günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. Cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm ((
cnm başınız sağolsun allah sabırlar versin.bebişinede uzun ve sağlıklı ömürler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. Cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm ((
yok ya vermedi kontrole gidicem o zman verir heralde çok şikayetlerim var zaten tek tek sıralayacam kim bilir hangi ilaçları veriri
kraker var arada atıyorum ağzıma ama çok bastırmıyor senin depon gibi depo yaptım kednime :)
günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm ((
canım doktorun bulantı için hap vermedi mi ? Onları kullanman lazım bende allahtan çok bulantı kusma olmadı olduğu zamanlarda bitane hap attım geçti bende çalışan bir anne adayıyım allah yardımcımız olsun :)
yok ya vermedi kontrole gidicem o zman verir heralde çok şikayetlerim var zaten tek tek sıralayacam kim bilir hangi ilaçları veriri
kaçıncı haftadasın ben 5 haftalıkken fark ettim bebişimi gittiğimde kese görünmüştü folik asit vermişti bebeğin gelişmesi için kasık sancılarım oluyordu parol ağrı kesici vermişti, birde bulantı için dermmemine diye bulantı hapı vermişti
kızlar ya doktor folik asit yazınca daha ucuza mı alıyosunuz ?
ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum
Canım yaa
valla var da işe yaramıyor dün ve bugün iştahım kapandı çok acıkıyorum ama içim almıyor.yesem cıkarıcakmısım gibi sanki yiyemiyorum
başın sağolsun canım benim mekanı cennet olsun inşallah siz yakınlarına bol sabır diliyorumgünaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm ((
canım başı sağolsun mübarek ayda vefat etmiş mekanı cennet olsun...
benimde çok bulantım oluyor kusmam yok ama tuttuğum için sürekli kendimi... bulantı hapı yazmıştı doktor inanki hiçbir işe yaramıyor. ya da bana verilen çok dandikti...
eğer bulantı hapı metpamid yazarsa hemen değiştittir ben kullanıyorum hiç ama hiç faydası yok o yüzden içmiyorum bile artık. dramamine var o iyi diyorlar
günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm ((
canım ben gebe kalmadan kendi kendime gittim folbiol aldım içinde 50 tane var 2,5 tl verdim.
kızlar ya doktor folik asit yazınca daha ucuza mı alıyosunuz ?
ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum
evet canım hamilelerin folik asidini devlet karşılıyo. doktor muayenesi dahil ben eczanede 6 tl verdim.
slm kizlar bende bugun butun gun doktorlarla gecirdim zamanimi
en basta sabah kadin doktoruna gittim ,kan verdim sonucunu birazdan alacagim dua edin benim icin
birde guatir doktoruna gittim bende guatir vardi hergun hap kullanmam gerekiyordu
izindeyim diye hic kullanmadim ,bide bebek olunca kestim ama doktorum kesinlikle kullanmalisin dedi onu yazdirmaya gittim
birazdanda doktorumu arayip kan sonucunu alacagim size bildiririm insALLAH