• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yok ya vermedi kontrole gidicem o zman verir heralde çok şikayetlerim var zaten tek tek sıralayacam kim bilir hangi ilaçları veriri :50:

kaçıncı haftadasın ben 5 haftalıkken fark ettim bebişimi gittiğimde kese görünmüştü folik asit vermişti bebeğin gelişmesi için kasık sancılarım oluyordu parol ağrı kesici vermişti, birde bulantı için dermmemine diye bulantı hapı vermişti

kraker var arada atıyorum ağzıma ama çok bastırmıyor senin depon gibi depo yaptım kednime :)

Canım yaa :1:
valla var da işe yaramıyor dün ve bugün iştahım kapandı çok acıkıyorum ama içim almıyor.yesem cıkarıcakmısım gibi sanki yiyemiyorum :43:

kızlar ya doktor folik asit yazınca daha ucuza mı alıyosunuz ?
ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum

son 1 haftadır belirtilerim kalmamıştı dün akşam ve bugün mide bulantısı çok kötü,sabahtan beri ağzımı açamıyorum açsam sanki facia olacakmış gibi :25::25:yeniden hoşgeldin belirtiler.....

günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm :(((

canım başı sağolsun mübarek ayda vefat etmiş mekanı cennet olsun...

canım doktorun bulantı için hap vermedi mi ? Onları kullanman lazım bende allahtan çok bulantı kusma olmadı olduğu zamanlarda bitane hap attım geçti bende çalışan bir anne adayıyım allah yardımcımız olsun :)

benimde çok bulantım oluyor kusmam yok ama tuttuğum için sürekli kendimi... bulantı hapı yazmıştı doktor inanki hiçbir işe yaramıyor. ya da bana verilen çok dandikti...

yok ya vermedi kontrole gidicem o zman verir heralde çok şikayetlerim var zaten tek tek sıralayacam kim bilir hangi ilaçları veriri :50:

eğer bulantı hapı metpamid yazarsa hemen değiştittir ben kullanıyorum hiç ama hiç faydası yok o yüzden içmiyorum bile artık. dramamine var o iyi diyorlar :49:

kaçıncı haftadasın ben 5 haftalıkken fark ettim bebişimi gittiğimde kese görünmüştü folik asit vermişti bebeğin gelişmesi için kasık sancılarım oluyordu parol ağrı kesici vermişti, birde bulantı için dermmemine diye bulantı hapı vermişti

altıncı haftaya grdim canım benm doktorum ilgilenmedi ya zaten başka doktora gidicem pazartesi benmde kasık sancılarım oluyor çok akıntım oluyır beyaz şekilde bazen su gibi bide vücudumda küçük kırmızı bişiler çıktı pek zarar vermiyor da küçücük aşırı uykum var hep yorgunum yemek yiyemiyorum midem hiç birşey almıyor ayyyyyyyyy çok dert yandım ben ya:50:

ben önceden solgarın folik asitini almıstım 18 tl e doktor yazarsa daha ucuza gelir mi diye soruyorum

canım ben gebe kalmadan kendi kendime gittim folbiol aldım içinde 50 tane var 2,5 tl verdim.

Canım yaa :1:
valla var da işe yaramıyor dün ve bugün iştahım kapandı çok acıkıyorum ama içim almıyor.yesem cıkarıcakmısım gibi sanki yiyemiyorum :43:

aynı sorun bende de var üç gündür bir dilim ekmek bile yemedm yemek desen hiç yok akşamları bir tabak çorba o kadar :14:

günaydın kızlar, geçmişi okuyamayacağım umarım herkeste herşey yolundadır. cumartesi dedem vefat etti ankaradaydım bugün döndüm :(((
başın sağolsun canım benim mekanı cennet olsun inşallah siz yakınlarına bol sabır diliyorum :5::5::5::5::5::31:

canım başı sağolsun mübarek ayda vefat etmiş mekanı cennet olsun...

benimde çok bulantım oluyor kusmam yok ama tuttuğum için sürekli kendimi... bulantı hapı yazmıştı doktor inanki hiçbir işe yaramıyor. ya da bana verilen çok dandikti...

eğer bulantı hapı metpamid yazarsa hemen değiştittir ben kullanıyorum hiç ama hiç faydası yok o yüzden içmiyorum bile artık. dramamine var o iyi diyorlar :49:

bu uyarını dikkate alırım cnım zatep hapla da aram yok şu günleri bi atlatsak allahın izni ile :26:

canım ben gebe kalmadan kendi kendime gittim folbiol aldım içinde 50 tane var 2,5 tl verdim.

canım folbiol cok iyi değilmiş folik asit daha iyiymiş diye biliyorum bir de folbiol kabızlık şişkinlik yapıyormus rahatsızlık veriyormus yani.onun için onu almıstım tabletleri de var 8 tlye ama solgarınki cok daha iyi diye duymustum

güzel annişkolar nasılsınız:49::nazar: bnm bulantılarım yeni başladı daha önce hafifti ve çıkartmıodum da şimdi çok çok kötüyüm 46 kilodan 43 kg olmuşum offfff geçen hafta kalp atışlarını gördükten sonra dr um bana yapılması gereken testler verdi onları bile yaptırmaya zar zor gittim sağlık ocağında yaptırdım dışarıda yaptırsaydım kesin baya tutardı bu arada ben bugün 6+4 oldum dr hesaplamasına göre yani sizde ne var ne yok :49::nazar:

evet canım hamilelerin folik asidini devlet karşılıyo. doktor muayenesi dahil ben eczanede 6 tl verdim.

müstakbel anne adayları nasılsınız...
ben ayakta uymam dışında iyyim. ağzım yırtılcak esnemekten. sürekli uyuyasım var..
tecrübeli hamişlere sormak istediğim bi şey var.
hamilelik döneminde karın ve kasık ağrısı yaşadınız mı ve ne kadar sürdü.
ben işk hamileliğimi öğrendiğimde tyani adet olmam geken günlerde çok karın ve kasık ağrısı çektim. doktor normal dedi. rahim adetten daha yaeni çekiliyo. dedi. şimdi ilk günlerdeki gibi ağrım yok ama arada sol kasığıma batmalar oluyo.
sisde durumlar nasıl.

evet canım hamilelerin folik asidini devlet karşılıyo. doktor muayenesi dahil ben eczanede 6 tl verdim.

ayın 8 ine devlet hastanesinden randevu aldım hem orda da muayene olurum medilifedeki doktorun verdiği testleri yaptırırım.belki kalp atısını da duyarım.o tarihe 7+5 olucam kesin duyulur zaten.hastaneden veriyorlar mı yani folik asit yada baska söylemem gereken istemem gereken bişey var mı ?

arkadaşlar ultrason görüntüsünden anlayan varmı? gebelik kesesi nerde yazıyor hafta ultrason görüntüsünde çıkıyormu? $fotograf1.jpg bana yardım edebilirmisiniz?

slm kizlar bende bugun butun gun doktorlarla gecirdim zamanimi
en basta sabah kadin doktoruna gittim ,kan verdim sonucunu birazdan alacagim dua edin benim icin
birde guatir doktoruna gittim bende guatir vardi hergun hap kullanmam gerekiyordu
izindeyim diye hic kullanmadim ,bide bebek olunca kestim ama doktorum kesinlikle kullanmalisin dedi onu yazdirmaya gittim
birazdanda doktorumu arayip kan sonucunu alacagim size bildiririm insALLAH

sonucunu aldın mı canım? inşallah hepsi normadir kaç haftalıkmış
inanırmısın dün bende doktora gittim kesede göründü diye heyecandan mutluluktan sormak
aklıma gelmedi :))

Back