nerden bileyim gülün ya bilsen dökermiydim normalde bizim evde 1 kez olsun mercimek yemeği pişmezdi hep çorba olarak tüketirdim şimdi eşim iştiyo diye bi siteden baktım böyle öğrendim ve hep böyle pişirdim kızlar ben çıkıyorum eşim geldi akşam görüşürüz byyymercimek yemegi super kizlar gercekten ben de 2 gun once yaptim. et yiyemiyorsaniz hele protein aciginizi kapatirsiniz.
canim sen de cok guzel tarif etmisisn eline saglik ama suyunu dokmeeeeeeee. tum protein gitttti. onceden kaynatmadan sotele sonra mercimegi at hepsini bir kaynat pisene kadar. tum vitamin suyunda gidiyyyy ama datlimm
iç kısmında bileğin iç kısmına baskı yapan çıkıntı var tatlım bu bilekliklerin.Belli bir bölgeye denk getiriliyor ve oraya yaptığı baskıyla bulantıyı kesiyor.Hiçbir şekilde deri yoluyla bişeyler vermiyo bünyene sadece baskı yapıyor :)
Hoşbulduk tatlım :) düşük tehlikem var o yüzden sürekli yatıyorum evdeki pcler dekstop o yüzden kalkıp siteye gelemedim eşimin bi arkının pc yi tamir için aldık teslim edene kadar yattığım yerden giriyorum :)
evet tatlım progestan kullanıyorum.O da bulantı yapıyor ama önceden de vardı ikisi de birleşince coştu
Yok tatlım denge bilekliği değil bu o bileklikler sırf psikolojikmiş zaten etkileri yokmuş nomalde.Bu bileklik basınç yapıyor bi bölgeye farklı bişey :)
selam herkese
2 haftalık bıortatılden sonra dondum
ucakla gıdıp geldım allaha sukur bır sorun yasamadım
en son 7 haftalıkken doktora gıtmıstım sımdı bu hafta gıdıcem bakalım heyecanlıyım
busurecte bol yedım bol kustum
ama buna ragmen kılo aldım
bende ılk aylkarda kılo alanlar kervanındayım sımdıden 4 kılo almısım heymaşşşaallhh
bu arada aynı haftada oldugum karındaşlarımdan doktrora gıden varmı?
ası olan ne bılım test yaptıran?
11.haftadan sonra 2lı testler olcakmıs
senle aynıyız cnm,ben de 7+5 de gitmiştim,1 ay sonra gel hemde ikili testi yapalım dedi,15 ağustosta 11+4 olucam,aldım randevumu,hayırlısıyla onuda atlatınca herşey daha güzel olacak :)
bende varımbende 15 ağustosta gidicem 2li test için hemde bebişi görmek için zaman geçmiyor sanki
selam canımne güzel kızın var yanında ama ilk gibi heyecanlısın
gülüm dramamine yi reçetesiz vermiyolar zaten doktor yazarsa alabilirsin anca bende kullanıyorum ondan da doktor çok zorlanmadığın sürece alma dedi ben ilaç olarak folbiol + magnorm(midemi bulandırdığı için 3 gün arayla içiyorum) +progestan +coraspirin +elevit (19 adet temel vitamin içeriyo doğuma kadar iç hem sütün çok bol olur dedi bana doktorum) son olarakta puse yani omg3 kullanıyorum bebeğin zeka ve vücut gelişimi için çok demi benim ilaçlarım varmı canlar bu kadar ilaç kullanan içinizde?
Benim bazen karnım ağrıyor Bı adet ağrısı gb bı ishal ağrısı gb bı sancı bı gaz ağrısı gb bı hafta sonra kalp atış kontrolum var kese görünmüştü gecen hafta bu ağrılardan dolayı endişelenmeli miyim ????
kızlar ya doktor folik asit yazınca daha ucuza mı alıyosunuz ?
ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum
bende varımbende 15 ağustosta gidicem 2li test için hemde bebişi görmek için zaman geçmiyor sanki
aynen,kocama diyorum 2 hafta kaldı,diyo sende gün sayıyosun,dedim tabi sayıcam meraktan ölüyorum :)
ya canım bende öyleyim önce kese için gün saydım sonra bebek var mı diye gün saydım sonra kalp atışı için gün saydım şimdi de ikili testi iyi çıkacak mı sağlıklı mı diye gün sayıyorumsonra da cinsiyet gelecek
selam cici mart anneleri ve sevimli bebişleri
herşey yolundadır umarım öpüyorum hepinizi
ben bir süre olamayacağımev taşıyacağım bilginiz olsun Rabbime emanetsiniz cici bakın hem kendinize hem yeğenlerime
selam cici mart anneleri ve sevimli bebişleri
herşey yolundadır umarım öpüyorum hepinizi
ben bir süre olamayacağımev taşıyacağım bilginiz olsun Rabbime emanetsiniz cici bakın hem kendinize hem yeğenlerime
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?