2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Al benimkinden de o kadar. Benimle artık konuşulmuyormuş!

aaaa bi an eşim konuştu sanki :) aynı cümle yani :) bende msjlaşalım o zaman diye tiiye alıyorum napım zaten hormonlar tavan yapmış bide koca bebeklemi uğraşıyım :)

arkadaşlar bu sıcak havada ara ara üşüyorum ben öyleki tüylerim ürperiyo sizde de varmı?
evet tatlım dün akşam üşümüştüm ve uyandığımda da üşüyerek uyandım dayanamadım hırka giyindim şimdi daha iyiyim hırkayı da çıkardım artık yanımdan ayırmam herhalde hırkayı

benle dalga geciyo eşim klimayı açtırmıyorum bide kızıyo bayılıcam sıcaktan sen üşüyorum diyosun dedim al biraz sen taşı serinlersin belki :) ahhh şu erkekler :)

kızlar kalamayacağım ben çıkıyorumm hadi sizlere hoş sohbetler

ha bu arada ciciler topiğinde ilk sayfanın ilk mesajına ekledim halaa eksiklerim var onlarıda resimleyip eklerimm bakmak isteyenler

benle dalga geciyo eşim klimayı açtırmıyorum bide kızıyo bayılıcam sıcaktan sen üşüyorum diyosun dedim al biraz sen taşı serinlersin belki :) ahhh şu erkekler :)
mükemmel anlayışlarını göstermeliler kocişler başka yolu yok

günaydııın...

günaydın anneler ve hala minik olan bebeleri....

Günaydın güzel anneler....

gunayyydddınnnnnn :)
gunaydınnnnn gunaydınnnnn :)...

Günaydın melek anneler.Ben de bugün bebişimi görmeye gidicem.Bakalım büyümüş mü fasulyem.Gelince anlatırım size detayları.Hepinize huzurlu mutlu günler.

günaydın kızlar 4-5 gündür çok sıkı takip edemiyorum baya arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler çok halsizim bu aralar hiç bişi yapasım yok açım ama biri hazırlasada yesem yani o durumdayım

günaydınnn kızlarrr ve minicik bebişlerimizzz :)) benmde artık yavas yavas bulantım basladı..bide sürekli uykum var yaa dayanamıorum calısırken kafam düşcek nerdeyse :)) sizler nasılsınızz

tünaydına 35 dk kala sizleredeeeeeee günaydınnnnnnnnnn

Kizlar rüyamda üçüzüm oluyormuş 2 erkek 1 kiz biri ağlıyor meme veremiyorum sütüm acimistir diyorum birisi markete biberon
maması almaya gidiyor ayyy neyin nesiyseee

hayırlara vesile olurrr inşallahhhhh.......

kızlar kalamayacağım ben çıkıyorumm hadi sizlere hoş sohbetler

ha bu arada ciciler topiğinde ilk sayfanın ilk mesajına ekledim halaa eksiklerim var onlarıda resimleyip eklerimm bakmak isteyenler

canım taşınıyormuşsun allah yardımcın olsun dikkat et kendine

insallah goruruz bebisleri.tabi ilk bebisde heyecan bambaska.ama ben yinede heyecanlyim

güzel mart anneleri sizlere bir sorum olucak suan 9. haftanın ıcındeyım bı dahakı randevum ayın 25 ıne yanı 12. haftamda olucam doktora gttıgımde. ıkılı testı o hafta yaptırmamız gerekıodu dıymı ?

Okuyunca o kadar üzüldüm ki....bazen sırf bu yüzden topikten soğuyorum.sevdiklerimin canının acıması üzüyor beni.allahtan ümit kesilmez...hayırlısı diyelim gülüm...rabbim tez zamanda sağlıklı bebeişler versin sende bize müjdeyi ver.canını sıkma gülüm ve seni sevdiğimide unutma...

Sevindim gözün aydın canım..şerden hayır çıkmış senin adına..ne demek her zaman dua edeceğim tabii..yeterki hakedelim....hep güzel haberlerle dön canım...

KIZLAR bişey sorcam. acaba ben hamile kaladan önceki ay düşük yapmış olabilir miyim? bir önceki adetimden önce bazı hamilelik belirtileri vardı. idrar rengi sapsarı ve kokuluydu. göğüslerim şişti ve uçları koyulaşmıştı. adetim yaklaşırken kahverengi akıntı geldi sonra iki gün bişey gelmedi. sonra yine kahverengi akıntı geldi. bir iki gün sonr da adetim başladı. şimdi düşünüyorum acaba önceki ay ben düşük mü yaptım diye. ağrım sancım olmadı. hamilelik testi de yapmamıştık... şimdi ise progesteron kullanıyorum kesildi gibi kahverengiler..

Son düzenleme:
aa cnm merhaba nasılsın
bak olmadı neden keyfın yok sıcakmı vurdukı senı nansıl gıdıyo bakım
yarenciğim oluyor bazen gülüm.hayal kırıklığı vs diyelim geçsin...

canımsın sağol.özelime mesajlar geliyor çok sevdiğim insanlardan artık girmeyeceklerini falan yazıyorlar haklı sebeplerle bende üzülüyorum.o günde biraz depresiftim galiba.ya aslında son 1 haftadır öleyimde bakma...bi durgunum rabbim hayır eylesin.bende seni çok seviyorum ve çokta yakın buluyorum canımsın sen...

canım bende seni özledimde geldim bak.nasılsın canım??

hoşgeldim canım valla canım 4-5 gündür halsizlik sinir stres almış başını gidiyor aralarda öğürmeler pazar gününden beri pek bende takip edemedim topiği ama yokluğun belliydisenden ne var ne yok canım

şükür bulantı dışında zımba gibiyim.geçer canım hamilelik cilveleri.sinir bendede vardı ama sanırım baya bir atlattık:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…