüzdeki haftasonugünaydın kızlar 4-5 gündür çok sıkı takip edemiyorum baya arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler çok halsizim bu aralar hiç bişi yapasım yok açım ama biri hazırlasada yesem yani o durumdayım
bende iyiydim ama başladı bi kere işteamanniinnnnn an itibari ile bulantım başladı iyiydik biz bulantısız ama
ahh aynı bendeki belirtiler ya çalışmak daha zordur kolaylıklargünaydınnn kızlarrr ve minicik bebişlerimizzz :)) benmde artık yavas yavas bulantım basladı..bide sürekli uykum var yaa dayanamıorum calısırken kafam düşcek nerdeyse :)) sizler nasılsınızz
çileğim nerelerdesin sen özledim çok geçmiş olsun ya bendede bacaklarıma aynen bıçak gibi sızı giriyor zaman zaman :18::26:selam herkese
bende bugun sol kasıgımda bır bıcak gıbı batmaylabasladım gune
varmı boyle batması olan agrıda dııl batma sankı
hayrolsun tatlım rüyan bence yeni evinde bol bebişler sizi beklerKizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
Günaydın güzel anneler...
Ben bugün çok mutsuz kalktım.Dün akşamdan beri karnımda kramplar var .KArnım ağrıyo..
Aslında bi kaç neden geliyo aklıma
1-ekşi yoğurt yedim
2- yumuşamış şeftali yedim
3-soğuk yoğurt yedim
ama bu sabah hala kramplar devam ediyo.Korkuyorum çok kızlar.Ağlayasım var çok fena moralim bozuluyor.
Zaten hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum böyle bi şey olunca da iyice tırsmaya başladım..
günaydın anneler ve hala minik olan bebeleri....
ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
selam herkese
bende bugun sol kasıgımda bır bıcak gıbı batmaylabasladım gune
varmı boyle batması olan agrıda dııl batma sankı
İşte kimi belirtim var diye kimi yok diye şikayetçi.Allah size kolaylık versin.Ben çalışıyorum istemzdim çok ama insan ara bi belirti istiyor işte.
Biraz önce naz yapamadığını yazmıştın şimdi eşin şikayet ediyor diyorsun..Demek naz yapsan nasıl olacak.Boşver erkeklerin bu halimizi anlamsına imkan yok.Sen hamileliğin tadını çıkarmaya bak.
Ben de biraz kullanayım diyorum ama eşim çok şanslı hiç bir sorunum yok. aşerme falan da yok,her işimi yapabiliyorm.
Diyorum bu bebek babasına düşkün olacak galiba..
aslında naz da değil bir sözüne alındım niye alınıyormuşum??ona kızıyor...ben hergün onun saçma kaprislerini çekiyorum sebebi belli birşey benim duygularımı oynatıyor ki bu şey kendi çocuğu zoruna gidiyor,üzülüyorum gece 5 te uyandım ağlayarak nasıl hislenerek uyuduysam bir daha uyuyamadım gün nasıl geçecek bilmiyorum...
Ay kıyamam, o kadar üzme kendini.
Hay maşallah :)Yok kizlar malesef tek rüyamda cok mutluydum 1 odada 4 beşik vardi.
ayy çok zorlandın mı tatlım gebe olarak bende ev taşıycam güle güle oturun , içinde bebişinizi sağlıklıca büyütmek nasip olsun inşallah ben Kayseri deyim zaten listede yalnızım sen bulursun inşallahAramızda Ankara'da yaşayan var mı kızlar 5 gün oldu daha taşınalı