2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
nerden bileyim gülün ya bilsen dökermiydim normalde bizim evde 1 kez olsun mercimek yemeği pişmezdi hep çorba olarak tüketirdim şimdi eşim iştiyo diye bi siteden baktım böyle öğrendim ve hep böyle pişirdim kızlar ben çıkıyorum eşim geldi akşam görüşürüz byyy

belki adını yanlış biliyorumdur,kardeşim geçen sene hamileydi kullanmıştı,şimdi bana verdi :) tam damar üstüne denk gelen bi çıkıntı var,çevirince manyetik alan oluşturuyomuş,bendeki öle bişi :)

senle aynıyız cnm,ben de 7+5 de gitmiştim,1 ay sonra gel hemde ikili testi yapalım dedi,15 ağustosta 11+4 olucam,aldım randevumu,hayırlısıyla onuda atlatınca herşey daha güzel olacak :)

senle aynıyız cnm,ben de 7+5 de gitmiştim,1 ay sonra gel hemde ikili testi yapalım dedi,15 ağustosta 11+4 olucam,aldım randevumu,hayırlısıyla onuda atlatınca herşey daha güzel olacak :)

bende varım bende 15 ağustosta gidicem 2li test için hemde bebişi görmek için zaman geçmiyor sanki

bende varım bende 15 ağustosta gidicem 2li test için hemde bebişi görmek için zaman geçmiyor sanki

selam herkesenasilsiniz kizlar nevar ne yok.....bende varim...ama ben ayin 14 bebegimi ilk defa gormek icin gidicem insallah.......zaman cok zor geciyor.:18::18::18:iyiki kizim var beni oyaliyor.yoksa kafayi yerdim

midem bulanmıyor diyen dilimi eşekarısı soksun.kusmaktan içim dışıma çıktı. :2::2::2:

Son düzenleme:

tatlım tam ecza deposu gibi olmuşsun maşallah :)

bende de baştan beri regl sanıcısı gibi sancı vardı ama bikaç gündür azaldı,sağda ve ortada kasık ağrısı olarak arada yokluyor.

kızlar ya doktor folik asit yazınca daha ucuza mı alıyosunuz ?
ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum

cnm bence solgarı kullan,zaten 12.haftadan sonra kullanmayacağız,ben onu kullanıyorum doktorum daha iyi dedi.sonuçta daha doğal..

aynen,kocama diyorum 2 hafta kaldı,diyo sende gün sayıyosun,dedim tabi sayıcam meraktan ölüyorum :)

ya canım bende öyleyim önce kese için gün saydım sonra bebek var mı diye gün saydım sonra kalp atışı için gün saydım şimdi de ikili testi iyi çıkacak mı sağlıklı mı diye gün sayıyorum sonra da cinsiyet gelecek

hepimiz aynıyız sanırsam bende bide düşük tehlikesi vardı,10 gün yattım evde,yani endişe daha çok :)

selam cici mart anneleri ve sevimli bebişleri

herşey yolundadır umarım öpüyorum hepinizi

ben bir süre olamayacağım ev taşıyacağım bilginiz olsun Rabbime emanetsiniz cici bakın hem kendinize hem yeğenlerime

kolay gelsin cnm sana,kendini çok yorma aman deyim..

canım bende sana mesaj atıyordum nerlerdesin diye kolay gelsin canım aman dikkat et kendini yorma çok fazla

kizlar selamsifacim.hayirli olsun tasiniyorsunuz.yorma kendini.bebise ve kendine iyi bak.
kizlar size sorularim var.sizde benim gibimisiniz.basim donuyr halsizim.elimi yumruk SIKARKEN bile zorlaniyor gibiyim.midem az da olsa bulaniyor.bir kabizim bir ishal gibiyim.ama tamda deyilim.noluyor bana.normalmi sizce.basim cokkkkkk donuyor yaaaaaaaaa:111::111::111::111::111::111:

İyi akşamlar güzel anneler ) ne çabuk yoruluyorum yahuu bı mutfak topla dinlen bı çamaşır as dinlen bı çamaşır katla dinlen ))) uyuşduk bisi oldum )) bide ayakta uyuyorummmm ))

canimsin, aynen soyledigin gibi, hakkimizda hayirlisi, Rabbim daha beterinden korumus, yine olur tabi ki, kendine biraz zaman ver, Rabbim bir kapiyi kapatinca iki kapi birden acarmis unutma, Allahim sana kaybettiginin yerine kat be kat hayirlisini nasib etsin, amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…