evet tatlım dün akşam üşümüştüm ve uyandığımda da üşüyerek uyandım dayanamadım hırka giyindimarkadaşlar bu sıcak havada ara ara üşüyorum ben öyleki tüylerim ürperiyo sizde de varmı?
evet tatlım dün akşam üşümüştüm ve uyandığımda da üşüyerek uyandım dayanamadım hırka giyindimşimdi daha iyiyim hırkayı da çıkardım artık yanımdan ayırmam herhalde hırkayı
mükemmel anlayışlarını göstermeliler kocişler başka yolu yokbenle dalga geciyo eşim klimayı açtırmıyorum bide kızıyo bayılıcam sıcaktan sen üşüyorum diyosundedim al biraz sen taşı serinlersin belki :) ahhh şu erkekler :)
mükemmel anlayışlarını göstermeliler kocişler başka yolu yok
Gunaydiiin
günaydııın...
günaydın anneler ve hala minik olan bebeleri....
Günaydın güzel anneler....
gunayyydddınnnnnn :)
gunaydınnnnn gunaydınnnnn :)...
Günaydın melek anneler.Ben de bugün bebişimi görmeye gidicem.Bakalım büyümüş mü fasulyem.Gelince anlatırım size detayları.Hepinize huzurlu mutlu günler.
günaydın kızlar 4-5 gündür çok sıkı takip edemiyorum baya arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerçok halsizim bu aralar hiç bişi yapasım yok açım ama biri hazırlasada yesem yani o durumdayım
günaydınnn kızlarrr ve minicik bebişlerimizzz :)) benmde artık yavas yavas bulantım basladı..bide sürekli uykum var yaa dayanamıorum calısırken kafam düşcek nerdeyse :)) sizler nasılsınızz
Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
maması almaya gidiyor ayyy neyin nesiyseee
kızlar kalamayacağım ben çıkıyorumm hadi sizlere hoş sohbetler
ha bu arada ciciler topiğinde ilk sayfanın ilk mesajına ekledimhalaa eksiklerim var onlarıda resimleyip eklerimm bakmak isteyenler
aman dikkat edin ya ben sezeryanla doğum yaptım kimse hamileyken uyarmadı çok kanadı göğüslerim. pahalıda olsa bi çaresini bulun süreceğin zaten azcık bişi.9 ay yeterde artar bile gerçi tüpün boyutu önemli. ben hamileyken karnıma badem yağı sürmüştüm badem yağındanmı genetikmi bilmem hiç çatlağım olmadı yinede sizde sürün yazlıktan eve dönünce başlayacağım bende kullanmaya.
kanda alıyorlar ultrasonlada bebeğin boynunu ölçüyorlar basit şeyler yani.
ımmmmmmmmmhhhhhh güllaç deme ramazan başladı başlıyalı hiç canım istememişti ama canım hep tatlı türü şeyler çekiyor bazende ekşi. şimdi canım güllaç çekti yarın güllaç alıp yapayım bari ramazan bitmeden sonra kalmıyor piyasada güllaç.
amannnnnnnnnn bu erkek milletide abartıyor.
katılıyorum arkadaşım sana . evham yapmaya gerek yok herşey olacağına varır. ilk hamileliği olanlar endişeleniyor ister istemez.
bende geçen hafta kare erişte kestim onunlada süper olur bir ara bende mercimek yemeği yapayım. soğana midem bulanıyor anneme yaptırayım.
pişirmeden evvel bir kaç saat evvel suda bekletiyorum karası falan gidiyor.
bende daha hiç görmedim 7sinden sonra gidecem. senle aynı kaderi paylaşıyoruz benide kızım oyalıyor. ama bu ikinciye hiç heyecanım yok. acaba doktora gidincemi olur acaba?
selam bayanlar....nasılsınız bakalım???
Aramızda Ankara'da yaşayan var mı kızlar 5 gün oldu daha taşınalı
yarenciğim oluyor bazen gülüm.hayal kırıklığı vs diyelim geçsin...aa cnm merhaba nasılsın
bak olmadı neden keyfın yok sıcakmı vurdukı senı nansıl gıdıyo bakım
canııııııııımm kıyamam ne oldu ki sana......
Yoruldun ya belki ondandır.......
Sana baktım durdum gelirsin diye..
Dedim galiba misafirlerde geç gitti toplanma falan...
Ama sen böyle olursan ben ne yapayım..
Ben hiç toparlanamam
Benim gerçekte olan ama manen olmayan kız kardeşimden bile yakınsın bana
ya nerdesin canım sen özledik ya
canım bende seni özledimde geldim bak.nasılsın canım??
hoşgeldim canımvalla canım 4-5 gündür halsizlik sinir stres almış başını gidiyor aralarda öğürmeler pazar gününden beri pek bende takip edemedim topiği ama yokluğun belliydi senden ne var ne yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?