2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aynen tatlım bende gece saat başı tuvalete kalkıyorum.Ve çok acıkıyorum.Sık tuvalete gitmenin sebebi.Bebek meshanenin üzerinde yatıyomuş şuan ondan.

aynen tatlım bende gece saat başı tuvalete kalkıyorum.Ve çok acıkıyorum.Sık tuvalete gitmenin sebebi.Bebek meshanenin üzerinde yatıyomuş şuan ondan.

evet tuvalet olayini biliyorum da bu aclik olayi beni oldurecek. cunku acaip midem kaziniyo ve bulantiyla karisik bir sey oluyo gecenin korunde.uyku falan kalamdi geceleri. ee gunduzde butun gun iste olunca uykuya hasretim ya. su an resmen yatagimi ozluorum ne guzel olurdu bi oglen uykusuu

canım benimde bugün cokk agrım var acayip belim agrıyor.normaldir heralde.aynen benimde göğüsler büyüdü dokunulmuyor hiç.hamilelere özel sütyenler varmıs onlardan almak lazım.

anlattıkların bugüne kadar geceleri değilde gündüzleri oluyordu bende.biranda acıkıyordum ve ölüyordum aclıktan yemeyince sinir sitres basıyordu.az da olsa yesem yatıstırıyordu.bak şimdi aclık dedim midem kazınıyor yine valla anam ne biçim bişey bu yaa allahtan yanımda bi sürü yiyeceğim var.

selam kızlar
bi kaç günden beri karnımda bi batma var ama alt kısımda değil üst tarafta nerdeyse göğsümün altından başlayan bişey sanki karnımın üst kısmı acıyor nedendir bilemedim bilgisi olan var mı acaba?

Benim bulantılarım adetime 1 hafta kala önceden başlamıştı. Halen de sürüyor. Hergün sabahtan akşama kadar sürekli bulantı halindeyim ama istiğfar etmiyorum.

Kızlar ne zaman geçer bu bulantılar yaa, kaçıncı haftada geçer

hehehe supermisss. aynindan bende de var ama benim daha cok meyve dolu cunku en cok meyve yiyebiliyorum

ne güzel canım işte süper.her hamişin yanında bulunması lazım
elma yiyenin cildi güzel olurmus ya belki bebişimin cildine de etki eder diye yiyorum normalde cok sevmem elma ama :)

benim mesai bitti hoşçakalınn kızlar dua ile yarın görüşürüz inşallah bugün fazla kimse yoktu topikte....

kizlar prof. hakan satiroglu nu taniyan var mi? ankara da h.s klinik diye bi tup bebek klinigi varmis galiba.

hepiciğinize hayırlı iftarlaaaaaaarrrrrrrr.........

Yüce Allah c.c bereketinizi saadetinizi bol eylesin inşalllahhh

Benim bazen karnım ağrıyor Bı adet ağrısı gb bı ishal ağrısı gb bı sancı bı gaz ağrısı gb bı hafta sonra kalp atış kontrolum var kese görünmüştü gecen hafta bu ağrılardan dolayı endişelenmeli miyim ????

merhaba arkadaşlar 2 günde ne kadar muhabbet geçmiş sayfada ::) bende dün havuza girdim 3 haftalık bebişimle ilk suya girişim. daha hiç kilo almadım. sürekli canım ya meyve istiyor yada hmur işi normal sulu yemekleri yiyemiyorum. soğan acayip kokuyor. sürekli midem bulanıyor. hep dinleniyorum.

Kızlar bu mide bulantısına bir çare bulan var mı herşeyden tiksiniyorum yaa

KIZLAR HERKESE SELAM..KISMETSE BENDE ŞUBAT SONU MART BAŞI ANNE ADAYIYIM 10. HAFTAMIZI BİTİRDİK ŞUANDABENİM MİDE BULANTILARIM OLUYORDU 3 GÜNDÜR KESİLDİ.GÖĞÜSLERİMDE SIKINCA AZICIK ACIYOR.1 HAFTAYA KADAR ÖNCESİNDE FELAKETTİ...SANKİ BELİRTİLER AZALDI BUDA BENİ ÜZÜYOR..HAMİLE OLDUĞUMUDA UNUTTUM BELİRTİ OLMAYINCAA...NORMAL HERŞEY..BİŞİY HİSSETMİYORUM..SİZLER NELER YAŞIYORSUNUZ? ÇOK MERAK EDİYORUM..ULTRASONA GİRELİ 1 HAFTA OLDU..GAYET NORMALDİ..AMA ANNELİK İÇGÜDÜSÜMÜDÜR,HORMONLARIN ETKİSİMİDR BİLMİYORUM AMA HEP KORKU YAŞIYORUM..KUYRUK SOKUMUM BİRTEK ÇOKK FELAKETT ACI DUYUYORUM,NE OTURURKEN NE KALKARKEN GÖZLERİMDEN YAŞ GELİYOR ACIDANN COK KÖTÜ..SİZDE DURUMLAR NASIL KIZLAR KONUSALIM ..PAYLAŞALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…