Kizlar ya bir sey sorucam ben geceleri oncelikle tuvalete gitmek icin ikincisi de acliktan oldugum icin belki 3-4 defa uyaniyorum ama ne aclik. midem nasil kaziniyo her 2 satte bir resmen. kalkip ne bulsam yiyorum sanki kitlikta kalmisim gibi. size de oluyor mu?
aynen tatlım bende gece saat başı tuvalete kalkıyorum.ve çok acıkıyorum.sık tuvalete gitmenin sebebi.bebek meshanenin üzerinde yatıyomuş şuan ondan.
aynen tatlım bende gece saat başı tuvalete kalkıyorum.Ve çok acıkıyorum.Sık tuvalete gitmenin sebebi.Bebek meshanenin üzerinde yatıyomuş şuan ondan.
kızlarr ya benim belim çok ağrıyor sanki olduğum yerde küt diye kalacakmışım gibi normal sanırım dime sizlerde de var mı bel ağrısı... birde göğüslerim büyüdü iç çamaşırım olmuyor ayıptır söylemesi uçları çok hassaslaştı üstüne yatamıyorum :26::26::26:
Kizlar ya bir sey sorucam ben geceleri oncelikle tuvalete gitmek icin ikincisi de acliktan oldugum icin belki 3-4 defa uyaniyorum ama ne aclik. midem nasil kaziniyo her 2 satte bir resmen. kalkip ne bulsam yiyorum sanki kitlikta kalmisim gibi. size de oluyor mu?
iyi geceler hanimlar mide bulantilariniz kacinci haftada basladi acaba benim hala mide bulantim yok bi terslik yoktur değilmi endiseleniyorum?
kızlar sizinle bir link paylaşıcam...
bakın anne karnında kız ve erkek bebekler nasıl birbirinden ayrışıyor
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Eki Görüntüle 475524 bak benim erzak depom
hehehe supermisss. aynindan bende de var ama benim daha cok meyve dolu cunku en cok meyve yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?