çok geçmiş olsun,tam olarak belirtisi ne bu el ayak ağız hastalığının duyuyorum hep, biz bu hafta ailece hem hasta gibiyiz hem iyi gibiyiz iyi bakıyoruz galiba kendimize vitamn ıhlamur falan,ilerlemiyo ama geçmiyo da, azcık nezle gibi,azcık hapşırık,azcık da boğaz ağrısı gıcık gibi...Cansu'm el ayak ağız hastalığı oldu. Bir kaç gündür beni ve kendisini bayağı zorluyordu. Nedeni meğer buymuş. Çok şükür bugün daha iyi. Bunlarda bugün halleri :)
çok geçmiş olsun,tam olarak belirtisi ne bu el ayak ağız hastalığının duyuyorum hep, biz bu hafta ailece hem hasta gibiyiz hem iyi gibiyiz iyi bakıyoruz galiba kendimize vitamn ıhlamur falan,ilerlemiyo ama geçmiyo da, azcık nezle gibi,azcık hapşırık,azcık da boğaz ağrısı gıcık gibi...
maşallah Cansu ya da çok tatlı güzel bi kız...
Derin bayramınızı kutlar...
Hepinize iyi.bayramlar diliyorum arkadaslar. Bizim de 1. Ve 2. Gun kombinlerimiz:) malesef artik zor cekiyorum fotografini en iyileri bunlardi. Ayrica butun kuzular eminim cok tatli olmuslardir onlari kapilarda beklicegimiz gunler gelicek mi qcaba hayirlisiyla?
Cansu'm el ayak ağız hastalığı oldu. Bir kaç gündür beni ve kendisini bayağı zorluyordu. Nedeni meğer buymuş. Çok şükür bugün daha iyi. Bunlarda bugün halleri :)
Gunaydin olsun insallah hepinize.
bualca cok gecmis olsun. Biz de bu sabaha burun akıntısiyla basladik nezle olmusuz yani fazla ilerlemeden onlem almam gerek neler yapsam?
Canım biz de aynıyız, dünden beri ilerledi,iyice sümğklü oldu,gece de boğazı gıcık yapıyodu öksürtüyodu uyuyamadı bi türlü...
zaten biraz vardı,bayramda biraz dolaşınca,biraz da bahçede serinde durdu sanırım dün,iyice ilerledi,biraz ateş de oluyo ara ara çıkarıyorum badiyle tutuyorum evde geçiyo...
çok geçmiş olsun size de... ben yineilaçsız devam edeyim diyorum yine tavuk çorbası koydum limonlu naneli vericem... yine c vitamini veririm meyve...
bi d egeçen gün derine veririm diye taze zencefil almıştım marketten ilkkez,onu bi araştırayım nasıl nekadar verilir ondan veririm çay mı yaparım çorbaya mı katarım bilmiyorum...
bir de ıhlamur veririm tarçınlı limonlu pekmezli yatmadan,boğazları yumuşasın...
geçmiş olsun canım
çocuklar iyi de bizde de benim boğazlarım kötü
Ayyyy amaa nasill tatli derinim. Prof foto gibi olmus valla. Bu arada saol canim bende tavuk çorbası iciricem. Meyve falan insallah ilerlemeden atlatiriz. Nazara da geliyo bebisler yaa dun parkta tatli tatli anne diye bagiriyodu sevdi millet falan aninda salincak carpti hemen ekmek bulduk cignedik yapistirdik. Sismedi morarmadi. Gerci bi de esim negatif enerjisi yolladi resmen onsuz cikmistik aradi eren dusmedi kalkmadi bisey olmadi dimi diye sorarken hoop gitti cocuk....yenikullantatlıpost: 37208470 .!.:bu da bayramın 3.günü bizde...
yine tv izleyen derin, başka türlü poz yok,bakışlar hep aynı...
doğru düzgün bi poz yakalamak için 40-50 foto.çekiyorum peşinde koşturarak...
Ayyyy amaa nasill tatli derinim. Prof foto gibi olmus valla. Bu arada saol canim bende tavuk çorbası iciricem. Meyve falan insallah ilerlemeden atlatiriz. Nazara da geliyo bebisler yaa dun parkta tatli tatli anne diye bagiriyodu sevdi millet falan aninda salincak carpti hemen ekmek bulduk cignedik yapistirdik. Sismedi morarmadi. Gerci bi de esim negatif enerjisi yolladi resmen onsuz cikmistik aradi eren dusmedi kalkmadi bisey olmadi dimi diye sorarken hoop gitti cocuk....
papatyacim sana da gecmis olsun
canım önlem al bende de öyle başladı,hala aynı geçmiyo ilerlemiyo da... derin de aynıydı,daha kötüledi,ateşi de var şimdi, eşimde de geçti bizden artık...
çok geçmişolsun sana da,inşallah erenle zeynebe geçmeden atlatırsın..
bu da bayramın 3.günü bizde...
yine tv izleyen derin, başka türlü poz yok,bakışlar hep aynı...
doğru düzgün bi poz yakalamak için 40-50 foto.çekiyorum peşinde koşturarak...
Ayyyy amaa nasill tatli derinim. Prof foto gibi olmus valla. Bu arada saol canim bende tavuk çorbası iciricem. Meyve falan insallah ilerlemeden atlatiriz. Nazara da geliyo bebisler yaa dun parkta tatli tatli anne diye bagiriyodu sevdi millet falan aninda salincak carpti hemen ekmek bulduk cignedik yapistirdik. Sismedi morarmadi. Gerci bi de esim negatif enerjisi yolladi resmen onsuz cikmistik aradi eren dusmedi kalkmadi bisey olmadi dimi diye sorarken hoop gitti cocuk....
papatyacim sana da gecmis olsun
buraya en çok uğrayan benimdir sanırım,ama en az benim kadar uğrayıp sık sık burada rastladığım hatta paylaşımda bulunan arkadaşlarımızdan daha çok rastladığım ama hiç yazmayan takipçilerimiz var...
vakit meselesi olduğunu düşünmüyorum sıklıkla uğrayan hiç anlatacak paylaşacak bişeyi yoksa paylaşımlarından faydalandığı arkadaşlarına bi mrb diyecek vakit ayırsa keşke..
Ahahaha bize cok dediler erenler yaramaz olur koymayin diye dinlemedik. Esimin ve benim ismime hatta soyadimiza uysun diye baska isim alternatifimiz yoktu bizim:) mesela ikinci cocugumuz olursa Allah izin verirse o da E ile baslamak zorunda. Esim ve takintilari:)))
inşallah canım
şimdilik onlarda bir şey yok gibi
inşallah da olmaz
maşallah canım ya
nasıl ciddi takılıyor öyle :)
çok sağ ol canım
size de geçmiş ismi eren olup da sakin, uslu bir çocuk görmedim hiç
benim erenim de buna dahil valla
o kadar çok eren yapma falan demişiz ki
kendi kendine oynarken çocuk
eren hayır
eren yapma
eren olmaz diyor
Ahahaha bize cok dediler erenler yaramaz olur koymayin diye dinlemedik. Esimin ve benim ismime hatta soyadimiza uysun diye baska isim alternatifimiz yoktu bizim:) mesela ikinci cocugumuz olursa Allah izin verirse o da E ile baslamak zorunda. Esim ve takintilari:)))
Saol canim:) kiz olursa elif olcak sanirim. Esen koyup estirip savurmayalim kizi o bari biraz uslu olsun :) nasip tabi ama 2. Cocuga bi 3 sene var gibi dahaerenin adı soyadı söylenişi çok kolay akılda kalması çok kolay iyi olmuş,hem eren bence de çok güzel isim, hem erkek çocuğuna yakışır yaramazlık....
kızınız olursa isim geldi aklıma, 'Esen'...
Saol csnin[QUOnikullanici, post: 37216593, member: 305701"]erenin adı soyadı söylenişi çok kolay a kalması çok kolay iyi olmuş,hem eren bence de çok güzel isim, hem erkek çocuğuna yakışır yaramazlık....
kızınız olursa isim geldi aklıma, 'Esen'...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?