2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam citir hamislerdoktora randyevu icin gitmisdim.ayin 14 verdi,mecbur bekliycem

herkese hayırlı günler arkadaşlar...güzel haberler devam ediyor maşaallh Allah herkesin gönlüne göre versin.Benimde arada kasık ağrım sol tarafta özellikle oluyor ve bitmeyen bulantılar daha önce bi arkadaş bahsetmişti benimde bulantılar sürekli aynı şiddette değil bazen tamamen çıkarıyorum bazen hafif olarak geçiyor...Yarın benimde inşallh iftar davetim olcak inşaallh bazı yemeklerimi evimin işini bugünden yapayım istiyorum bakalım Allah nasip ederse...Tüm annelere sağlık sıhhat diliyorum

Bende ilk metpamid kullandım hic faydasını gormedim. Dr dan iste

surmeli canim vaktin varsa benide listeye eklermisi canim.:44::44::44:
nick nazlma
yasim 22
son adet tarihi 26 haziran
beklenen dogum 2 nisan 2013
kismet olursa 2 bebisim
bu arada sen nasilsin canim dilos nasil.bulantilarin gecdimi

canım benim de kanamam yok ama dr ultrasonda rahim içinde hafif kanlanma gördü..az da olsa düşük tehlikesi olabilir dedi ve progestan verdi vajinadan kullan dedi.ağız yoluyla alınınca çok fazla yan etkisi oluyormuş..ben kullanıyorum bence sen de ihmal etme kullan ne olur ne olmaz...

canım benim de kanamam yok ama dr ultrasonda rahim içinde hafif kanlanma gördü..az da olsa düşük tehlikesi olabilir dedi ve progestan verdi vajinadan kullan dedi.ağız yoluyla alınınca çok fazla yan etkisi oluyormuş..ben kullanıyorum bence sen de ihmal etme kullan ne olur ne olmaz...

Ben de aynı senin gibiyim hamileliğimden şüphe eder oldum.Doktor randevumu iple çekiyorum.

Ben de aynı senin gibiyim hamileliğimden şüphe eder oldum.Doktor randevumu iple çekiyorum.

hiç sorma canım.internetten gün gün takip ediyorum hamileliğimi bebekteki gelişmeler annedeki değişimler falan.her sitede artan bulantılarınız için sunu yapın kahverengi akıntılar için bunu yapın bel ağrısı için tavsiyeler.bende bunlar olmayınca bebekteki gelişmelerde orda yazanla uymayacak gibi geliyor.: bende doktor gününü iple çekiyorum

Son düzenleme:
Kızlar beni listeye eklediniz mi yaa

İlk hamileliğim 7. Haftam son adet tarihim 17 haziran.
Doğum yapacağım muhtemel tarih 23.03.2013
Kocaeli
Yaşım 25
Kesemiz göründü.

Kalp atışlarını çarşamba günü duyacağız inşallah

Son düzenleme:
uyudunuz mu naptınız kızlar sayfalar ilerlemez oldu.
benim acayip uykum geldi bayılıcam şimdi masaya.
evde olsaydım şimdi de mis gibi uyusaydım yatagımda.
bugün aksam olur mu ya patronlar bi taraftan delirtiyor
bi taraftan uykum basıyor,esneye esneye agzım yırtılacak

halsizlik bende de var ama bulantımın yanında o hiçbişey değil. Çok fenayım açımm ama bişey yapıp yiyemiyorum. Dayanamadım çorba yapiyim dedim görseydin ağlanacak halime gülerdin mutfakta duramıyorum herşey midemi bulandırıyor Neyseki 3 tabak çorba içtim rahatladım benim yaramaz çok fena olcak galiba teyzesi

merhabalar,
doktorumuza gittik geldik. Pıt pıtlar bir hızlanmış ki sormayın :) Kafası kolları ayaklarının yeri belli. Bayağı şekle girmiş. 1,6 cm olmuş bebiş.
Progestana ne olur ne olmaz diye devam edecekmişim. Valla o mu, hamilelik mi, yoksa sıcaklar mı bilmiyorum ama sürekli yorgun ve mutsuzum. Ben pregestana bağladığımdan bu habere bek sevinmedim.
Sonraki randevum bayram sonu ikili test ve ense kalınlığı için...
Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

canım ne güzel bir haber bu darısı başımıza umarım testlerin sonuçlarıda güzel olur sağlıkla kavuşursun bebişine.

ben özele gidiyorum canım, bi dahaki gitmeme sorarım vitamin olayını bana tel önerdiği pekmez oldu o kadar aslında doktorumda çok iyi memnunum baya..

ben yemeğe kaçıverdim geldim şimdik ay hiç bişi yiyemedim doğru düzgün çorba bile kokuyodu ya kafayı yicem dün o kadar çok uyumuşum kii bugün pek uykum yok ama arka plandan sürekli bi mide bulantısı var

kızlar merhaba uyanalı 2 saat oldu yaklaşık:) bizim de cuma günü randevumuz var bakalım inşallah o gün duyarız kalp atışımızı..o gün doktor baska kan tahlili vb bişey istermiki?bi de sizler saglık ocaklarına kayıt yaptırdınız mı??ben daha yaptırmadım..mide bulantım falan fazla yok ama sırtım cok agrıyor,kasıkta batma çok oluyor ayakta duramıyorum..bi de hiç tatlı yemek istemiyorum gözüm tuzlu şeylerde, peynir olsun domates olsun ooooh

çok sevindim darısı başımıza inşallah zaman bi türlü geçmiyor 9 ayı nasıl geçireceğiz Allah yardımcımız olsun. herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

ayy benimde 9. haftada randevum var sorucaktım giden var mı neler görüyorsunuz diye çnkü bu gitmemde sadece kalp atışı duydum ve bir mercimek tanesi görebildim sadece bir bebek şekli yoktu yani kesesi netti. demek 9. haftadan sonra bebek belli mi oluyor. baya bebek şekli mi oluyor yazsana canımm

aman da aman teyzesi yesin onu.aferim benim kuzucuguma cektir anneye şimdiden ki kıymetini bilsin doğunca tatlı yegenim benim canım ya kıyamam sana valla iştahım yok diyenlere nasıl olur dyesim geliyordu ama bugün benimki de uyandı mı naptı.bu güne kadar hiç bi belirtim yoktu arada kasıklarımdaki kasılmalar haricinde.bugün sabahtan bi halsizlik,midem bulanacak gibi ama cokkk hafif sanki üşütmüşüm gibi bulanmadı ama canım bişey istemedi bugün normalde nasıl yiyordum bugün sadece öğle yemeğini yedim onu da zorla.hayırlısı bakalım sağlıkla gelsnlerde napalım artık

hoşgeldin canım ne güzel maşallah.kalp atışlarını bizde duyarız inş.darısı bize olsun.senin bebeğini de kucağına almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…