How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.

dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.

hakkımızdan hayırlısı.

bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.

gecmis olsun canim benim.........

kızlar çatlak oluşmasın diye bişeyler yapmaya başladınız mı lierac kremin methini çok duydum ama fiyatı 75 tlymiş sanırım bide beyaz vazelin diyolar napmamız lazım sizce ben çatlamak istem iyorum ama 75de biraz pahalı geldi az zaman değil 9 ay:43:
aman dikkat edin ya ben sezeryanla doğum yaptım kimse hamileyken uyarmadı çok kanadı göğüslerim. pahalıda olsa bi çaresini bulun süreceğin zaten azcık bişi.9 ay yeterde artar bile gerçi tüpün boyutu önemli. ben hamileyken karnıma badem yağı sürmüştüm badem yağındanmı genetikmi bilmem hiç çatlağım olmadı yinede sizde sürün yazlıktan eve dönünce başlayacağım bende kullanmaya.

ikili test kan yoluylamı yapılıyor yoksa farklı bişey mi yapıyorlar
kanda alıyorlar ultrasonlada bebeğin boynunu ölçüyorlar basit şeyler yani.

benim niye canım bişey istemiyor biz niye naz yapamıyoruz babamıza miniğimle...dün öğlende aradım öylesine bulamasın uğraşsın diye güllaç dedim ramazan ayı olduğunu unuttum elini sallasan güllaca çarpıyor almış gelmiş espirisi kalmadı mecbur yedim :52::52:hiçbirşey canım istemiyor ne sinir bozucu bir durum halbuki ben bunu sonuna kadar kullanmak istiyordum :47::47: eskiden evde sesim çıkardı şimdi değil naz yapmak uyumaktan gıcık çıkmıyor koltukta sızıp kalıyorum ne olucam ben böyle naz yapmadan aşermeden :50::50:

ımmmmmmmmmhhhhhh güllaç deme ramazan başladı başlıyalı hiç canım istememişti ama canım hep tatlı türü şeyler çekiyor bazende ekşi. şimdi canım güllaç çekti yarın güllaç alıp yapayım bari ramazan bitmeden sonra kalmıyor piyasada güllaç.

Ay ben dün ilk defa mercimek çorbası istedim. Ama işkembecilerde olan vardır ya sarı, ondan :) Söylene söylene gitti kocam. Milletin gazına geliyor. Aynı yerde çalışıyoruz, bütün arkadaşlar "yandın olm sen, sürekli kapris sürekli naz çekeceksin, oooo gece ile işin zor" falan diyor. Ki Allah için hiç bir de huysuzluğum olmadı.
amannnnnnnnnn bu erkek milletide abartıyor.

ne bende ne doktorumda evham yok,ben gidecekse yaşamayacaksa yaşamaz diye düşünüyorum doktorumda onaylıyor,8 ay önce dış gebelik geçirdim kendimi kahrettim bu yüzden bu miniğimde aslında her duruma hazırlıklıydım ve hala daha hazırlıklıyım hala daha kendimi çok kaptırmıyorum verende allah alanda allah diyorum,miniğim mucizeydi tam rahim flimine girecekken beklemediğimiz anda süprizle geldi biz daha kötü senaryolara hazırlamıştık kendimizi....bebeğin nasibi ruhu yaradan tarafından üflenirken veriliyor endişenlenmeye evham yapmaya gerek yok...

katılıyorum arkadaşım sana . evham yapmaya gerek yok herşey olacağına varır. ilk hamileliği olanlar endişeleniyor ister istemez.

benimde eriştem yok ama eriştesizde hmmmm çok güzel oluyo yap gülüm valla çok vitaminli afiyet bal şeker olsun yoğurt ve pilav yapcam bende yanına :52::56::49:

bende geçen hafta kare erişte kestim onunlada süper olur bir ara bende mercimek yemeği yapayım. soğana midem bulanıyor anneme yaptırayım.

teşekkür edrim gülüm annişler yapsın bebişler beslensin evet dediğin çok mantıklı ben kara oluyo diye döküyodum ama yemek nasılsa kara oluyo bundan sonra öyle bari yapayım saolasın bilgin için:16::56:

pişirmeden evvel bir kaç saat evvel suda bekletiyorum karası falan gidiyor.

selam herkese:3::3::3::3:nasilsiniz kizlar nevar ne yok.....bende varim...ama ben ayin 14 bebegimi ilk defa gormek icin gidicem insallah.......:10::10::10:zaman cok zor geciyor.:18::18::18:iyiki kizim var beni oyaliyor.yoksa kafayi yerdim:1::1::1::9::9::9::9:
bende daha hiç görmedim 7sinden sonra gidecem. senle aynı kaderi paylaşıyoruz benide kızım oyalıyor. ama bu ikinciye hiç heyecanım yok. acaba doktora gidincemi olur acaba?

kızlar sizce ben haftaya çarşamba kalp atışı duyabilir miyim
sat 20 haziran

bugun itibariyle 6+0 olmalıyım:44:

Aşağıda ne yazıyor "Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz" :1:

Son düzenleme:

günaydııın... :nazar::nazar:

Günaydın güzel anneler...

Ben bugün çok mutsuz kalktım.Dün akşamdan beri karnımda kramplar var .KArnım ağrıyo..
Aslında bi kaç neden geliyo aklıma
1-ekşi yoğurt yedim
2- yumuşamış şeftali yedim
3-soğuk yoğurt yedim

ama bu sabah hala kramplar devam ediyo.Korkuyorum çok kızlar.Ağlayasım var çok fena moralim bozuluyor.
Zaten hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum böyle bi şey olunca da iyice tırsmaya başladım..

Ben bugün çok mutsuz kalktım.Dün akşamdan beri karnımda kramplar var .KArnım ağrıyo..
1-ekşi yoğurt yedim
3-soğuk yoğurt yedim

ama bu sabah hala kramplar devam ediyo.Korkuyorum çok kızlar.Ağlayasım var çok fena moralim bozuluyor.
Zaten hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum böyle bi şey olunca da iyice tırsmaya başladım..

bende çok mutsuz uyandım...

kusarak:37::37::37::37:

bendeaşırı belirti yaşıyorum çok şikayetçiyim dün akşam 8 de yattım bu sabah sekizde uyandım :50: sayemde eşimde sahur yapamadı işe gelmicek olsam hiç kalkmam :50:

keşke midem bulanmasa :27:

1-ekşi yoğurt yedim
3-soğuk yoğurt yedim

kasma kendini canım olur öyle bende sabah sancıyla uyandım ama klima açık kalmış soğuk almışımdır diye düşündüm bebişlerden kaynaklandığını düşünmeyelim ki kötü hissetmesin onlar belirtiler bedede yok bi tek yorgunluk hissi buda bebeklerimimzin çok akıllı olacağının kanıtıdır :) içini ferah tutki bebişinde mutlu olsun :)

Günaydın melek anneler.Ben de bugün bebişimi görmeye gidicem.Bakalım büyümüş mü fasulyem.Gelince anlatırım size detayları.Hepinize huzurlu mutlu günler.

ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...:47::47:

günaydın kızlar 4-5 gündür çok sıkı takip edemiyorum baya arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler :nazar::49:çok halsizim bu aralar hiç bişi yapasım yok açım ama biri hazırlasada yesem yani o durumdayım:21::49::nazar:

herkese hayırlı sabahlar arkadaslar
dün 3 gibi bi cıktım maşallah sayfaları yakalamak ne mümkün.
söylüyordum ya uykum var diye o sıra bir de nasıl mide bulantısı başladı.cıkarıcam zannettim yok.zorla leblebş yedim.
basımı masaya koymustum 10-15 dk uyumusum.calan telin sesine uyandım.mide bulantısı hafiflemiş azcık da uykumu almısım.
bu sabahda istifar edecek gibi zorlandım durdum yüzüm filan kıpkırmızı kesildi ama bişey cıkmadı hava cıktı :1:
şimdi de hiç keyfim yok.belimde agrı ve sanki midem bulancak gibi kötü bi his.
allah yardımcımız olsun.belirtim yok derken kendi kendime nazar mı ettim ne yaptım dün bugün iyi değilim

ben mutsuz yatıp mutsuz kalktım...akşam eşimle tartıştık bende ona küstüm tabi o da bana küstü....
kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...:47::47:

ahhh canım emin ol değmez kendini ve bebeğini üzmeye eşinin seni anlamasını bekle dicem sinirli bi yapısı varsa zor çünkü bu erkekler zora gelmiyor bazen anlayış sıfır güzel şeyler düşün üzme kendini nasıl olsa barışacaksın eşinle küs kalmıcan ya..Benimde eşim yapıyor sinir ediyor napim bebeğimi düşünüyorum...bi kaç kere baktım sinirlendim sonra pişman oldum bebeğime üzüldüm:(sabah işe gidiyor gece nerdeyse 12 de geliyor kendi işimiz olduğu için bide ramazan ayı işler iftardan sonra oluyor yüzünü bile göremiyorum bu aralar oda bi telaş para kazanmam lazım çocuk geliyor:)bende evde bunalım geçiriyorum çamaşır ütü temizlik yemek dışarı çıktığımda gittiğim tek yer market hastane sağlık ocağı eczane oldu artık:)allah hepimizin yardımcısı olsun :49::nazar:

Son düzenleme:
Kapris yapıyormuşum sürekli bence alakası bile yok...kabul biraz hassasım ama kapris naz sinir krizi hiçbiri yok...
Aba altından sopa gösterip beni 9 aylık süreçte sindirmeye çalışıyor sanırım benim şuan yaşadığım duygular elimde değil....
Kolaymı içinde can taşımak hormonların değişmesi,yeme,içme,uyku düzenim bile eskisi gibi değil nasıl ben normal davranayım...
Aslında eziyet çektireceksin o zaman anlayacak nazı...:47::47:

bende dün akşam çok huzursuzdum benim ki alışık bu hallerime ama ben normal zamandada arada yaparım ilgi isterim bi kaç gün nazlandırır beni alışık olduğundan sorun çıkarmıyor pek :)

Back