DüN ÖZELE gittim ben hastanede sıra beklememk için. çünkü kahverengi akıntım vadı. hemen 140 liralık test istedi. giya devlette de yokmuş bu tet. ne için olduğunu bile söylemedi. sinir oldum. progesteron verdi vainal jel olarak. düşük tehliken var dedi. özele gidince hemen para edecek ne test varsa istiyolar. devletteki doktora da sonra gidicm. ultrasonda 6+2 çıktı. perşembe test sonuçlarına göre görüşelim dedi. bakalım ne diyecek. düşük olacağı zaman karında ağrı olur mu? nasıl anlıyorsunuz düşük olacğını? allahtan ağrım yok. zaten cumartesi den beri yatıyorum.
kızlar bende testle ilgili bişi sorucaktım benim dr umda kalp atışlarını gördükten sonra yaptırmam gereken bi takım testler yazdı sağlık ocağında yaptırdım yrn sonuçları alıcam ve gebelik için kayıt yaptırıcam sizlerde bu testlerden yaptırdınızmı?:26:
Canlarım yaaaaa ben şimdi dr bana yazılı kağıtta verdiği nota baktım gs 6mm yolk saç demiş 1 hata sonra kontrol demiş şimdi kese 6mm mi?
aman nazar değmesin
kolan hastanesinide tavsiye ediyorlar. kolan hastanesi ne kadar fatma hanım randevulumu yaşı kaç doktorun ?
kızlar bende testle ilgili bişi sorucaktım benim dr umda kalp atışlarını gördükten sonra yaptırmam gereken bi takım testler yazdı sağlık ocağında yaptırdım yrn sonuçları alıcam ve gebelik için kayıt yaptırıcam sizlerde bu testlerden yaptırdınızmı?:26:
kızlar ne zamandır girmiyorum topiğe çünkü yazılanlara fazla cwp alamıyorumm
yolk sacı dediğiniz şey ne kızlarr??? benim gebeliğimde sorun warrr malesef
canım kese ölçün 6 mm embriyo oluşmaya başlamış demek yolk sac varsa bebek vardır ama görünecek kadar büyümemiştir önce yolk sac oluşuyor zaten herşey yolunda merak etme
yukarda yazdım ama sana da yazayım yolk sac bebek oluşmaya başlayınca hatta daha önce ortaya çıkıyor yolk sac ultrasonda kesede ilk görünen şeydir bebeğin var olduğu anlamına gelir bebek de vardır ancak görünecek kadar büyüymemiştir gebeliğindeki sorun ne canım
doktor bana hiç bundan bahsetmedi
sorun beta hcg değerim çok az yükseliyor cuma günü 1002 çıktı
pazar günü ise 1547 çıktı doktor çok az artmış dedi cuma günü kese gibi bişi gördü çok ufak dış gebelik değil ama sorunlu olabilir dedi
AY BEN ŞİMDİ GÖRDÜM YA ONU RAHATLADIM HEPİNİZİ BAYILTIYORUM AMA DRUMDAN HİÇ BİLGİ ALAMIYORUM SİZDE OLMASANIZ İYİ Kİ VARSINIZ
geç döllenme olmuş olabilir canım çok küçüktür ondan değer yavaş artıyor olabilir içini ferah tut sakin olmaya çalış stres bebeğine zarar verir üzülme rabbim hayırlısıyla nasip eder
yok canım drlar bazen çok net konuşmuyor uzun uzun açıklamıyorlr sanki daha önce anne olduk bilmiyoruz haliyle de sorguluyoruz bildiğimiz paylaşıyoruz
Tek eksiği randevusuz olmasi canım. Ben çalışıyorum 25 tl ücret ödedim. Doktor 36 yas civarı.
Tek eksiği randevusuz olmasi canım. Ben çalışıyorum 25 tl ücret ödedim. Doktor 36 yas civarı.
yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s
Kızlar afedersiniz ama çok pis kustum
Ama sanki biraz rahatladım :44:
2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtimbir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
pazar günü ise 1547 çıktı doktor çok az artmış dedi cuma günü kese gibi bişi gördü çok ufak dış gebelik değil ama sorunlu olabilir dedi
yolk saci bebsin beslenme cantasi diyebiliriz. gebeliginde ne sorun var?
yooo bana sabah aç karnına iç dedi eczacı :s
Kızlar afedersiniz ama çok pis kustum
Ama sanki biraz rahatladım :44:
2013 Mart anneleri zararlı olduğunu düşündüğünüz ama ara sıra yediğiniz birşeyler var mı? ben geçenlerde bir kutu cola içtimbir de acaba soda zararlı mı?:44: dondurma:26:
kızlar beni listeden silebilirmisiniz.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum.
hakkımızdan hayırlısı.
bebeklerinizle allaha emnet olun sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?