cnm hic alma bnce yoksa sonra biraktirmn zor olur. bi kac gune duzene girer ins sen yokken de.Biz 2 gun once emzigimizi kaybettik sadece uykuda alıyordu o yuzden biraktirmayi düşünmüyordum ama almadim yeni emzik. Yani sorun yok simdilik ama ogle uykusundan erken kalkmaya başladı. Ptesiden itibaren de formasyon egitimine dvm edicem ereni birakcam anneme. Acaba ben yokken sorum yapar mi ememicek de. Aliyim mi yeni emzik?
Biz 2 gun once emzigimizi kaybettik sadece uykuda alıyordu o yuzden biraktirmayi düşünmüyordum ama almadim yeni emzik. Yani sorun yok simdilik ama ogle uykusundan erken kalkmaya başladı. Ptesiden itibaren de formasyon egitimine dvm edicem ereni birakcam anneme. Acaba ben yokken sorum yapar mi ememicek de. Aliyim mi yeni emzik?
ben dün yine emzik aldım , yedekte dursun diye
gün içinde o kadar yoruluyorum ki
gece birkaç gün uykusuzluğu bile göze alamıyorum inan ki
ama bu aralar uykularının da maşallahı var
bir kere kalkıp su istiyorlar sadece
sabah uyanmaları da 8 oldu gibi
bu bizim için mucize zira biz bir ara 5.45 de kurulu saat gibi uyanıyorduk
kahvaltıda artık ikizlere de ayrı tabak getiriyoruz artık
önlerine yiyeceklerini koyuyoruz bizim gibi yiyorlar maşallah
yanında da azcık , şekersiz ve açık çay da istiyorlar
maalesef çayı çok seviyorlar
televizyonda izlemiştim
babaanne ve dedeyle büyüyen çocuklar çay tiryakisi oluyor diye
kızlar bu arada ceyodan ev ayakkabılarımız geldi
gerçekten çok hoşuma gitti
benim gibi evi pek de sıcak olmayanlara tavsiye ediyorum
dün 2 kere peditus verdim beslenmesine de dikkat ettim, bugün iyiyd canım,ateş olmadı,hapşırık sümük akması yoktu,sadece bikaç kez azcık sildim burnunu,yine de peditusu verdim bugün de,yarın da veririm iyileşiyo sanırım... benim boğazım hala aynı ama başka da bişeyim yok,eşim de nezle,ama derin bizden çabuk iyileşti,bizde mi peditus içsek :)yenikullanıcı
derin nasıl oldu canım? İnşallah toparlamıştır yavrucak
benim boğazım hala kötü, maalesef eşime de bulaştırdım
birinn afacanlığına diğerinin tatlı diline maşallah tekrar tekrar...kayınvalidemler ince dar bir sokakta oturuyor
sokağın başı ise işlek bir caddeye çıkıyor
erenin en sevdiği şey ise aşağı doğru meyilli olan o caddeye var gücüyle koşmak
bugün yine eren aşağı doğru koşmaya başlayınca
kızım: eren koşma, yapma, anne kızar
dedi
şok oldum, kızamadım
benimkilerin de iki tane kuzenleri varbayramda iki gün üstüste gittiğimizde yeğenim arkamızdan ağladı çok,şimdi derin de aklına geldikçe eci ağlıyooo diyo... eci ecrin demek bu arada...
Sevindim canimmbugün ekg ve eko çekimimiz vardı,atlattık,çok şükür iyiyiz bişeyimiz yok ilerleme yok yine,bi dahaki randevu yine 6 ay sonraya...
bugün ekg ve eko çekimimiz vardı,atlattık,çok şükür iyiyiz bişeyimiz yok ilerleme yok yine,bi dahaki randevu yine 6 ay sonraya...
büyük bir hevesle hamsi sezonunu açtık
ama yemediler, hatta oğlum resmen tiksindi, öğürdü
nasıl yedireceğim balığı bilemiyorum, sonra makarna yaptım çabucak, birer tabak yediler
ekmek kafalılara çok kızdım ama sonrasında taze hurma yediler de annelerinin gönlünü aldılar
besin değeri düşük şeyler yedikleri zaman mutlu olmuyorum ben
gerçi makarnalarını et suyu ve tereyağlı yaptım ama
yine de içime sinmedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?