2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

caım bende senle aynı durumdayım.benimde çok midem bulanıyor ilaçlar işe yaramadı bende de.dr bana gaviscon mide şurubu ve zofran diye dil üstü hap verdi.hapı da zorda kalmadıkça içme dedi.çevremdekilerde zamanı gelmeden mide bulantısı geçmez diyorlar.denemediğim şey kalmadı ama geçmiyor.

aynen çok ilerlemiş valla bende hepsini okuyamadım.bende dün çok fena oldum sıcaktantı galiba tansiyonum düştü yine

Kızlar biraz önce fenalaştım. çok kötü midem bulandı. gözümü açamadım, yatağa attım kendimi kıvrandım ama bir türlü çıkaramadım çıkarsam rahatlacaktım. Afedersiniz ama elimi boğazıma soktum da öyle çıktı rahatladım şimdi.

çok geçmiş olsun canım beklemek çok zor gerçektende allah sabır versin anneciğinede acil şifalar versin inşallah güzel hbrler vericeksin pazartesi günü içimi ferah tutmak bebek için ve bizim için en iyisi sanırım rabbim hayırlısını versin cümlemize arkadasım

evet askere gidicek daha.valla ne zaman gidiceği belli değil ama en gec 29 da.okul biterse hemen bilerek sallıyor zaten 1 dersi var o dersten kalıp duruyor aslında gidip gelse 5 ay, sonrasında kafamız da rahat olur ama hayırlısı ne bileyim.tamamdır bende yazayım.güzel bi defter alayım öncesinde.

off ya valla sabah sabah canım cok sıkkın.ne mal insanlar var.deli ediyorlar beni.patroncuklar. sinir hastası olmadan cıkarsam iyidir.çok şükür bebek oldu da kurtulucam bunlardan.6-7 aylık olunca cıkarım heralde.

kızzzz haftasonuu seni merak ettim hep yeminle dedim ayın 29 u naptı eşin süpriz yaptın mıııı adama inme inmiştir geçmiş sayfalarda yazdıysan okuyayım hemen

canım benimmm Allah razı olsun senden de düşünen arkadaslarımdan da.üstte yazdım.

ins bu ay nasip olsun hayirla saglicakla gelirse bebegim 1 mart olcekkkdogum tarihi
Benimde aynı 1 mart dedi doktor cuma günü kalbi nasıl atıyor :) insan nasıl mutlu oluyor o anlaşılmayan fotoğraftan.....Hiç bu kadar mesut olacağımı düşünmemiştim, ama babamız daha üzerinden atamadı o korkuyu hala tedirgin sizde nasıl kızlar, babaların durumu yani??

herkese günaydın böyle geç kalkan bi ben varım sanırım gecem gündüzüm karıştı artık

Allah seninde yardımcın olsun canım benim... yaa hep iştahım kapandı ağzıma zorla tıkmaya çalışıyolar diyorum en son kusturacaksınız.. ben de bulantı var ama kusma yok çok şükür, ama sanki kussam acayip rahatlıcam gibi. hep kendimi tutuyorum devamı gelir diye korkuyorum... metpamid verdi doktor ama hiç fayda etmiyormuş genel olarakta...

Son düzenleme:

canım baya gec yazmısım patronların cay istemesinden dogru dürüst yazamıyorum ki.sanki caycıyım ya hasta insanlar.evet cok şükür hersey güzeldi.çok tesekkür ederim düşündüğün için canım.düşünülmek ne kadar güzel Allah razı olsun

tsemavi süprizin çok hoş olmuş çok beğendim
Allah ağzınızın tadını bozmasın

cok tesekkürler canım cok saol.amin inş. Rabbim hepimize mutluluk versin

bizim babanın başı benim aşermelerimle dertte bu ne keşke ben hamile kalsaymışım dio bide allah razı olsun ben yemekleri felan hazırlarım sofrayı o kurup kaldırır bana düşük tehlikem olduğumdan beri 1 1,5 aydır hiç ütü yaptırmıyo ayakta durma diyo 3 ay bitene kadar dikkat et die kızıyo 1 ay daha rahatım yanii hahayyyyyyyyyyy

aynen bizde öyleyiz, sanki çocuğun vesikalığını vermişler keseye bakıp bakıp mutlu oluyoruz, kalp atışını duyduğumda zaten ağlamamak için zor tuttum kendimi, o gün bütün günüm ağladı ağlıcak gibi geçtii....

herkese günaydın böyle geç kalkan bi ben varım sanırım gecem gündüzüm karıştı artık

günaydınn şekerimm, valla işe gelmek olmasaydı bugün pekte güzel yatardımmm

amin canım gerçekten zor bende kusma da var ama hiç rahatlamıyorum ne yesem direkt çıkarıyorum zaten.dr beni yatıracaktı hastaneye yatmadım ama pişman olmaya başladım.ayakta duracak halim yok.inşallah benim gibi olmazsın canım.5 gündür falan böyleyim.mutfağa bile giremiyorum herşey kokuyor.Allahım sizi o duruma getirmesin.hamilelik çok zormuş

çok geçmiş olsun inşallah ya zaten bünyem zayıf kansızlığım çok var, ben normalde de halsiz bitkin bir insandım bide üstüne hamilelik mahfetti. doktor ne için hastaneye yatıracaktı serum falan mı ?

:)) Süpermiş valla bizim baba doğuma 1 ay kala ayılacak sanırım :) Ben hiç aş ermiyorum, baş dönmesi bulantı hiç bişey senin ki kaç haftalık??

günaydınnn hem çalışıp hemde yeni hamile olmak zor allah yardımcın olsun valla ben gözümü açamıyorum ölü gibiyim yumdum mu gözümü garanti en az 3 saat sen maşallah kalmışsın gene

çok tşk canım.aşırı mide bulantısı ve kusma olanları yatırıyorlarmış serum veriyorlarmış.aklında bulunsun çok kötü olursan sende git madem bünyen çok zayıf kaldıramazsın canım.belki serum falan takarlar rahatlarsın.allah yardımcımız olsun canım

günaydınnn hem çalışıp hemde yeni hamile olmak zor allah yardımcın olsun valla ben gözümü açamıyorum ölü gibiyim yumdum mu gözümü garanti en az 3 saat sen maşallah kalmışsın gene

haftasonu evdeydim pazar günü saat 12 de kalktım 2de tekrar yattım akşam 4 buçukta uyandım bide oruç tuttum tabi pazar günü oda yıktı geçti benii, namaz kıldım tekrar yattım iftara kadar baygındım. işe gelince allah bir güç veriyor ne biliyim, ama evde olsam böyle koltuk başında oturamam hayatta.

canım benim cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inş.

yaş 22 şehir şanlıurfa son adet tarihi 24 mayıs 2012 doğum tarihi 01.03.2013 kalbi atıyor :)) Listeye ismimi eklersiniz artık :))

Kızlaar benim karnımda kasıklarımda ara ara batmalar sancılar oluyo bunları gözümde çok büyütmek istemiyorum ama 2 gün önce beni benden alan bir sancı yaşadım ve doktora gittim baktı bebeğim orda ve kalbi atıyordu. Çok rahatladım ama doktor bana bazı sancıların düşük tehdidi olabileceğini söyleyerek azalması için progestan verdi. Ama ben 2 gündür bu hapı kullanmadım elim gidiyor geri çekiyorum. Kanamam filan yok çok şükür ama ara ara bişeyler batıyo sanki sizdede oluyor mu bu yoksa hapı kullanmaya başlamalı mıyım. Normalde ilaç kullanmaktan nefret ederim bide hamilelik olunca sanki olumsuz etkisi olucak gibi geliyor çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…