kızlarr merhaba;
en son cuma günü sizi bıraktığımdan beri 60 sayfa yazmışınız okuyamadımcoşmuşunuz maşallah..
ben hafta sonu çok kötüydüm gene havada sıcaktı ayılıp bayılıyodum. bana verilen bu bulantı ilacı hiç işe yaramıyor sizler hangi markayı kullanıyosunuzzz??
kızlarr merhaba;
en son cuma günü sizi bıraktığımdan beri 60 sayfa yazmışınız okuyamadımcoşmuşunuz maşallah..
ben hafta sonu çok kötüydüm gene havada sıcaktı ayılıp bayılıyodum. bana verilen bu bulantı ilacı hiç işe yaramıyor sizler hangi markayı kullanıyosunuzzz??
BU KADAR EVHAM YAPMA ADET TARİHİNLE orantılı olmaya bilir bebek,geç döllenmelerde böle oluyor.doktor ne derse o sonuçta gebelik var kese var kötü bişey yok yani yapma böle stres kendine boşu boşuna.iyi şeyler düşün hep tatlım[/QU
sakin olmaya çalışıyorum canım çok sağol ilgilendiğin için sanırım sizlerle konuştukça daha da iyi oluyorum
hepimiz öyle tatlım
canım ben tam 6 haftalıkken kalp atışını gördüm duyulmuyor.kalp atışı 8.haftada duyuluyor diyorlar ben o zaman gidicem
kişiye göre değişiyor bunun zamanı ama acele etmeyin derim bende
ayyy buldummm okudummm gözlerim dolduu yaa zaten şu aralar herşeye ağlıyorumçok güzel olmuş suprizin haftasonu internetim olsa sana bakıcaktım naptın diyee gerçi dündü ama neysee herşey yolunda gitmiş tebrikler şekerim
ayyy allahımmm süper olmuş.tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
helede bana
annem almanyada yoğun bakımda 2 haftadır uyutuluyor
daha hamile olduğumdan haberi bile yoktu..çok istiyordu 1 çocuğumun daha olmasını
dün gözlerini açmış söylemişler hamile olduğumu tepki vermişhem annemden gelecek güzel bir haber bekliyorum hemde herkes benden güzel haber bekliyor
Evet canım melek oldu benim kocamda.Bu arada seninki askere nezaman gidiyor. Askerlik yapmamıştı dimi? Bende günlüğe yeni başlıyorum ultrason resimlerini filan içine yerleştiricem her gün ne hissediyorsam şaşkınlığımı, mutluluğumu, beklentilerimi, vücudumdaki değişiklikleri vs. herşeyi hergün yazıcam doğduğu zamanda hazır bebek günlükleri var 1 yaşına kadar herşeyini not alıyosun ilk dişi, ilk gülüşü, ilk sözleri, ilk tatili gibi tüm herşeyi resimleyip yapıştırabiliyosun kırtasiyelerde var çok beğendim. Marta ne kaldı zaten
günaydın canım.
iyyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor.kuzu senle aynı yastaymısız
anlatıyorum
pazar öğlene kadar uyudu gece uyumamıs tabi ben aksam yemeginden sonra bi uyuddum sahura zor kalktım.neyse kalktı.hazırlandık ettik dısarıya cıkıcaktık.aslında hiç söylemiycektim.akşam pastayı getirecektim önüne okuyunca daha bi şok olucaktı ama ilk benden duysun istedim onun için söyledim.gerci pastayı görünce de sevindi baya.sonra ben lafa girdim.zaten evlilik yıl dönümümüz oldugunu sahurda o söyledi sarıldı öptü filan.sarıldım boynuna.iyiki seni tanımısım iyiki seni sevmişim ve iyiki senle evlenmişim.daha nice uzun seneleri beraber geciririz inş. dedim.o da aynılarını bana söyledi.öptüm yanaklarından.sonra kulagına fısıldadım aşkım ben hamileyim dedim.adam şok.(sen baba oluyosun, bende anne oluyorum diycektim ama o heyecanla unutmusum)baktı bana nasıl sen hamilemisin ? gercekten mi ? evet dedim gözleri doldu, aktı bi kaç damla sarıldı sarıldı öptü işte.sonra hediyelerini verdim.bi heyecan onlara baktı.ultrason fotosunu baya inceledi.hangisi bizim tosun filan dedi.gösterdim anlattım.cok sevindi ama sonra da hani sende kist vardı hani tedavi görecektin hani bi süre bebeğimiz olmıycaktı seni kandırıkcıııı dedi bi güzel gıdıkladı
sonra hep dikkat etti.agır kaldırmıycaksın şöyle yapma böyle yapm filan.baya şeker bi adam oldu.
aksam da ekmek almaya gittim aynı zamanda pastane.pastamı da aldım haberi yoktu onu da kestik.öyleydi güzeldi.
hee öprendi 10 dk filan sayıkladı sevindi sonra hemen anneme, babama söyleyelimmi oldutabi ben söyletmedim.kalbini duyalım sonra dedim inş. benden habersiz söylemez.fotoları da koyayım.Eki Görüntüle 475132
Eki Görüntüle 475134 Eki Görüntüle 475133
kızzzz haftasonuu seni merak ettim hep yeminle dedim ayın 29 u naptı eşin süpriz yaptın mıııı adama inme inmiştirgeçmiş sayfalarda yazdıysan okuyayım hemen
Benimde aynı 1 mart dedi doktor cuma günü kalbi nasıl atıyor :) insan nasıl mutlu oluyor o anlaşılmayan fotoğraftan.....Hiç bu kadar mesut olacağımı düşünmemiştim, ama babamız daha üzerinden atamadı o korkuyu hala tedirgin sizde nasıl kızlar, babaların durumu yani??ins bu ay nasip olsun hayirla saglicakla gelirse bebegim 1 mart olcekkkdogum tarihi
caım bende senle aynı durumdayım.benimde çok midem bulanıyor ilaçlar işe yaramadı bende de.dr bana gaviscon mide şurubu ve zofran diye dil üstü hap verdi.hapı da zorda kalmadıkça içme dedi.çevremdekilerde zamanı gelmeden mide bulantısı geçmez diyorlar.denemediğim şey kalmadı ama geçmiyor.
ayyy buldummm okudummm gözlerim dolduu yaa zaten şu aralar herşeye ağlıyorumçok güzel olmuş suprizin haftasonu internetim olsa sana bakıcaktım naptın diyee gerçi dündü ama neysee herşey yolunda gitmiş tebrikler şekerim
tsemavi süprizin çok hoş olmuş çok beğendim
Allah ağzınızın tadını bozmasın
ayyy allahımmm süper olmuş.tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çokkk tesekkür ederim
bizim babanın başı benim aşermelerimle dertteBenimde aynı 1 mart dedi doktor cuma günü kalbi nasıl atıyor :) insan nasıl mutlu oluyor o anlaşılmayan fotoğraftan.....Hiç bu kadar mesut olacağımı düşünmemiştim, ama babamız daha üzerinden atamadı o korkuyu hala tedirgin sizde nasıl kızlar, babaların durumu yani??
Benimde aynı 1 mart dedi doktor cuma günü kalbi nasıl atıyor :) insan nasıl mutlu oluyor o anlaşılmayan fotoğraftan.....Hiç bu kadar mesut olacağımı düşünmemiştim, ama babamız daha üzerinden atamadı o korkuyu hala tedirgin sizde nasıl kızlar, babaların durumu yani??
herkese günaydınböyle geç kalkan bi ben varım sanırım gecem gündüzüm karıştı artık
Allah seninde yardımcın olsun canım benim... yaa hep iştahım kapandı ağzıma zorla tıkmaya çalışıyolar diyorum en son kusturacaksınız.. ben de bulantı var ama kusma yok çok şükür, ama sanki kussam acayip rahatlıcam gibi. hep kendimi tutuyorum devamı gelir diye korkuyorum... metpamid verdi doktor ama hiç fayda etmiyormuş genel olarakta...
amin canım gerçekten zor bende kusma da var ama hiç rahatlamıyorum ne yesem direkt çıkarıyorum zaten.dr beni yatıracaktı hastaneye yatmadım ama pişman olmaya başladım.ayakta duracak halim yok.inşallah benim gibi olmazsın canım.5 gündür falan böyleyim.mutfağa bile giremiyorum herşey kokuyor.Allahım sizi o duruma getirmesin.hamilelik çok zormuş
bizim babanın başı benim aşermelerimle derttebu ne keşke ben hamile kalsaymışım dio bide allah razı olsun ben yemekleri felan hazırlarım sofrayı o kurup kaldırır bana düşük tehlikem olduğumdan beri 1 1,5 aydır hiç ütü yaptırmıyo ayakta durma diyo 3 ay bitene kadar dikkat et die kızıyo 1 ay daha rahatım yanii hahayyyyyyyyyyy
aynen bizde öyleyiz, sanki çocuğun vesikalığını vermişler keseye bakıp bakıp mutlu oluyoruz, kalp atışını duyduğumda zaten ağlamamak için zor tuttum kendimi, o gün bütün günüm ağladı ağlıcak gibi geçtii....
günaydınn şekerimm, valla işe gelmek olmasaydı bugün pekte güzel yatardımmm
çok geçmiş olsun inşallah ya zaten bünyem zayıf kansızlığım çok var, ben normalde de halsiz bitkin bir insandım bide üstüne hamilelik mahfetti. doktor ne için hastaneye yatıracaktı serum falan mı ?
günaydınnn hem çalışıp hemde yeni hamile olmak zor allah yardımcın olsun valla ben gözümü açamıyorum ölü gibiyim yumdum mu gözümü garanti en az 3 saat sen maşallah kalmışsın gene
helede bana
annem almanyada yoğun bakımda 2 haftadır uyutuluyor
daha hamile olduğumdan haberi bile yoktu..çok istiyordu 1 çocuğumun daha olmasını
dün gözlerini açmış söylemişler hamile olduğumu tepki vermişhem annemden gelecek güzel bir haber bekliyorum hemde herkes benden güzel haber bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?