ağırladın mı misafirlerini tatlımmmm
ne şanslılar yhaa
Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiiikizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.
Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir.yengemde oğlunda oyle yapmıştı.
Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:
Listeyi gündüz biraz guncellemiştim yarın diğer sayfalara bakarim artik. Bebesinin kalp atşlarini öğrenenler gözünüz Aydın kulağınız Mersin olsun emiiiiiikizlar mide bulantisina tuzlu limon cok iyi oluyor.
Nazlma Canim ben kızımı sütten birden kestim. İlk zamanlar aklına düşüyordu arada istiyordu ben hemen baska seylere yonlendiriyordumm. Sende birden kes eger isterse göğsüne sirke sür eğ kizim eğ de tiksinir.yengemde oğlunda oyle yapmıştı.
Kizlar birsey diycemmmm biz bayramdan sonra ayrı eve çıkacağız. İnternetimİz olmayacak ama k.vlere geldikçe sizlerle olmaya çalışırım. 2. Bebeğimi kendi evimde büyütmek istiyorum. Eşya olarak sadece mutfak eşyam var. Sormak istediğim sey şu: dugun paketi kullananınız var mı varsa hangi marka aldınız. :44:
evet yoruldum ama değdi:))
ne kadar süre yoksun????uzunmu????canım bellana istikbal birde alfemo .bunların düğün paketleri hem uygun hem güzel.kullanmadım ama bakabilirsin.amca kızına almıştık 8 yıldır kullanıyor çok memnun.....
canim peki memene sut dolmadimi:26::26::26:
Haftada 1, 2 kere gelirimde bellideee olmaz belki netimiz olur:)
Tamam cnm onlaradabakalim.
dolacak ağrıyacak sıcak suyun altında ben sıka sıka rahatlardım.yada sıcak suyun içine bez koyup kompleks yapardım göğsüme akardı...ben çok kolay bıraktırdım 1 günde ve hiç eziyet etmedi istemedi bile gecesindede inek sütü verdim biberonla maşşallah sanki yılllardır içer gibi benimsedi.şimdide bardakla içer.inşallah benimki kadar kolay olur nazlı...
Haftada 1, 2 kere gelirimde bellideee olmaz belki netimiz olur:)
Tamam cnm onlaradabakalim.
dediklerini yaparim insallah.sagol canim.insallah kolay biraktiririm:18::18::18:
korkma be gülüm bismillah çek başla.sonuçta hamilesin emmesin beben yazıktır.bak ben koli bantı yapıştırmıştım ucuna.meme istedi açtım göğsümü baktı yemin ederim sadece güldü.14 saat sonra açtım memeyi gel oğlum süt dedim almadı bu kadar kolay oldu maşallah.inşallah rabbim nasip ederse 24 ay sonra bu bebişimde kolayca bırakır.çalışınca üzülüyorum bişey yemiyorlar memeye düşünce...aç kalıyor evde olmayınca.oda sarsıyor beni...
masallah canimkac yasinda birakdi oglusun......benim kiz 20 aylik[/
2 yaşında canım....e maşallah baya emmiş be yavrum 18 kafi der doktorlar maşallah.ama anne sütünün faydasını çok gördüm şükürler olsun...
masallah canimkac yasinda birakdi oglusun......benim kiz 20 aylik[/
2 yaşında canım....e maşallah baya emmiş be yavrum 18 kafi der doktorlar maşallah.ama anne sütünün faydasını çok gördüm şükürler olsun...
yardim icin cok sagolun kizlr hepinizben uyuyim artik opdum
yürür inş tatlım ya bi yürücek pir yürücek Allah izin veririse hatta koşucak direk:)Rabbim seni dinlendiriyo ilk aylarında sonra çok koşturucan arkasından:)sağlıklı olsunlarda bazı şeyler geçde olsa sonu güzel olsun bizimkide hiç net kelime söyleyemiyo ne anne ne baba yani bababab diyo ama bilerek babasına sölemiyoNurberra canimmm Dilosum iyi teyzesi daha yurumuyoruz ama olsun saglikliyiz yürürüz.
Sen nasılsın yokmu bebiş daha?:44:
canim peki memene sut dolmadimi:26::26::26:
kayram senin pek keyfin yok gibi......
yada bana enerjin öylemi geçti:44:
düştüm bi anda ben:2:
evet yok....bilmiyorumki neden??
evet yok....bilmiyorumki neden??
malesef bende alıyorumMalesef dedim çünkü daha çok erken kilo almak için böyle giderse kapılardan sığmicam :18: göbeğim yokken şimdi 4 aylık gibi çıkıyo
2 gün önce meleğimin kalp atışını gördüm neden duyamadım yada neden dinletilmedi bilmiorum sadece gösterdi doktor.O bile herşeye değerdi. Artık yeni yeni alışıyorum anne olmaya psikolojim yeniden şekilleniyor. Karnımda bir can taşıdığımı farkediyorum. Neye benzer kime benzer bilmiyorum ama mart ayını heyecanla bekliyorum. Baharın gelmesiyle bebişlerimize kavuşucazRabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese...
merhaba canim.masallah kilo aliyorsun.kiz hamur seyleri az ye biraz. bu arada bu topikdede beraberiz kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?